a valjda pravo..DrugsBunny wrote:Asfodel, na koji fax ideš?
Posao i kriza, trenutne situacije u drzavi...
- A$H
Re: Posao i kriza, trenutne situacije u drzavi...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Asfodel
Na KrivoDrugsBunny wrote:Asfodel, na koji fax ideš?
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- DrugsBunny
Pretpostavio sam da je pravo, ali za svaki slučaj pitam.
Ja također mislim na pravo, u maturi sam si prijavio i u Osijeku i u Zagrebu pa ću još vidjet gdje prođem.
Ja također mislim na pravo, u maturi sam si prijavio i u Osijeku i u Zagrebu pa ću još vidjet gdje prođem.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- Asfodel
Moja sućutDrugsBunny wrote:Pretpostavio sam da je pravo, ali za svaki slučaj pitam.
Ja također mislim na pravo, u maturi sam si prijavio i u Osijeku i u Zagrebu.
Ja sam sad odjebala onu tezu da moraš radit u životu ono što te zanima i što ti je atraktivno, jer ako ovo moram proć do tog cilja, onda hebeš takav život.
Općenito sam zamrzila pojam riječi faks...uništiš se kao mlad tamo i kreneš u "pravi" život bez ijednog živca da se suočavaš s pravim životnim problemima. Mrzim sve faksove.
Zašto se nisam rodila u obitelji Hilton?
No dobro, zanemarite ovaj verbalni proljev, idemo dalje
- Scarface
Asfodel wrote:Moja sućutDrugsBunny wrote:Pretpostavio sam da je pravo, ali za svaki slučaj pitam.
Ja također mislim na pravo, u maturi sam si prijavio i u Osijeku i u Zagrebu.![]()
Ja sam sad odjebala onu tezu da moraš radit u životu ono što te zanima i što ti je atraktivno, jer ako ovo moram proć do tog cilja, onda hebeš takav život.
Općenito sam zamrzila pojam riječi faks...uništiš se kao mlad tamo i kreneš u "pravi" život bez ijednog živca da se suočavaš s pravim životnim problemima. Mrzim sve faksove.
Zašto se nisam rodila u obitelji Hilton?![]()
No dobro, zanemarite ovaj verbalni proljev, idemo dalje
Ma daj, pa nije tako strašno. Evo ja san na medicini pa mi to nije nešto posebno poremetilo životni raspored, filmovi se i dalje gledaju, stripovi i knjige čitaju, ide se na kave (i po dvi dnevno) i još se svira u bendu. I ne, ja nisan neki čarobnjak, nego se s malo rada sve dovede u red.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- DrugsBunny
Nisi čarobnjak već si po prirodi pametan.Ghostface wrote:Ma daj, pa nije tako strašno. Evo ja san na medicini pa mi to nije nešto posebno poremetilo životni raspored, filmovi se i dalje gledaju, stripovi i knjige čitaju, ide se na kave (i po dvi dnevno) i još se svira u bendu. I ne, ja nisan neki čarobnjak, nego se s malo rada sve dovede u red.
Svi bi se trebali na tebe ugledati.
-
Metalcamp
DrugsBunny wrote:Nisi čarobnjak već si po prirodi pametan.Ghostface wrote:Ma daj, pa nije tako strašno. Evo ja san na medicini pa mi to nije nešto posebno poremetilo životni raspored, filmovi se i dalje gledaju, stripovi i knjige čitaju, ide se na kave (i po dvi dnevno) i još se svira u bendu. I ne, ja nisan neki čarobnjak, nego se s malo rada sve dovede u red.
"Good night boils and ghouls."
- A$H
- Scarface
Naravno da jesan, bar to nije upitno.Metalcamp wrote:DrugsBunny wrote:Nisi čarobnjak već si po prirodi pametan.Ghostface wrote:Ma daj, pa nije tako strašno. Evo ja san na medicini pa mi to nije nešto posebno poremetilo životni raspored, filmovi se i dalje gledaju, stripovi i knjige čitaju, ide se na kave (i po dvi dnevno) i još se svira u bendu. I ne, ja nisan neki čarobnjak, nego se s malo rada sve dovede u red.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- DrugsBunny
Možda imaš razumijevanja za inferiornija bića, ali za smisao za humor bogme nemaš.Ghostface wrote:Naravno da jesan, bar to nije upitno.Al ne brini, iman ja razumijevanja za inferiornija bića.
