Filmski offtopic
- Michel
Re: Filmski offtopic
Što ti nisu dobri Fight Club i Se7en? A i The Game od Finchera. Dobar je Zodiac. Malo predugačak, ali dobar.
The Abyss je dosta dobar.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- john_constantine
zodiac je predosadan i razvučen film, dok su fight club i Seven izvrsni filmovi.Michel wrote:Što ti nisu dobri Fight Club i Se7en? A i The Game od Finchera. Dobar je Zodiac. Malo predugačak, ali dobar.
Michel puši karu.
- callac
meni su svi ovi gore navedeni dobri
ugl. isplati se gledati da odgovorim na JR pitanje
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
-
John_Ryder
Zahvaljujem na odgovorima,gledat će se oba 
- elrania
Michel wrote:A i The Game od Finchera
nooooooooouuuuu
- copycat
Zodiac odavno.. i dobar je bio .. i također Abyss ali se stvarno nesjećam višeJohn_Ryder wrote:Jel tko gledao Zodiac (2007) i The Abyss (1989) ? preporuke.
- callac
elri, tebi stvarno ne valja The Game? meni je svojevremeno bio baš dobar. kasnijim ponavljanjima je dosadan jer je poanta u "iznenađenju" na kraju
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
jep. meni je bio jako zamoran i nekako forsan. a onaj kraj 
- Michel
Meni su Fight Club i The Game dobri, a Se7en odličan. S tim da kod Fight Cluba je problem što je to film za jedno gledanje. Ustvari, svi ti filmovi su za jedno gledanje zbog ogrmonih twistova. Al kod kluba boraca je baš to izraženo. Nešto slično je i kod the usual suspects. Ogroman twist i na prvi put odličan film, a na drugo gledanje kad znaš za takav twist, dojam je znatno slabiji iako se onda može osvrnuti na neke detalj.
Dobar je Fincher. Dao je 90-ima buđenje trilera kao žanra bez obzira ko što voli. A The Abyss je meni možda i najbolji Cameron. Terminatore sve što više gledam mi ne sjedaju kao nekada. Dobri jesu, ali nisu mi kao prije. Aliens mi je znatno slabiji od originala, a ostatak mu ne valja. I onda dolazi Bezdan koji funkcionira na svim razinama.
Dobar je Fincher. Dao je 90-ima buđenje trilera kao žanra bez obzira ko što voli. A The Abyss je meni možda i najbolji Cameron. Terminatore sve što više gledam mi ne sjedaju kao nekada. Dobri jesu, ali nisu mi kao prije. Aliens mi je znatno slabiji od originala, a ostatak mu ne valja. I onda dolazi Bezdan koji funkcionira na svim razinama.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Josef K
Gleda mi se glupi teen horor tipa House of Wax (2005). Prijedlozi?
- popayy
Brate, ne može gluplje od Sorority Row-a i Prom Night remakea.Zadro wrote:Gleda mi se glupi teen horor tipa House of Wax (2005). Prijedlozi?
- Josef K
Nisam ni rekao da je gluplji, sva tri su u istoj košari, ali da, ciljam nešto u tom stilu.
- Decadentor