Što mi je maknulo smješak danas?
- john_constantine
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
koliko je normalno da se učenik trećeg razreda igra s onim malim traktorima na dvorištu?
jbt, taj klinac je užasno plah kao onaj iz Dva i pol muškarca, ma kažu da nije retardiran, ali tako djeluje... Toga klinca će kasnije živoga pojesti. A sve to zahvaljujući debilnim roditeljima koji uopće ne odgajaju djecu.
jbt, taj klinac je užasno plah kao onaj iz Dva i pol muškarca, ma kažu da nije retardiran, ali tako djeluje... Toga klinca će kasnije živoga pojesti. A sve to zahvaljujući debilnim roditeljima koji uopće ne odgajaju djecu.
Michel puši karu.
- callac
normalnije nego da igra igricena kompu..ne razumijem ti "logiku" ovog postajohn_constantine wrote:koliko je normalno da se učenik trećeg razreda igra s onim malim traktorima na dvorištu?
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- john_constantine
ma tu se mali igra tim traktorom za bebe i vozi se u krug kao navijen cijelo vrijeme po dvorištu i ide mi na živce svojim ruženjem, bukom i što sve... Normalna djeca se igraju loptom, igraju nogomet, druže se i što sve. Sigurno se ne igraju traktorom za bebe po dvorištu.... 
Michel puši karu.
- elrania
gomilanje ovkvih postova
- Wendigo
jako bode u oči kad ti komentiraš nekoga tko je kako kažeš "plah, eventualno retardiran i još je uz to kandidat da se nađe na tanjuru života".
- john_constantine
da, da...
Ma i ja sam prolazio svakakva sranja i sve to, ali ovaj klinac mi se tako gadi da nije normalno. Naročito ti blesavi roditelji koji mu ne dozvoljavaju da ima normalnu frizuru, nego izgleda kao kugla, jer mu redovito briju glavu, svaki put kada mu malo kose naraste. Pa to da nema društva jer mu roditelji zabranjuju da se druži s drugima, ne smije nikamo, a to što je susjedova kćer radila bedaka od njega, maltetrirala i iskorištavala, to nije smetalo. Igra se vani traktorom kao mali bebač jer je to jedino što ima. Sve plišane igračke i što sve su završile u podrumu prekrivene prašinom, grinjama i svakakvim nametnicima.
Ionako, i u školi ga negativno učitelji komentiraju. A ja ga ne mogu smisliti kada prolazim kraj njega. Nije da mrzim djecu, ali strašno je to kako su takvi roditelji uspješno sjebali svoje dijete svojim glupostima. Važnije im je da majka hoda našminkana u dućan, a izbace djecu van da imaju mir u stanu.
I sve ostalo, samo vozi ručno taj traktor koji je prilagođen za jednogodišnje ili dvogodišnje bebe po dvorištu cijeli dan
I sada, ne mogu reći da je to normalno. Ja sam se u trećem razredu igrao s susjedovim klincem, bavio športom, zabavljao se i izmišljavao gluposti i sve to, bez obzira kakav sam karakter bio.
A ja moram preko proljeća i ljeti zatvarati prozore da ne slušam njegovu "vožnju" traktorom po dvorištu. I da, jednostavno mi se gadi taj mali. Gledam ga već 10 godina kako ga ti roditelji uništavaju i rade debila od njega da mi ga je žao.
Ma i ja sam prolazio svakakva sranja i sve to, ali ovaj klinac mi se tako gadi da nije normalno. Naročito ti blesavi roditelji koji mu ne dozvoljavaju da ima normalnu frizuru, nego izgleda kao kugla, jer mu redovito briju glavu, svaki put kada mu malo kose naraste. Pa to da nema društva jer mu roditelji zabranjuju da se druži s drugima, ne smije nikamo, a to što je susjedova kćer radila bedaka od njega, maltetrirala i iskorištavala, to nije smetalo. Igra se vani traktorom kao mali bebač jer je to jedino što ima. Sve plišane igračke i što sve su završile u podrumu prekrivene prašinom, grinjama i svakakvim nametnicima.
