Ivan Pernar
- john_constantine
Re: Ivan Pernar
Michel puši karu.
- hitman_4
zbog škrtosti je uštedio a i potječe iz imućne obitelji. Njemu novac nikad nije bio problem

- john_constantine
Normalno da nije, ali treba se prikazati kao žrtva u javnosti. Ako plati, znači da je pun love, a špara na drugima. A ne može niti da roditelji plate. Morati će izmisliti priču, a dotle u tajnosti pokrenuti žalbu i to.
Michel puši karu.
- Michel
Ali ovdje mi gore ispada smeće od novinara kakav je Stanković. Koliko ga je ljuidi vrijeđalo i ne vidim da je ikome oed tih političara koji su krali država išta rekao, ali kad je u pitanju Pernar, osoba koja ne krade ve se samo glupira onda evo zbog verbalnog vrijeđanja lik sad mora platiti 50 tisuća kuna. Bolesna država.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- john_constantine
Pokrenuo je privatnu tužbu i dobio je, u čemu je problem? Pernar je sam kriv što je popularan, pa ga je išao stalno vrijeđati bez potrebe. Jer se uvrijedio kao malo dijete u emisiji. A njegovi fanovi su nastavili dalje puniti stankovićev inbox. Ionako za Pernara 50 000 kn kazne nije ništa, sjesti će mu na račun i pomalo cuclati dok ne isplati sve.
A ima on iza sebe još tužbi radi svoje jezičine.
A ima on iza sebe još tužbi radi svoje jezičine.
Michel puši karu.
- john_constantine
Eto, poziva narod u svoj privatni rat protiv Stankovića tako da prestanu plaćati pretplatu. Baš je malo dijete.
Michel puši karu.
- john_constantine
https://m.facebook.com/?_rdr#!/story.ph ... 9368713509
Jebote te led, koji car.
Stavio je broj svog računa, ali moli da ništa ne uplaćuju. I sljedba komentira da makne broj, ali ne, on tvrdi da je to njegovo pravo. I da ništa ne skriva. A budale će uplaćivati na račun.
Jebote te led, koji car.
Stavio je broj svog računa, ali moli da ništa ne uplaćuju. I sljedba komentira da makne broj, ali ne, on tvrdi da je to njegovo pravo. I da ništa ne skriva. A budale će uplaćivati na račun.
Michel puši karu.
- Michel
E Cons da tako pratiš stvarne kriminalce sdp/hdz ne znam meni ovo strašno koliko ti lik smeta. I mene nervira jer je luda, ali daj stari pa o čemu pričamo, daj pogledaj sdp i hdz i što su napravili od države i koliko su toga pokrali. Ne shvaćam.
Isto tako, Stanković je đubre i ovo mu nije trebalo. Da se malo više pobrine o pravim problemima, možda bi ga i ljudi cijenili. Ja bi prije išao u zatvor (3 tisuće kuna jedan dan) nego mu platio 50 tisuća kuna.
Odličan Sinčić
Komentari na youtubeu, vidim da ipak neki kuže.
Jedan kaže
Nije on loš, govori istinu i gledam baš njegov face malo pa njegove govore rijetko stavljaju iz sabora na dnevnik jer im ne paše pa je HRT tako baš prije koji dan izrezao nešto što je rekao i stavio u dnevnik. To sam vidio na Pernarovom faceu. Nevjerojatno. Bolesna država, a najgori od svega su ti novinari. Nema gore profesije čast izuzetcima.
Isto tako, Stanković je đubre i ovo mu nije trebalo. Da se malo više pobrine o pravim problemima, možda bi ga i ljudi cijenili. Ja bi prije išao u zatvor (3 tisuće kuna jedan dan) nego mu platio 50 tisuća kuna.
Odličan Sinčić
Komentari na youtubeu, vidim da ipak neki kuže.
Jedan kaže
I dobio je dobar odgovor.zelenokljunac za politiku.
