Već vidjehAšow wrote:Ja sam se zaustavio na 7mici.
Imam poseban hard disk za nju pošto mi je program i sve što ide s njim velik 60ak gigabajta
Bio sam jedno vrijeme masovno inspiriran sci-fijevima i napravio sam navedeni bend i 3 izdanja, te sam se pojavio na 2 kompilacije. Ali, nažalost, stao sam s radom, ali uskoro ću nastaviti.
http://www.myspace.com/cryogenichr
Diskografija:
H1N1 / Cryogenic - Split (2007)
Deathorientation / Cryogenic - Split (2007)
Sepukku Syndrome / Cryogenic / Slave Complex - Full Circle 3 way split (2009)
DS:vol.6 compilation with the track Of death and discord (Gruuthaagy cover)
Silent Tide compilation with track Eyes (Pro-done CDr limited to 127 copies. The covers are printed on old see-through x-ray scans.)
Pročekiraj
Što skidate s torrenta?
- Alastorus
Re: Što skidate s torrenta?
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- Ašow
Jebote, trebao bi neki popis bendova i projekata napraviti na čem sam bio / surađivao i što sam stvarao i gdje sam se pojavljivao kao gost, te gdje sam svirao i s kime.
Bila bi lista od jedno 25+ bendova brijem. Mogu se potruditi sve navesti XD
Dobro da nikome ne pišem tekstove ae
Bila bi lista od jedno 25+ bendova brijem. Mogu se potruditi sve navesti XD
Dobro da nikome ne pišem tekstove ae
- Alastorus
Ja imam 4 ili 5 bendova svojih iza sebe, prvi je bio pagan/folk, pa onda jedan ambient black, pa zatim goth rock,sad smo na doom/deathu, a jos k tome side project Obrve [ discoturbofolk metalpunk], i jos par gostovanja raznoraznim bendovima.S tim da sam autor dosta pjesama i od drugih bendova, od Systematic God-a nadalje.
- Ašow
Auh, ja nema što nisam radio.
Sviram/svirao sam u bendovima i bas i gitaru i bubanj, te sam pjevao.
Programirao sam bubnjeve i sampleove, te stvarao introe prije pjesama.
Pisao tekstove, skladao, crtao logoe, dizajnirao omote, bannere, flyere, stranice, booklete, inlaye.
Glazbeni pravci su raznoliki... noise, industrial, noisegrind, cybergrind, accoustic black metal, grindcore, goregrind, death metal, brutal death metal, punk, hardcore, crust, sludge, post-rock, post-metal, ambient, dark-ambient, drone.
A prvi bend koji sam imao prije jedno 8-9godina i u kojem sam bio basist je svirao neki čudan ajmo reč gothic rock
Eo, sad radim DIY label da izdam sve te svoje bendove i onda da nastavim sa random bendovima bez budućnosti.
A ako mi država odobri poslovni plan, otvaram obrt i pravim izdavačku kuću i počet ću izdavati bendove napokon
Real shit label i shitty diy label
oduvijek mi je to bila želja i evo, na korak sam do ostvarenja
Sviram/svirao sam u bendovima i bas i gitaru i bubanj, te sam pjevao.
Programirao sam bubnjeve i sampleove, te stvarao introe prije pjesama.
Pisao tekstove, skladao, crtao logoe, dizajnirao omote, bannere, flyere, stranice, booklete, inlaye.
Glazbeni pravci su raznoliki... noise, industrial, noisegrind, cybergrind, accoustic black metal, grindcore, goregrind, death metal, brutal death metal, punk, hardcore, crust, sludge, post-rock, post-metal, ambient, dark-ambient, drone.
A prvi bend koji sam imao prije jedno 8-9godina i u kojem sam bio basist je svirao neki čudan ajmo reč gothic rock
Eo, sad radim DIY label da izdam sve te svoje bendove i onda da nastavim sa random bendovima bez budućnosti.
