gledam svakih pol min na mail, ali nisu odgovorili
Tattoo & Piercing
- metallicat
Re: Tattoo & Piercing
hm, mislim da nisam
jedino znam da si pričala što bi na leđa..ajd daj da vidim
i mene baš baš zanima

- Asfodel
Re:
Evo Cat, sad već imam i super jasne slike, al mi se ne da to tražit, stavljat.. uglavnom, stilizirani zmajić ili optička varka s krilom ptice.
Slatko što gledaš na mail svakih pol minute
.. i ja bih vjerojatno 
Tad je još bio normalan, sad je mrvicu ozlijeđen zbog vodene kozice i produžit će mu se repić.Asfodel wrote:Evo što se dogodilo danas dok sam bila "u knjižnici"![]()
Zadnja za en face pogled
Nejasne sličice, pa se ne vidi baš da zmajić ima okice i tako...ali nema veze, da su detalji toliko bitni to se onda ne bi zvalo stilizacija
Slatko što gledaš na mail svakih pol minute
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- metallicat
daa, vidiš sjećam se vodenih da su ti zasmetale
baš je kul. te bolilo ti i koliko?
i jednom kad ti se bude dalo, stavi tu jasniju sliku
i dalje ništa od njih, ipak je malo prekasno, tako da odoh u krevet, pa čim se dignem ću pogledat
i dalje ništa od njih, ipak je malo prekasno, tako da odoh u krevet, pa čim se dignem ću pogledat

- Asfodel
Tnx. Bolilo dosta i nažalost ne sjećam se koliko je trajalometallicat wrote:daa, vidiš sjećam se vodenih da su ti zasmetalebaš je kul. te bolilo ti i koliko?
i dalje ništa od njih, ipak je malo prekasno, tako da odoh u krevet, pa čim se dignem ću pogledat![]()
I ne znam baš da će mi se dat stavljat, možda jedino kad doradim (ali i ovako si lako zamisliš, produžena crta prema dolje i onda vijuga naprijed
Idi spavat pa se sutra iznenadi mailom
- Jane Doe
baš sam pregledala cijeli album onog "umjetnika" na fejsu i nemrem vjerovat. onog što je ok mogu nabrojat na prste jedne ruke
ovo ostalo je kao da se uči, pogotovo oni pokušaji japanese-a, ono, horor pravi, a najjače od svega mi je kad vidim kako ga ekipa hvali, ono, komentari
pa sve ne vjerujem, gledam sliku, pa čitam pa niš jasno. meni je ovo špica
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 29&theater
elri, onaj tvoj link mi ne otvara, tj. otvori, ali piše da nemre sliku prikazat, a živo me zanima kaj je na slici, ili bolje da ne gledam jer me fakat potresaju takve stvari
ovo za turizam sam čitala, al onako, zvuči mi predobro, pa ću se klonit dok se to ne uhoda i dok ne vidim kako to funkcionira i koliko su ljudi zadovoljni.... uglavnom, nikud mi se ne žuri, još nisam ni Zg istražila po tom pitanju u potpunosti
ovo ostalo je kao da se uči, pogotovo oni pokušaji japanese-a, ono, horor pravi, a najjače od svega mi je kad vidim kako ga ekipa hvali, ono, komentari
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... 29&theater
elri, onaj tvoj link mi ne otvara, tj. otvori, ali piše da nemre sliku prikazat, a živo me zanima kaj je na slici, ili bolje da ne gledam jer me fakat potresaju takve stvari
ovo za turizam sam čitala, al onako, zvuči mi predobro, pa ću se klonit dok se to ne uhoda i dok ne vidim kako to funkcionira i koliko su ljudi zadovoljni.... uglavnom, nikud mi se ne žuri, još nisam ni Zg istražila po tom pitanju u potpunosti

- Bub
Ajde da se i samnom neko slaže.Jane Doe wrote:baš sam pregledala cijeli album onog "umjetnika" na fejsu i nemrem vjerovat.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Jane Doe
pa gle, onaj drvorez i nije tak loš, mada, meni se osobno takav stil ne sviđa, a ovo na koljenima i nije takva katastrofa kad se uzme da je pozicija zajebana, tako da te compass rose izgledaju heravo i loše pozicionirano, i nisu motiv pogodan da se stavlja na koljeno, to nikako...
ali ima još strašnijih. onaj cover up na leđima, onaj indijanac s ljubičastom kosom i ostatak stare tetovaže viri s desne strane. al ne kužim, pa dosta dugo on tetovira, koji mu je
a vidim da i s tribal-om ima velikih prolema, to ne kužim, obično to i ovima priučenima ide dosta ok, jer njegovi su nikakvi, al nikakvi.
ja ti manje gledam na glupo odabrani motiv, više na linije, sjene, i strahotu od bojanja, i ovo kaj je sam crtao kaj nacrta kao da mrzi mušteriju. onda vidim onog, da ga tak nazovem "gambling devil-a" da sad ne kopam sliku, i to izgleda fino, tak da, niš mi jasno...
ali ima još strašnijih. onaj cover up na leđima, onaj indijanac s ljubičastom kosom i ostatak stare tetovaže viri s desne strane. al ne kužim, pa dosta dugo on tetovira, koji mu je
ja ti manje gledam na glupo odabrani motiv, više na linije, sjene, i strahotu od bojanja, i ovo kaj je sam crtao kaj nacrta kao da mrzi mušteriju. onda vidim onog, da ga tak nazovem "gambling devil-a" da sad ne kopam sliku, i to izgleda fino, tak da, niš mi jasno...