- Asfodel
Ma ne lupetam ja bzvz, zašto bi mi se inače mišljenje tako naglo promjenilo.. Suzbijanje plača 70 puta na dan nije baš divno, kad pogledaš da me prije gotovo ništa nije moglo rasplakat + ako zaboravljanje nekih gotovo automatskih radnji se pogorša, potražit ću pomoć. (već mi se dvaput ugasio auto na raskrižju jer nisam bila svjesna da mi se tresu noge. Vozim već dvije godine, i sad je počelo)
Ako tko radi, onda sam to ja. Ali posljedice toga nisu baš bajne (ni u mom, ni u drugim slučajevima koje gledam). Mislim, nije strašno ako pogledam da se gotovo svima to događa (moja frendica hoda ulicom i iz čista mira počne plakati), nego ja kažem da je općenito to sve strašno.
Bez muke nema nauke - nažalost
Ako tko radi, onda sam to ja. Ali posljedice toga nisu baš bajne (ni u mom, ni u drugim slučajevima koje gledam). Mislim, nije strašno ako pogledam da se gotovo svima to događa (moja frendica hoda ulicom i iz čista mira počne plakati), nego ja kažem da je općenito to sve strašno.
- Scarface
Ok, sad smo lipo sve rekli i gotovo. Doista mi jesi na ignore, sad san displaya jer san zna da ćeš mi odgovorit, znaš dobro koliko mi ideš na živce, i ja tebi, pa prema tome, nema smisla zavlačit ovo osim ako možda ne svršavaš na to il tako nešto. Aj, odgovori još nešto pa onda kao da ne postojiš.DrugsBunny wrote:Možda imaš razumijevanja za inferiornija bića, ali za smisao za humor bogme nemaš.Ghostface wrote:Naravno da jesan, bar to nije upitno.Al ne brini, iman ja razumijevanja za inferiornija bića.
- Scarface
Da, situacija je sjebana, al ako je gledaš ka takvu samo će ti bit gore, šta i sama vidiš. Vedrija strana uvik postoji, ma kolko god ju teško bilo nać. Vidit ćeš da će se na kraju tvoj rad i briga isplatit, ne brini, sve dođe na svoje, prije ili poslije.Asfodel wrote:Ma ne lupetam ja bzvz, zašto bi mi se inače mišljenje tako naglo promjenilo.. Suzbijanje plača 70 puta na dan nije baš divno, kad pogledaš da me prije gotovo ništa nije moglo rasplakat + ako zaboravljanje nekih gotovo automatskih radnji se pogorša, potražit ću pomoć. (već mi se dvaput ugasio auto na raskrižju jer nisam bila svjesna da mi se tresu noge. Vozim već dvije godine, i sad je počelo)
- DrugsBunny
Slobodno potraži pomoć, nema ništa sramotno u tome.Asfodel wrote:Ma ne lupetam ja bzvz, zašto bi mi se inače mišljenje tako naglo promjenilo.. Suzbijanje plača 70 puta na dan nije baš divno, kad pogledaš da me prije gotovo ništa nije moglo rasplakat + ako zaboravljanje nekih gotovo automatskih radnji se pogorša, potražit ću pomoć. (već mi se dvaput ugasio auto na raskrižju jer nisam bila svjesna da mi se tresu noge. Vozim već dvije godine, i sad je počelo)
(to posebno moram naglasiti jer je 90% stanovništva glupo i zadrto i misli da ako ideš kod psihijatra ili tako nekog sličnog da si obični luđak).
Zapravo je to sve normalno, teško ti je, ne znaš kako sama dalje, naravno da želiš da ti netko pomogne, pa nisi blesava jel.
Kako god, želim ti puno sreće na faxu i dalje. Vjerujem da ti se trenutno čini ko kurac, ali bože moj, proći će i to valjd eventualno.
Po meni je pravo jedna jako zanimljiva djelatnost i mislim da ne bi trebala imati većih problema s time kada jednom završiš fakultet.
Još jednom, sretno!
- A$H
a da vas dvoje prestanete sa tim tko ima veceg u svakom topicu..Ghostface wrote:Ok, sad smo lipo sve rekli i gotovo. Doista mi jesi na ignore, sad san displaya jer san zna da ćeš mi odgovorit, znaš dobro koliko mi ideš na živce, i ja tebi, pa prema tome, nema smisla zavlačit ovo osim ako možda ne svršavaš na to il tako nešto. Aj, odgovori još nešto pa onda kao da ne postojiš.DrugsBunny wrote:Možda imaš razumijevanja za inferiornija bića, ali za smisao za humor bogme nemaš.Ghostface wrote:Naravno da jesan, bar to nije upitno.Al ne brini, iman ja razumijevanja za inferiornija bića.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!