Što ste zadnje kupili??
- metallicat
- alecto
Re: Što ste zadnje kupili??
lol da, slučajno sam ga zagledala u dm-u pored ostalihmetallicat wrote:postoji lino vanilino?![]()
kad probaš napiši kakvo je
meni je prefin
we are such stuff as dreams are made on
- metallicat
moram probat. inače jedem bar 3 puta na tj čokolino obično ili sa žitaricama 

- Jane Doe
o jebemti sve
lino vanillino, sad i ja to moram probat, zvuči presmješno
ali sam sigurna da je fino
OT : sok, kokice, umak za špagete, kivi, hranu za mice
lino vanillino, sad i ja to moram probat, zvuči presmješno
OT : sok, kokice, umak za špagete, kivi, hranu za mice

- Ašow
o kruvasnedo 
Kazem frendu da mi kupi pljuge usput dok dolazi do mene, on mi uzme crveni marlboro.
pa ubit ga treba.
Kazem frendu da mi kupi pljuge usput dok dolazi do mene, on mi uzme crveni marlboro.
pa ubit ga treba.
- Jane Doe
je, ti su mi najjači... znaj te sto godina, skupa visit vani u nedogleda i onda kad ih zamoliš da usput i tebi kupe cigarete, vrate se s nečim sasvim pedesetim, kao da su doživjeli brainwash
al to je očito neko pravilo s tim cigaretama ili kaj ti ja znam... cigarette curse
e, a ak se ikad vidimo, za ovo krutenedo i kruvasnedo i sl. imaš pivu ( odvalim se ko majmun svaki put na to )
al to je očito neko pravilo s tim cigaretama ili kaj ti ja znam... cigarette curse
e, a ak se ikad vidimo, za ovo krutenedo i kruvasnedo i sl. imaš pivu ( odvalim se ko majmun svaki put na to )

- Ašow
Meni to ide na kurac.
Kuis, a jučer idem kupit cigare i on samnom. Kazem prodavačici da mi da stošu, a ovaj me u roku od 5sekundi dok je ona trazila pljuge isprdo da sam sirotinja, kako mogu pušit cigare za stoku bla bla bla, a ja ladno s 200kn platim XD
Ali ne volim taj crveni marlboro i mogu se jebat. Čak kontam da je ovo u čin neke osvete što sam ga bez riječi ownao napravio.
aj da je bijeli uzeo, njega tu i tamo kupim, ali crveni ne mogu.
a za ovo drugo, a bit ce prilike valjd jednom.
nikad ne znas.
Kuis, a jučer idem kupit cigare i on samnom. Kazem prodavačici da mi da stošu, a ovaj me u roku od 5sekundi dok je ona trazila pljuge isprdo da sam sirotinja, kako mogu pušit cigare za stoku bla bla bla, a ja ladno s 200kn platim XD
Ali ne volim taj crveni marlboro i mogu se jebat. Čak kontam da je ovo u čin neke osvete što sam ga bez riječi ownao napravio.
aj da je bijeli uzeo, njega tu i tamo kupim, ali crveni ne mogu.
a za ovo drugo, a bit ce prilike valjd jednom.
nikad ne znas.
-
Keyser
Nazalost, nisam bas puno aktivan na vasem forumu, jer jednostavno nemam vremena, al mogao bih poceti pomalo. Kolekcionar sam i skupljam Sideshow statue, figure ili diorame. Zadnja koju sam kupio je: Jason Voorhees-Terror Of Crystal Lake, evo i slika

- boyko
jebeno 
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Jane Doe
aaaaaaaaaa, jebeno, ova fotka mi draga okice
svaka čast, prejebno izgleda
svaka čast, prejebno izgleda

-
Keyser
I preskupo, a jebiga, gusti su gusti
- Jane Doe
a jebiga sad, nemreš ovce i novce.... predobro izgleda i guštaj u njoj, znam da ja biKeyser wrote:I preskupo, a jebiga, gusti su gusti
pa koliko si pljunuo, ak se smije znat ?? (jer i sama planiram krenut skupljat ih jednog dana)
ali koliko god, nemoj na to tak gledat, i ja imam neke svoje gušte koji su skupi, ali mi nije najbitnije koliko će me to koštat i koliko će mi trebat da za njih skupim, kad mi oni znače puno puno više

- DrugsBunny
Malo sam se nasmijao na onaj dokumentarac odostraga: Hitler - okultno porijeklo 
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
-
Keyser
Ma ima svega od filmova tu iza, iman stvarno veliku kolekciju filmova, ljubitelj sam za nevirovat.DrugsBunny wrote:Malo sam se nasmijao na onaj dokumentarac odostraga: Hitler - okultno porijeklo
Last edited by Keyser on 09 Nov 2010, 12:58, edited 1 time in total.
-
Keyser
Gustam ja u njoj itekako svaki put kad je vidim, kad nesto zelim ne gledam za cijenu, mora bit moje. A pljunia sam malo manje od 3000 kn.Jane Doe wrote:a jebiga sad, nemreš ovce i novce.... predobro izgleda i guštaj u njoj, znam da ja biKeyser wrote:I preskupo, a jebiga, gusti su gusti![]()
pa koliko si pljunuo, ak se smije znat ?? (jer i sama planiram krenut skupljat ih jednog dana)
ali koliko god, nemoj na to tak gledat, i ja imam neke svoje gušte koji su skupi, ali mi nije najbitnije koliko će me to koštat i koliko će mi trebat da za njih skupim, kad mi oni znače puno puno više