- Bub
Realno gledajući ja se nebi dao njemu pod iglu jer meni se iz aviona vidi da nije baš neka ekstra kvaliteta u svemu, ako se već odlučim da ću stavit nešto na sebe, pa čak ću i platiti više kvalitetnom tattoo majstoru, nego se unakazit, ipak je to moje tijelo moja koža. Te kompase, kako ih ja zovem šurikeni, katafakingstrofa, ali opet s druge strane mogu shvatit ako se nekom sviđa, njegov izbor. Taj famozni drvorez, gledajući ga kao samo takvog i da recimo nije na tome mjestu eh eh možda liči na nešto, te najviše što mi je odbojno na obje je mjesta na kojima su rađene. Vidio sam i gorih, ali ja jednostavno ne gotivim takve stvari. Čak i ona dva duha u galeriji iz 13 duhova filma je recimo dobro ispalo, ali brate mili to kao da si ja tetoviram Bub-a na sisi tj. grudima.
Dobro to je samo moje mišljenje i moj stav, mada u današnje vrijeme kad je ta branša više popularizirana i puno, puno kvalitetnije nego prije nekih 20god, mislim da može puno bolje od toga, ne zajebao sam se mora puno bolje od toga.
Usput primjetih da se samo cure tetoviraju, male populacija baš i nije nešto sklona tetovažama, hrabre cure.
Asfodel nice.
Usput primjetih da se samo cure tetoviraju, male populacija baš i nije nešto sklona tetovažama, hrabre cure.
Asfodel nice.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Jane Doe
da, slažem se potpuno s tobom, pogotovo netko tko je salon otvorio, ono, alo
. znam da će takvih uvijek bit po "podrumima" i da će uvijek bit ljudi koji ne razumiju nas koji smo spremni izdvojit dosta za neki tattoo i čak putovat da bi se tetovirali isključivo kod nekog, pa će oni radit kod takvih "na crno i jeftino" .
ali ono, mogu sa sigurnošću reći da mi je ovo zasad najgori registrirani tetovirač kojeg sam vidjela.
aj sad neš vedrije, mene je ovo zbilja izdeprimiralo
ja u petak crtam kod erora neke motiviće za svoje ristove
jupi je, jedva čekam 
ali ono, mogu sa sigurnošću reći da mi je ovo zasad najgori registrirani tetovirač kojeg sam vidjela.
aj sad neš vedrije, mene je ovo zbilja izdeprimiralo
ja u petak crtam kod erora neke motiviće za svoje ristove

- Bub
op op op još ih padaju, ajde neka, stavi da vidimo što će biti ili sam ja možda propustion neke detalje...'oćem i ja jednu sada. 
- metallicat
- Asfodel
@Bub - tnx.
Ja gledam samo kako je što napravljeno, da idem na ovo što se meni osobno sviđa ili nedajbože na kojem je mjestu - 90% tetovaža bi mi bilo gadno
Ja gledam samo kako je što napravljeno, da idem na ovo što se meni osobno sviđa ili nedajbože na kojem je mjestu - 90% tetovaža bi mi bilo gadno
- metallicat
odgovorili su i to veoma pozitivno
edit: sad tek vidjela da jedan od tetovirača je i zele, a kupac bira
Code: Select all
Yo!
znaci sve je dobro procitano i shvaceno sa vase strane ;)
to vazi za cijelu godinu naravno, smjestaj i put je placen od 20% vaseg
avansa, tako da ukoliko se odlucite NE doci, sve je ok ;)
najbolje je za pocetak poslati sliku i zeljeno mjesto gdje biste radili
tattoo, kako bi vam mogli ponuditi cijenu za rad. uz to mi javite gdje
se nalazite kako bi mogli pogledati sve sto je nama potrebno za
organiziranje vaseg puta..cim se blize ljetni mjeseci, to ce biti manje
mjesta i mogucnosti za letove npr. no, najiskrenije - tattoo po ljetnom
suncu je najgore raditi, tako da malo prije ljeta i malo poslije ljeta
je ok za vas..jesen zima proljece je najbolje za to..
eto..ako sam vam pomogao u info-u, posaljite mi sliku pa cemo dalje
pricati o ostalim informacijama :)
pozdrav!

- Asfodel
A ja baš htjela napisati kako smo mi to malo pogrešno shvatili
Sad sam pročitala još jednom, za razliku od sinoć i umora, sad mi je bilo malo bistrije. Samo u onom članku piše "besplatan prijevoz i plaćena tetovaža" (a to je samo članak i znamo da može pisati svašta), a na njihovom linku se ne spominje plaćena tetovaža, nego da se prethodno uplati 20% (zbog prijevoza i smještaja) što sugrerira da će se i ostatak morati. To mi je djelovalo puuno realnije
Znači dobro ste se shvatili i ne plaća se puna cijena tetke?
I bilo bi kul da ih se može raditi više od jedne
Sad sam pročitala još jednom, za razliku od sinoć i umora, sad mi je bilo malo bistrije. Samo u onom članku piše "besplatan prijevoz i plaćena tetovaža" (a to je samo članak i znamo da može pisati svašta), a na njihovom linku se ne spominje plaćena tetovaža, nego da se prethodno uplati 20% (zbog prijevoza i smještaja) što sugrerira da će se i ostatak morati. To mi je djelovalo puuno realnije
Znači dobro ste se shvatili i ne plaća se puna cijena tetke?
I bilo bi kul da ih se može raditi više od jedne
- metallicat
daa, samo 20% i putovanje i smještaj for free
i još cijelu god traje, ajme, di ćeš bolje. + ako dođete s grupom još neki popusti.