Tko su vaši idoli? Što vas inspirira?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 03 Jul 2007, 03:45

Nikad nism nikoga kpirao...uvijek sam želio biti bolji drukčiji nego oni koji su me nadahnuli... :wink:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 03 Jul 2007, 11:09

Prosvijetlite me malo o tome što je "Oj pokret", sumnjam da su to ljudi koji žele dokazati O.J. Simpsonovu nevinost? :o

annwn

Post by annwn » 03 Jul 2007, 22:32

HorrorHR wrote:Prosvijetlite me malo o tome što je "Oj pokret", sumnjam da su to ljudi koji žele dokazati O.J. Simpsonovu nevinost? :o
Jaaj...neda mi se prepričavati...ima više tih valova..odi na wikipediju..tam ti piše..

elrania

Post by elrania » 03 Jul 2007, 22:49

evo, sad i mene zanima
a kad vec ima na wikipedii, mogla si saviti link, te malo olaksati stvari, jer nekako ne pronalazim to

Mairosu
Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena

Post by Mairosu » 04 Jul 2007, 02:50

[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]

Mairosu
Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena

Post by Mairosu » 04 Jul 2007, 02:53

Inace, ja sam se brinuo za annwn, idolizacija anarhije i oija, vegetarijanstvo...ali sad videh da jedva ima 15 godina, sredice se to godinama. :D
[i]Ako vidite duha, napijte se Pik piva do uha ![/i]

elrania

Post by elrania » 04 Jul 2007, 08:34

bojala sam se pitat jel to ono sto ima neke veze sa skinsima da bas ne ispalim glupost, jer nisam previse upucena, al vidim, evo...
simpaticno
oh well, whatever works for you...
osobno, jos nisam pronasla nesto sto bih izdvojila kao zivotnu inspiraciju
bilo je trenutaka kada sam bila na tren potaknuta nekim postupcima odredenih ljudi (cak me jednom forrest gump inspirirao :mrgreen:), no preveliki sam hedonista koji se zaglavio u lijenosti i sebi je samodostatan
uglavnom se povodim za ulaganjem truda u stvari, kada je to potrebno, jer znam da to moram inace bih mogla dosta gadno proc

annwn

Post by annwn » 04 Jul 2007, 13:40

Mairosu wrote:Inace, ja sam se brinuo za annwn, idolizacija anarhije i oija, vegetarijanstvo...ali sad videh da jedva ima 15 godina, sredice se to godinama. :D
:D hehe...a neznam...mislim da neće, jer sam i u takvom društu i sve to...i tako mi paše i ne mislim se mjenjati kao osoba, ovako kako je sad mi je najbolje...a oi pokret nije loš..

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 05 Jul 2007, 12:38

[quote="annwn :D hehe...a neznam...mislim da neće, jer sam i u takvom društu i sve to...i tako mi paše i ne mislim se mjenjati kao osoba, ovako kako je sad mi je najbolje...a oi pokret nije loš..[/quote]

Koliko sam ja to puta čuo... :lol: ...a danas sve djevojke koje su tako mislile i pripadale razno raznim underground pokretima (punk, grunge, metal...) postale dame koje po svom priznanju govore da nisu nikad bile to što su bile...
Primjetio sam da se svi mjenjaju, jedino sam ja ostao isti - rock, i samo rock...teški pripadnik beat generacije (što se tiče pisanja) i urbane subkulture :wink:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

metallicat

Post by metallicat » 05 Jul 2007, 12:41

nadam se da se ni ja neću promjenit, rano za reć, ali baš mislim da neću :D i mislim da nemam idola, što je možda bezveze, jedino što sam se upisala na klavir kad sam vidjela jedan spot od nije bitno kog, ali nije mi ni taj klavijaturist idol... :D
btw, samo tako gonzo :D :wink:
Image

Gosp.

Post by Gosp. » 05 Jul 2007, 12:43

Oi! baš i neide zajedno sa anarhijom i vegetarijanstvom, ali dobro.
Inače, zgodan smjer glazbe.
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

Gosp.

Post by Gosp. » 05 Jul 2007, 12:44

elrania wrote:bojala sam se pitat jel to ono sto ima neke veze sa skinsima da bas ne ispalim glupost, jer nisam previse upucena, al vidim, evo...
:lol:
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

annwn

Post by annwn » 06 Jul 2007, 10:15

Gosp. wrote:Oi! baš i neide zajedno sa anarhijom i vegetarijanstvom, ali dobro.
Inače, zgodan smjer glazbe.
Da, najbolji smjer glazbe...Nabavi si neke pjesme, pa ćeš znati o čemu govorim..

annwn

Post by annwn » 06 Jul 2007, 10:17

dr_gonzo wrote:[quote="annwn :D hehe...a neznam...mislim da neće, jer sam i u takvom društu i sve to...i tako mi paše i ne mislim se mjenjati kao osoba, ovako kako je sad mi je najbolje...a oi pokret nije loš..
Koliko sam ja to puta čuo... :lol: ...a danas sve djevojke koje su tako mislile i pripadale razno raznim underground pokretima (punk, grunge, metal...) postale dame koje po svom priznanju govore da nisu nikad bile to što su bile...
Primjetio sam da se svi mjenjaju, jedino sam ja ostao isti - rock, i samo rock...teški pripadnik beat generacije (što se tiče pisanja) i urbane subkulture :wink:[/quote]

Eh...znam da to svi vele, al stavrno mislim da se neću promijeniti, al čemo vidjeti..

Evil Xander

Post by Evil Xander » 06 Jul 2007, 10:41

Barem 50% ih ide slijedecom rutom, i svaka je true4life u svakoj fazi, prema mojim zapazanjima u proteklih 10 godina:

punk/metal podoblici (faza 1) -> partijanje/brija/zika/pevaljke oblici (faza 2) -> plavusa/sponzorusa (faza 3)

Tu je onda i onaj postotak koji ide odmah faza 1 ili 2 > faza 3 bez medjukoraka.

Nije da je tu ista lose, jednostavno tako zivot ide.
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.

Post Reply