A ako mi država odobri poslovni plan, otvaram obrt i pravim izdavačku kuću i počet ću izdavati bendove napokon
Real shit label i shitty diy label
oduvijek mi je to bila želja i evo, na korak sam do ostvarenja
- Alastorus
Ja sam uglavnom vokal ili pak klavijaturist ako bas moram.Za logoe i covere sam se sam brinuo.Ima tih materijala po netu. Photoshop skillz
Gothic rock smo svirali skoro jedino zbog 69 Eyes-a,jer eto poprilicno mi dobro ide skidanje Jyrkija, al i to se raspalo nakon nekoliko mjeseci,nadam se da ce bar Pedophile Priestsi potrajat, posto je ipak iskusnija ekipa u cijelom tom stimungu. A vidis u FL-u dosad nisam radio,makar sam radio u znatno ( bar po meni) kompliciranijem Reasonu, koji mi je zadavao glavobolje.
Gothic rock smo svirali skoro jedino zbog 69 Eyes-a,jer eto poprilicno mi dobro ide skidanje Jyrkija, al i to se raspalo nakon nekoliko mjeseci,nadam se da ce bar Pedophile Priestsi potrajat, posto je ipak iskusnija ekipa u cijelom tom stimungu. A vidis u FL-u dosad nisam radio,makar sam radio u znatno ( bar po meni) kompliciranijem Reasonu, koji mi je zadavao glavobolje.
- Ašow
Meni se sučelje od reasona ne sviđa. Možda zato što sam navikao na FL.
- Alastorus
Reason je nažalost takav od početka,uđeš u program i nemaš pojma o čemu se radi, mislim da sam proveo dane i dane gledajući tutoriale za obični sample.U redu postoje neke stvari koje FL nema, al pobogu čemu toliko kompliciranje, živa gadost od programa.
- Ašow
Optimalniji je za studio i za velike miksete, premda bi ja bez beda i na njima FL koristio jer je savršen za to.
Ono, profesionalniji je.
Ono, profesionalniji je.
- Alastorus
Zato sam se hvala bogu i maknuo od njega, mogao bi za par dana izac koji beat,a vec mi se javlja frend iz Gorice da rokne koju rimu 
- Ašow
To e to 
ja kad osposobim zvuk moram raditi bubnjeve za aborted baby jesus (Grind/Crust projekt s gitaristom i pjevačem Traktorotha), početi stvarati soundscapeove za PropaO))) (Drone sa pjevačem Melkora) i još nekoliko stvari, imam ih zapisane, al znam da je u igri goregrind, EP od Cryogenica, Split EP na kojem će biti inherited deformity i još nekih par govana kojih se ne mogu sjetiti.
Valjda ta zadnja zvučna radi XD
ja kad osposobim zvuk moram raditi bubnjeve za aborted baby jesus (Grind/Crust projekt s gitaristom i pjevačem Traktorotha), početi stvarati soundscapeove za PropaO))) (Drone sa pjevačem Melkora) i još nekoliko stvari, imam ih zapisane, al znam da je u igri goregrind, EP od Cryogenica, Split EP na kojem će biti inherited deformity i još nekih par govana kojih se ne mogu sjetiti.
Valjda ta zadnja zvučna radi XD
- Alastorus
Joj Traktoroth xD Nadam se da govno radi,pitaj šta je sve preživjela tijekom mojih bolesnih eksperimenata sa tehnologijom, a sad iem krmit, pa ti javim sutra dal radi kučka
Ak niš drugo raspitat ću se tu okolo, kod ovih mojih bolesnika dal ima tko 
Noć.
Noć.
- Ašow
Ok, hvala još jednom.
Ja sam ih već pun krtz isprobao i nijedna ne radi
Jebote, pada mi da staru zvučnu upikenm na staru matičnu, dam joj malo napona i da premostim zvuk na drugu matičnu ak je ikak moguće argh
Ja sam ih već pun krtz isprobao i nijedna ne radi
Jebote, pada mi da staru zvučnu upikenm na staru matičnu, dam joj malo napona i da premostim zvuk na drugu matičnu ak je ikak moguće argh
- Andrej
The Howling: Reborn 2011
Mogu samo da zamislim koje će ovo biti govno epskih proporcija, ali znatiželja je jača od mene
Mogu samo da zamislim koje će ovo biti govno epskih proporcija, ali znatiželja je jača od mene
We're all mad here...
- boyko
The Walking Dead - The Complete Season 1
Ring [Ringu].1998.
Ring [Ringu].1998.
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- elrania