Što mi je maknulo smješak danas?
- jigsaw
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
Danas se vozimo lega i ja, i na raskrižju čekamo zeleno i ladno nas pijani frajer lupi odozada. Nakon jebanja bogova, fizički nas je počeo odgurivati, uzeli smo suzavac i malko ga špricnuli, bacili na njegovu šajbu i ostavili ga. Majku mu njegovu pijanu.
-
filmofil
Mislim da je veći problem što 90% svjetske populacije misli i ponaša se tako.Scarface wrote:Žao mi je šta tako misliš.
This is the Zodiac speaking.
- Andrej
Apsolutno se slažem da je od kada je sveta i veka - fizički izgled dominantan i presudan jer po tom principu funkcioniše selekcija cele prirode, ali smo se svi nagledali jako lepih i zgodnih ali veoma nesrećnih ljudi koji su nesposobni da nađu nekoga. Pogotovu sada kad su materijalne vrednosti dostigle vrhunac i ljudi postaju sve površniji. Čak i oni koji nisu takvi, na kraju nevoljno prihvataju igru jer imaju vrlo malo izbora. Ja trenutno ne bih mogao da budem s devojkom koja nije prelepa(to je moj deo površnosti), ali sam svestan da će ona sutra da se zgužva, nabora, pogrbi, a od njene lepote će mi ostati vreća govana i karakter babe idiota.
Zato polako menjam prioritete. 
We're all mad here...
- boyko
naši super glasači,najbolje su se odazvali..
i jebena klada i jebeni Levante i ošlo jebenih 1300 čuna i jebem ti sve da ti jebem.

i jebena klada i jebeni Levante i ošlo jebenih 1300 čuna i jebem ti sve da ti jebem.
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- callac
pomisao na količinu pacijenata i posla danas... 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
Odlazak frendice na duže vrijeme
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Svarog
Imam dva ispita u srijedu, a niakako da se ulovim učenja. Bit će već nešto.
I ,dok sam gubio vrijeme na kavi s nekim društvom s faksa, išla rasprava o referendumu i sl.. Uglavnom, jako tužno kad shvatiš da ti kao budući fakultetski obrazovani "intelektualci" nisu sposobni stvoriti svoje mišljenje o nečemu i da su potpuno nezainteresirani i samo ponavljaju ono što im se servira u spotovima.
I ,dok sam gubio vrijeme na kavi s nekim društvom s faksa, išla rasprava o referendumu i sl.. Uglavnom, jako tužno kad shvatiš da ti kao budući fakultetski obrazovani "intelektualci" nisu sposobni stvoriti svoje mišljenje o nečemu i da su potpuno nezainteresirani i samo ponavljaju ono što im se servira u spotovima.
Well, is it not said: See a pin and pick it up, and all day long you'll have a pin
- Decadentor
znaci nemogu ih sjebat pretvatajuci kune u eute dok im prodajem kantu od autaSvarog wrote:Imam dva ispita u srijedu, a niakako da se ulovim učenja. Bit će već nešto.

- metallicat
nitko, a mogao si ti, glupačajohn_constantine wrote:Ionako imam dosta ideja za ovu godinu i novijeg društva, pa će biti bolje. A ona, nakon tri - četiri različite isprike/izlike/ideja i to zašto ne želi vezu, pa zašto se opterećivati njome? Niti sama ne zna što želi, pa tko ju jebe.

- metallicat
-
John_Ryder
samo da rapidshare poživimetallicat wrote:ode i filesonic![]()
- metallicat
a šta će mi sad rs kad medij imam samo na filesonicu/mega, i fileserve-u koji je sav izbrisan 

- john_constantine
uvijek postoji rape gamemetallicat wrote:nitko, a mogao si ti, glupačajohn_constantine wrote:Ionako imam dosta ideja za ovu godinu i novijeg društva, pa će biti bolje. A ona, nakon tri - četiri različite isprike/izlike/ideja i to zašto ne želi vezu, pa zašto se opterećivati njome? Niti sama ne zna što želi, pa tko ju jebe.![]()
Michel puši karu.
- john_constantine
rapid će poživjeti jer je Švicarski, pa nije pod utjecajem američkog zakona. Ma prestrašili se, i sada ima samo mogućnost da korisnik skida svoje uploadane podatke, a drugi više ne mogu. Debilno.John_Ryder wrote:samo da rapidshare poživimetallicat wrote:ode i filesonic![]()
Ma ili ostaje torrent ili će se već otvoriti nova konkurencija. Napravili su sada veliku štetu, ali za nekoliko mjeseci će opet sve biti po starome. Ali ovo što je ostalo je propalo, pa je pitanje da li će uploaderi htjeti sve to obnavljati....
Michel puši karu.
- Decadentor