glupo je što se mogu kupit samo 2 kupona po osobi. ona prošla ponuda je bila bolja.
al to već znaš.
da, loše rade. pregledala galeriju i ono, paf, loše, skroz loše...alecto wrote:loše as in loše rade ili?
glupo je što se mogu kupit samo 2 kupona po osobi. ona prošla ponuda je bila bolja.
al to već znaš.

a znam da si se zbog kupona blago, ali opetJane Doe wrote:a blago mi se radi onih kupona, inaće nebi još tetoviranje bilo na vidiku, al eto, fino se potrefilo.
a kaj će ić, na lijevi rist ide kompas, al ne ko predmet, nego onako kako se crta na pomorskim kartama s onim malim fleur de lys koji ide na sjever ( i bez slova za oznake strana svijeta), a na desni rist ide ruža, samo cvijet i par listića,onako klasična, old school. donjela sam par svojih slika, čisto ko primjer,al želim isključivo da to on sam nacrta, pogotovo ružu. vidjela sam na par njegovih radova ruže u takvom stilu i definitivno želim da ju on sam osmisli i nacrta.
a boje; kompas bi išao crveno/crno ili crveno/plavo (ja bi radije tako, da bude svijetliji, a i koja boja više neće škodit jer je dizajn sam po sebi "siromašniji" od ruže, pa da ga malo "podigne"), a ruža bi bila, najvjerojatnije svjetlo crvena sa žutim, osim ak se ne složimo oko kakve druge boje, ali čisto sumnjam.
nikad dosta ruža

mene sad ovo totalno zaintrigiralo i sviđa mi se ta idejaelrania wrote:prva je skroz slatka (i sve me više neš hvata da negdje moram imat neku kjut tetovažu .lol: 9 i ovo na leđima je fora, jer su krila po rukama. zgodno je smješteno.
ja bi najrađe vampira ernestaelrania wrote:prva je skroz slatka (i sve me više neš hvata da negdje moram imat neku kjut tetovažu .lol: 9 i ovo na leđima je fora, jer su krila po rukama. zgodno je smješteno.