tako slično je i meni, nije da mi je bad vidjeti krv, gore i guts (imam želuca za takve stvari na ekranu), već mi je šok i neugodnjak gledati kako netko stradava na brutalan način.Boby wrote:Meni je bilo dovoljno vidjeti, odnosno, čuti udarac i ženske vriskove. Kak je jednom elrania napomenula, meni se događa da se u ovakvim trenucima sjetim meni bliskih osoba. To mi je šokantnije nego sama unakaženost i smeta me kaj sam tak sjeban. Tim više, imama bratića koji je jako zvrkast sa već par šavova i prijeloma a imao je epizode sa skakanjem u vodu koji su srećom dobro završile tak da ovo ne namjeravam gledati.
Iju iju iju ju!! Ovo je horror..nije za one slabog zeluca..
- Wendigo
- sandi
pa onda braticu pokazi ovaj video i kad pogleda pitaj ga dali ce opet izvodit skokove?Boby wrote:Meni je bilo dovoljno vidjeti, odnosno, čuti udarac i ženske vriskove. Kak je jednom elrania napomenula, meni se događa da se u ovakvim trenucima sjetim meni bliskih osoba. To mi je šokantnije nego sama unakaženost i smeta me kaj sam tak sjeban. Tim više, imama bratića koji je jako zvrkast sa već par šavova i prijeloma a imao je epizode sa skakanjem u vodu koji su srećom dobro završile tak da ovo ne namjeravam gledati.
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- Boby
Ma ne funkcionira on tak.sandi wrote:pa onda braticu pokazi ovaj video i kad pogleda pitaj ga dali ce opet izvodit skokove?Boby wrote:Meni je bilo dovoljno vidjeti, odnosno, čuti udarac i ženske vriskove. Kak je jednom elrania napomenula, meni se događa da se u ovakvim trenucima sjetim meni bliskih osoba. To mi je šokantnije nego sama unakaženost i smeta me kaj sam tak sjeban. Tim više, imama bratića koji je jako zvrkast sa već par šavova i prijeloma a imao je epizode sa skakanjem u vodu koji su srećom dobro završile tak da ovo ne namjeravam gledati.
- Deimos
nakon jos kojeg gledanja, prilično sam siguran da je montaža; ne vidi se sam pad, boja krvi u moru, ne vidi se izvlacenje, ko bi dopustio snimanje u bolnici, lom brade i lica na onaj način nije moguć pod kutem pod kojim je on skakao, takav težak lom bi se prije desio da je osoba u nesvijesti - čudno da ne bi rukama štitio lice
-
Eat Your Brains
- Meštar film
- Deimos
-
Eat Your Brains
- Meštar film
- Ašow
Aludiras ovom tezom da ja nisam fin covjek?Eat Your Brains wrote:Faco!![]()
Al ovdje su ti fini ljudi,ne ko tam! Moras bit fin. I morat ces doc na meeting horor forumasa!
ccc
a vidim da bi mogao i napraviti popis horora koje imam, al mi se neda trpat DVD-ove i popisivat 6 po 7 i tak.
Dobro je, doci cu na meeting. Mozda.
- Meštar film
Pa dođi, biti će super, biti čemo aj, ti, Eat Your Brains i ostali koji će se htjeti pridružiti, nazvao sam Eata pa se još dogovorimo pa ti javimoAšow wrote:Aludiras ovom tezom da ja nisam fin covjek?Eat Your Brains wrote:Faco!![]()
Al ovdje su ti fini ljudi,ne ko tam! Moras bit fin. I morat ces doc na meeting horor forumasa!
ccc
a vidim da bi mogao i napraviti popis horora koje imam, al mi se neda trpat DVD-ove i popisivat 6 po 7 i tak.
Dobro je, doci cu na meeting. Mozda.
Scream