ajd se sad ispricaj cjelom forumunihil wrote:kako ne,ja osjecko svuda vidjam po trgovinam(cak i tamno koje je sranje)
ja na domacem crnom vinu i ozujskoj
Pivo
- Decadentor
Re: Pivo

- Bub
Strašno, pljuje po županijskom mi pivu.Decadentor wrote:ajd se sad ispricaj cjelom forumunihil wrote:kako ne,ja osjecko svuda vidjam po trgovinam(cak i tamno koje je sranje)
ja na domacem crnom vinu i ozujskoj![]()
![]()
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- sandi
osječko je bilo treš...ali u zadnje vrijeme je bas dobro!
Ožujsko (isprika purgerima) mi je najgore pivo u RH!...previše plina ima i uvijek mi grlo izgori kada potegnem malo veći guc...skoro kao coca-cola
Karlovačko...e to je već moj tip piva
Ožujsko (isprika purgerima) mi je najgore pivo u RH!...previše plina ima i uvijek mi grlo izgori kada potegnem malo veći guc...skoro kao coca-cola
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- Asfodel
My mansandi wrote:Ožujsko (isprika purgerima) mi je najgore pivo u RH!...previše plina ima i uvijek mi grlo izgori kada potegnem malo veći guc...skoro kao coca-cola![]()
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Wendigo
i moj.Asfodel wrote:My mansandi wrote:Ožujsko (isprika purgerima) mi je najgore pivo u RH!...previše plina ima i uvijek mi grlo izgori kada potegnem malo veći guc...skoro kao coca-cola![]()
Karlovačko...e to je već moj tip piva![]()
karlovačko FTW!
- Decadentor
jao karlovacko je zadnji put valjalo dok je jos imalo smedje boce (prije 5-6 godina)Wendigo wrote:i moj.Asfodel wrote:My mansandi wrote:Ožujsko (isprika purgerima) mi je najgore pivo u RH!...previše plina ima i uvijek mi grlo izgori kada potegnem malo veći guc...skoro kao coca-cola![]()
Karlovačko...e to je već moj tip piva![]()
karlovačko FTW!
a sad je zuja zakon

- Jane Doe
od tamnih piva meni je najbolje Budweiser. doduše, pila sam ga samo točenog u pivnici, nisam baš ni gledala po dučanima dal ga ima i kak se cijene kreću, morat ću pogledat.
prije mi je Tomislav bio baš dobar, al od pred nekov vrijeme me želudac rastura drugo jutro, makar popila i samo jedan
prije mi je Tomislav bio baš dobar, al od pred nekov vrijeme me želudac rastura drugo jutro, makar popila i samo jedan