Tattoo & Piercing
- metallicat
- dr_gonzo
- Ašow
- Jane Doe
Re: Tattoo & Piercing
@catmetallicat wrote:za 3,5 tj termin, valjda ću uspjet to dočekatizabrao je onu za koju misli da je naj, neke detalje će dodat, bit će 90% c/b, ostalo 2 boje. pokazao mi je pat svojih radova/portreta, i izgleda savšeno, pa se nadam dobrom
frendica je dogovorila termin za 2,5 tj, chucky-a će tetovirat
![]()
@jane, dakle ti 28 sigurno?
ja jedva čekam da vidim taj portret
a da, čini se da je. reko mi je 28.5. znaći za tri dana, valjda ga neće nešto zgrčit u zadnji čas
e, a ja već sada imam tremu i probavne smetnje
i čini se da opet idem sama. dragom se neda, brat je obečao još odavno, ali čini se da niš od toga, svo slobodno vrijeme podređuje curi, jebeš obećanje
niš, to je i onako na mjestu di mogu gledat cijelo vrijeme kako se radi, pa i nije neki bed. ak mi bude dosadno, budem sama sebe snimala kako vrištim

- Jane Doe
šteta što nema ni jedan biohehanik u galeriji da vidimo kako radi...
slikaj nam frenda
od ovog kaj sam vidjela tamo, lijepo radi, ali bolje mi je crno/sjenčano, boje mi nisu nešto, pogotovo ova plava. ali ovo crno/sjenčano je fino. i velim, šteta kaj nema ni jedan biomehanik, baš me zanima

- elrania
Re:
ovaj mic mi je predobar.dr_gonzo wrote:Istina metallicat
Ali ovo mi je ono stvarno preekstremno
![]()
meni su skarifikacije zgodne u taj prvi čas kad se naprave, ali kasnije sve ovisi o brizi oko njih, četkanju toga i stvaranju keloida i ne ispada uvijek bajno.
i ne izgleda mi baš nešto ekstra kad zaraste =/
vidjela jesam nekih predobrih dizajna, no draža mi je boja u koži.
branding mi je malo jeziv zbog paljenja + što je pak grozno kak izgleda prvi tren
al zato ovo voljiim
SpoilerShow

@jane: zaboravila dodat u pm.. jel te trta, a?
- Jane Doe
- elrania
daj tog meni malo da sljedeći put iskusim što je to tetovirat se sa žarom!
e, a imam tak dojam da ću opet samo sjest tamo i osjećat ništa. jadno mi je malo to, hoću se osjećat tak ushićeno i radosno zbog svega! i da se bojim bar malo
(valjda zato ljubav prema suspenzijama zbog potrebe za nećim većim gdje možda bude tog straha
)
e, a imam tak dojam da ću opet samo sjest tamo i osjećat ništa. jadno mi je malo to, hoću se osjećat tak ushićeno i radosno zbog svega! i da se bojim bar malo
(valjda zato ljubav prema suspenzijama zbog potrebe za nećim većim gdje možda bude tog straha
- elrania
ima super stvari, ima užasnih
@jane: misliš na ono plavo na nozi? ak da, loše mi je to, slažem se. poprilično.
- Jane Doe
- sandi
@Ašow - ovo sto ti zelis meni to izgleda kao čisti Giger...Odlično je
@Elrania - suspenzije ha?...hm...oo da!
@Elrania - suspenzije ha?...hm...oo da!
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- Jane Doe
Re: Re:
da, to si implantati, imaš ih od silikona, teflona, kirurškog čelika i titana (valjda sam sve pobrojalaAndrej wrote:Čekaj, to su oni što guraju razne predmete pod kožu, od kuglica do rogova na glavi?elrania wrote: al zato ovo voljiim
SpoilerShow

- Andrej
Re: Re:
GroznoJane Doe wrote: da, to si implantati, imaš ih od silikona, teflona, kirurškog čelika i titana (valjda sam sve pobrojala). to je isto stara stvar kao tetoviranje, piercing, scarification, suspenzije.....
We're all mad here...