Trash vijesti
-
Truba
Re: Trash vijesti
bio sqm jednom al sve obucene
www.lasetta.net :axe:
- hitman_4
Code: Select all
https://www.jutarnji.hr/specijal/zlatni-studio/veliki-fotoizvjestaj-s-dodjele-najvece-medijske-nagrade-nasa-jedna-od-najvecih-glazbenih-diva-plijenila-ekstravagantnim-sesirom/7078650/

- Michel
Samo ću reći Mia je do ludila. Naša Rebeca Black.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- lemonzoo
Mia i Petar Grašo glavne zvijezde 2017., non-stop ih vrte po radiju.
- Michel
Dobila je 9 nominacija za Porin. Bilo bi fora da ništa ne osvoji ali bude sigurno par pa ćemo opet slušati liev život nije siv.
- hitman_4
- lemonzoo
Mia je uradila odličnu autopromociju na forum.hr-u. Tko nije pročitao njenu temu, treba to hitno obaviti. 
- hitman_4
najjača mi je twerkerica Sarah, ženska je carica. Zašto ona nije konkurirala za nekakvu nagradu?

- hitman_4
gledam Porin iz 1999.
teški adeze, preee trashy
Bare u svom prajmu, tomson, hloverka, pereza, danas veliki liberali Rene Bitorajac i Tarik se sprdaju sa bombardovanjem Srbije 
teški adeze, preee trashy

- Michel
Debilana. Meni najdraži Porin koji sam tad gledao je 2003. kad je El Bahate dobio porina i izašao van sa američkom zastavom i natpisom jedite kurac kao odgovor na ameriku i njihov rat prema tada istočnim zemljama i hrvatskoj naravno što podržava. Poslije toga se povlači postaje slastičar. Sad, ne znam jel je dobio neke prijetnje pa se povukao ili je to oduvijek želio biti slastičar. Ne znam, izgleda da je shvatio da je ova država osuđena na propast. Ne slušam rap, ali kad ga slušam to je samo el bubi.
Sa 20 godina ovo napisao

Sa 20 godina ovo napisao

- hitman_4
koji zaokret u 2000. teški sdp
giboni, hladno pivo, pipsi, divasice. Teensi dobili nagradu za novog izvođača godine pored tram 11
nina badrić i vanna
porin je prošao bez bareta
giboni, hladno pivo, pipsi, divasice. Teensi dobili nagradu za novog izvođača godine pored tram 11
nina badrić i vanna
porin je prošao bez bareta

- john_constantine
https://www.telegram.hr/politika-krimin ... rukopisom/
Eto, ruke vam moraju drhtati dok pišete pismo vladi. A što ako šaljete email?
Eto, ruke vam moraju drhtati dok pišete pismo vladi. A što ako šaljete email?
Michel puši karu.
- Michel
Ovaj narod je baš za trash. Kakav narod takva država https://www.telegram.hr/biznis-tech/sam ... e-o-rimcu/
Samo se pljuje, najjači ovaj komentar KORISNIK FACEBOOKA TOTALNO SE KUŽI U INDUSTRIJU PA NAM JE SVIMA SVE OBJASNIO. i kaže
al ono, zbilja komedija. Rimac sa svojom ekipom radi nešto, radi stvarno nešto kakvo god daje, uloženo je u to sve i napravi nešto senzacionalno i vani priznato, ali ovdje se nađe netko koji ustvaru kuži sve. Pa jebote, zašto onda ti tikvanenisi napravio tako nešto 
Samo se pljuje, najjači ovaj komentar KORISNIK FACEBOOKA TOTALNO SE KUŽI U INDUSTRIJU PA NAM JE SVIMA SVE OBJASNIO. i kaže