Tko su vaši idoli? Što vas inspirira?
- dr_gonzo
- elrania
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
- elrania
bojala sam se pitat jel to ono sto ima neke veze sa skinsima da bas ne ispalim glupost, jer nisam previse upucena, al vidim, evo...
simpaticno
oh well, whatever works for you...
osobno, jos nisam pronasla nesto sto bih izdvojila kao zivotnu inspiraciju
bilo je trenutaka kada sam bila na tren potaknuta nekim postupcima odredenih ljudi (cak me jednom forrest gump inspirirao
), no preveliki sam hedonista koji se zaglavio u lijenosti i sebi je samodostatan
uglavnom se povodim za ulaganjem truda u stvari, kada je to potrebno, jer znam da to moram inace bih mogla dosta gadno proc
simpaticno
oh well, whatever works for you...
osobno, jos nisam pronasla nesto sto bih izdvojila kao zivotnu inspiraciju
bilo je trenutaka kada sam bila na tren potaknuta nekim postupcima odredenih ljudi (cak me jednom forrest gump inspirirao
uglavnom se povodim za ulaganjem truda u stvari, kada je to potrebno, jer znam da to moram inace bih mogla dosta gadno proc
-
annwn
Mairosu wrote:Inace, ja sam se brinuo za annwn, idolizacija anarhije i oija, vegetarijanstvo...ali sad videh da jedva ima 15 godina, sredice se to godinama.
- dr_gonzo
[quote="annwn
hehe...a neznam...mislim da neće, jer sam i u takvom društu i sve to...i tako mi paše i ne mislim se mjenjati kao osoba, ovako kako je sad mi je najbolje...a oi pokret nije loš..[/quote]
Koliko sam ja to puta čuo...
...a danas sve djevojke koje su tako mislile i pripadale razno raznim underground pokretima (punk, grunge, metal...) postale dame koje po svom priznanju govore da nisu nikad bile to što su bile...
Primjetio sam da se svi mjenjaju, jedino sam ja ostao isti - rock, i samo rock...teški pripadnik beat generacije (što se tiče pisanja) i urbane subkulture
Koliko sam ja to puta čuo...
Primjetio sam da se svi mjenjaju, jedino sam ja ostao isti - rock, i samo rock...teški pripadnik beat generacije (što se tiče pisanja) i urbane subkulture
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- metallicat
-
annwn
Koliko sam ja to puta čuo...dr_gonzo wrote:[quote="annwnhehe...a neznam...mislim da neće, jer sam i u takvom društu i sve to...i tako mi paše i ne mislim se mjenjati kao osoba, ovako kako je sad mi je najbolje...a oi pokret nije loš..
Eh...znam da to svi vele, al stavrno mislim da se neću promijeniti, al čemo vidjeti..
- Evil Xander
Barem 50% ih ide slijedecom rutom, i svaka je true4life u svakoj fazi, prema mojim zapazanjima u proteklih 10 godina:
punk/metal podoblici (faza 1) -> partijanje/brija/zika/pevaljke oblici (faza 2) -> plavusa/sponzorusa (faza 3)
Tu je onda i onaj postotak koji ide odmah faza 1 ili 2 > faza 3 bez medjukoraka.
Nije da je tu ista lose, jednostavno tako zivot ide.
punk/metal podoblici (faza 1) -> partijanje/brija/zika/pevaljke oblici (faza 2) -> plavusa/sponzorusa (faza 3)
Tu je onda i onaj postotak koji ide odmah faza 1 ili 2 > faza 3 bez medjukoraka.
Nije da je tu ista lose, jednostavno tako zivot ide.
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.