Što mi je maknulo smješak danas?
- Wendigo
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
ah, opet ta crkva...
clergy - fucking up everything since dark ages
clergy - fucking up everything since dark ages
- copycat
drago mi je da pišu takve stvari jer predugo su ljudi vjerovali
čašna/svečenik = bog i batine
pogotovo u europi.
Gle to su samo obični ljudi. Ne treba uzvisivati nikoga. točka
Nisu oni iznad zakona.
- Ašow
Meni je samo super kak su svi zasljepljeni. Me gusta.
- copycat
- metallicat
ah, suosjećam. još mi je teže jer ovog sam imala najduže ikad, 11 god, kao i psa. otišli skoro u istom periodu s isto godinaGhrall1 wrote:Moj mačak je isto nestao prije 2 tjedna otprilikemetallicat wrote:jučer je bilo 2 mj da mi je pas umro, i da mi to valjda ne bude premalo, mačka mi nema više od tjedan dana i milslim da ga neću više vidjetopet padam u neku depresiju, prazna mi kuća, nemam para po običaju...sutra idem po nalaze krvi i strah me da će bit neš loše.
u biti držim većinu, što nevalja, dok ne puknem, ili ovdje ne napišem. ako niš, napričat ćemo se 12./19.05Wendigo wrote:tak je i kod mene. nemrem držati pizdarije u sebi.metallicat wrote:ma zbilja nisam htjela izazivat nikakvu reakciju sažaljenja, nisam jedina kojoj je teško, samo nekad moram neš reć na ''glas'' pa eto..valjda kad se više toga nakupi pa ne izdržim.

- Andrej
Iskreno mislim da to nisu "obični" ljudi. Njihovo zvanje, položaj i mogućnosti za uticaj koji imaju im nameću mnogo veću odgovornost nego što je Ti i ja imamo.copycat wrote:drago mi je da pišu takve stvari jer predugo su ljudi vjerovali
čašna/svečenik = bog i batine
pogotovo u europi.
Gle to su samo obični ljudi. Ne treba uzvisivati nikoga. točka
Nisu oni iznad zakona.
Sveštenike, ugledne sportiste, ljude iz kulture, politike itd bi trebalo bacati u mračni bezdan na 20 godina zbog stvari kao što su prelaženje ulice na crveno svetlo....
Bez ikakve milost. Jesi hteo moć, ugled, uticaj....jesi li hteo da svako te svako dete gleda kako iskačeš iz svake saksije, morališeš i menjaš svet kako ti dune kurac, pa usput očekuješ da se ugleda na tebe? E onda kad zasereš makar sitnicu....nema vađenja na priču - i ja sam samo čovek... Ako jesi, sisaj kurac i čekaj dokumenta u opštini mesec dana, kao što ja čekam i radi mesec dana da bi platio struju i jeo govna. Bagra smrdljiva.
We're all mad here...
- Asfodel
Neki kolega si je oduzeo život
(srećom nije nitko kog sam poznavala)
+ pritužbe na faksovskog psihologa i činjenica da studenti znaju poljubiti vrata kad tamo odu
+ pritužbe na faksovskog psihologa i činjenica da studenti znaju poljubiti vrata kad tamo odu
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- john_constantine
eh, drski komentar jedne direktorice... Kao nagluha osoba, dosta sam se toga naslušao i sve to, ali kvragu, vidi ta direktorica nas dvoje kako se ljubimo i razgovaramo, pa komentira jednom kolegi s posla da li mi cura ima kakve mentalne poteškoće. 
Valjda kao nagluha osoba ne mogu naći zdravu, normalnu djevojku.
Michel puši karu.
- Andrej
Pa da...obično najgluplji i najzaostaliji ljudi imaju komentare tog tipa. Ne zna o čemu priča, ali joj je bitno da isere nešto da popuni svoj mizerni život.john_constantine wrote:eh, drski komentar jedne direktorice... Kao nagluha osoba, dosta sam se toga naslušao i sve to, ali kvragu, vidi ta direktorica nas dvoje kako se ljubimo i razgovaramo, pa komentira jednom kolegi s posla da li mi cura ima kakve mentalne poteškoće.
We're all mad here...
- john_constantine
to da su jučer na televiziji poslije 24 sata bile Pirane 2 od Jamesa Camerona. A dok su nadrkavali serijama i što sve, na kraju sam zaspao na početak filma... 
Michel puši karu.
-
GreenHornet
4 prijatelja odgodilo izlazak a ja vec slistio pola litre vina...
a nema teorije da bi zaspao da podem leci...
nista,odoh malo sam vani,srest cu nekoga poznatog zicer...zapravo.na cajke cu,pa valjda uleti kakva bitch zeljna kratkog provoda 
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- john_constantine
- elrania
pas u dvorištu preko puta, tj. njegovi vlasnici i kak se ponašaju prema njemu.
neki dan sam čula kak vlasnik komentira susjedu kak ga živcira pas, sam laje usred noći ak čuje neš, star je, glup ovo ono, neće još dugo pa će si onda uzet alarm neki za 100kn fino, a ne još jednog cucka
a pes svaki dan ostaje sam zavezan i cvili, sad ga čujem...baš zvuči ko da plače i zaziva da mu netko dođe.
a baš je i lijepa životinja, neki čokoladni labrador... mica
neki dan sam čula kak vlasnik komentira susjedu kak ga živcira pas, sam laje usred noći ak čuje neš, star je, glup ovo ono, neće još dugo pa će si onda uzet alarm neki za 100kn fino, a ne još jednog cucka
a pes svaki dan ostaje sam zavezan i cvili, sad ga čujem...baš zvuči ko da plače i zaziva da mu netko dođe.
a baš je i lijepa životinja, neki čokoladni labrador... mica
- Wendigo
Ma ljudi su govna, osim nekoliko izuzetaka... Svaki dan mi se ovaj svijet sve vise gadi i razmisljam o bijegu od svega i svih. Najradije bih se povukao u neku planinu ili na pusti otok.
- Michel
Također, Wendigo. Još više zaželim otići nakon što pogledaš neke filmove koji opisuju slobodni život, prirodu. Tipa Into The Wild. Poslije tog filma sam odmah želio negdje otići. A ako ću jednoga dana tako nešto napraviti, a def. planiram, biti ću pametniji od tog lika u filmu i sve detaljno isplanirati. Baš tako nešto želim
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"