Ionako, i u školi ga negativno učitelji komentiraju. A ja ga ne mogu smisliti kada prolazim kraj njega. Nije da mrzim djecu, ali strašno je to kako su takvi roditelji uspješno sjebali svoje dijete svojim glupostima. Važnije im je da majka hoda našminkana u dućan, a izbace djecu van da imaju mir u stanu.
I sve ostalo, samo vozi ručno taj traktor koji je prilagođen za jednogodišnje ili dvogodišnje bebe po dvorištu cijeli dan
A ja moram preko proljeća i ljeti zatvarati prozore da ne slušam njegovu "vožnju" traktorom po dvorištu. I da, jednostavno mi se gadi taj mali. Gledam ga već 10 godina kako ga ti roditelji uništavaju i rade debila od njega da mi ga je žao.
Michel puši karu.
- alecto
wow.john_constantine wrote:da, da...![]()
I sve ostalo, samo vozi ručno taj traktor koji je prilagođen za jednogodišnje ili dvogodišnje bebe po dvorištu cijeli danI sada, ne mogu reći da je to normalno. Ja sam se u trećem razredu igrao s susjedovim klincem, bavio športom, zabavljao se i izmišljavao gluposti i sve to, bez obzira kakav sam karakter bio.
mali je 3.razred, ak se hoće vozikat po dvorištu, nek se vozika pobogu. slažem se s callac, bolje nego da visi za kompom.
ne znam zaš to ne bi bilo normalno. a pogotovo ne vidim poveznicu s ovim da su ga roditelji sjebali, uništili i rade debila od njega.
we are such stuff as dreams are made on
- john_constantine
desetogodišnjak da vozi dječji traktor za dvogodišnjake? Ono, ne može niti sjesti u njega, nego ruke na volan i vozi ga po dvorištu... Pa ako je to vama normalno, onda dobro. Meni nije.
P.S.
Alecto - nema nikakvih poveznica, ali trebao sam se malo ispuhati.
Ali da, hoću reći da su roditelji tog klinca kupovali hrpu igrački, lutki i što sve, pa ih izbacivali van na dvorište neka se zabavljaju, bez da ih pogledaju ako im se što dogodi i to. A sada su prestali kupovati igračke i što sve, pa se mali igra time što je ostalo čitavo, odnosno, taj traktor....
Jer nema ništa drugo što bi radio. Ljuljačke su uništili, igračke su užasno prljave, njihov podrum je zatrpan smećem, lopte probušene. Klinci se ne žele družiti s njim. I što bi drugo radio nego vozio traktor po dvorištu cijeli dan kao navijen? To mi nekako nije normalno. Nisam za to da budu samo na kompjutoru i konzoli, ali jadno mi je to gledati...
P.S.
Alecto - nema nikakvih poveznica, ali trebao sam se malo ispuhati.
Ali da, hoću reći da su roditelji tog klinca kupovali hrpu igrački, lutki i što sve, pa ih izbacivali van na dvorište neka se zabavljaju, bez da ih pogledaju ako im se što dogodi i to. A sada su prestali kupovati igračke i što sve, pa se mali igra time što je ostalo čitavo, odnosno, taj traktor....
Michel puši karu.
- john_constantine
- Fräulein Unbekann
- Alastorus
Ponekad mi se srednjovjekovne metode mučenja čine prikladnima, pogotovo za ovakav soj monstruma.
OT: Snovi.
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- dragonheart
Definitivno. Držo bi ih na životu da ih mučim godinama... Ogavno. Zgadi mi se cijeli svijet.Alastorus wrote:Ponekad mi se srednjovjekovne metode mučenja čine prikladnima, pogotovo za ovakav soj monstruma.
OT: Snovi.
It's not who I am underneath...
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
- Fräulein Unbekann
A imala je samo 18 godina 
- copycat
moj posao.. dala sam otkaz jednostavno više nemogu.
Nemogu više raditi sa takvim klijentima izludili dajem otkaz i idem dalje od ovog tipa posla..
puna mi je kapa da nakon 15 godina više nemogu jednostavno mjenjati tip posla. the end
Nemogu više raditi sa takvim klijentima izludili dajem otkaz i idem dalje od ovog tipa posla..
puna mi je kapa da nakon 15 godina više nemogu jednostavno mjenjati tip posla. the end
- Ašow