I baš to jebote, ja ne znam što je s ljudima u ovoj državi. Ovi ih kradu praktički od neovisnosti i onda im smetaju netko kao Pernar ili Sinčić. Mislim, meni se jebe za njih niti idem na glasanje, ali ono nema jeben logike. Ja sam već odrastao čovjek da bi već mogao skužiti tko je kakav, ali njih dvoje kakvi god da jesu nisu lopovi i kriminalci kao dvije najveće stranke. I onda netko dođe pa dobro, ali je Pernar glup, sramoti se bla bla pa dajte molim vas potpuno nebitno. Što je tu naspram krađe države 25 godina.A ovi šta vladaju Hrvatskom 20 godina nisu "zelenokljunci" nego su profesionalci jeli?Sjebali su šta god su mogli,pokrali su štagod su mogli i stoki još nije dosta. Za tebe su Živi Zid jedino Sinčić i Pernar a za ostale zastupnike nisi ni čua.Nije Sinčić savršen,Pernar je posebna prića,Bunjac i Aleksić(SNAGA) se pare ok,nije Živi zid u kompletu savršen al barem ovo što prićaju zvući solidno i ambiciozno i treba ima barem dat šansu pa da vidimo.Ali ne narod ovce glasaju za HDZ pa se pitaju zašto ljudi bježe iz države i zašto se gore živi...
Čestitke Sinčiću na staloženosti. Čisti pokušaj provokacije sa potpuno nebitnom temom o stranci iz Srbije. Voditelj je pokušao izazvati nekakvu reakciju, a kada pravi kriminalci sjede u emisiji priprema mu je nikakva i podilazi im
Sinčić je puno bolji od Pernara. Zna što treba reći i kako se izraziti.Samo su ga zvali iz jednog razloga u emisiju, a to je da ga etiketiraju kao srbina pred izbore u svrhu da stranka zivi zid izgubi svoje glasace..Zalosno je sto HRT radi.Ovo je bila jedna antireklama za stranku zivi zid .Sve smisljeno i namjesteno unaprijed.HRT radi u slubi hdz i to je ocito.SRAMOTA
Nije on loš, govori istinu i gledam baš njegov face malo pa njegove govore rijetko stavljaju iz sabora na dnevnik jer im ne paše pa je HRT tako baš prije koji dan izrezao nešto što je rekao i stavio u dnevnik. To sam vidio na Pernarovom faceu. Nevjerojatno. Bolesna država, a najgori od svega su ti novinari. Nema gore profesije čast izuzetcima.
- Mr. Pest
Pernar je buntovnim i nekarakterističnim metodama htio skrenuti pažnju na sebe da bi upravo same te metode prikazale njega u najnegativnijem mogućem svjetlu čime si je sam iskopao rupu...
Nama koji nismo pretjerano politički osviješteni Živi zid i jesu samo Sinčić i Pernar, razumijem ja da je njegova filozofija možda na mjestu, ali lik leti pred kameru ko muha na govno i samo srozava ionako nikakav ugled svoje stranke. Naravno da on nije nikakav kriminalac, stvar je u tome da ljudi obožavaju mrziti debile jer im je potreban netko naspram koga će se osjećati nadmoćni.
Puk je glup i osjeća se dobro kada vidi da je netko gluplji od njega.
Kladim se da makar polovica birača ne zna niti osnove politike, većina tih ljudi su starci koji briju na bonton, gledaju HRT i glasaju za HDZ jer vide Plenkovića kao staloženog lika, a Pernar je netko koga su uhvatili za ruke noge i izbacili sa sjednice poput vreće smeća...
Najpametnija stvar koju je on rekao jest ovo kako se HRT nikad nije odlučio politički educirati stanovnike hrvatske, jer da jesu kako bi onda na njih forsirali svoje pristrane stavove?
Nama koji nismo pretjerano politički osviješteni Živi zid i jesu samo Sinčić i Pernar, razumijem ja da je njegova filozofija možda na mjestu, ali lik leti pred kameru ko muha na govno i samo srozava ionako nikakav ugled svoje stranke. Naravno da on nije nikakav kriminalac, stvar je u tome da ljudi obožavaju mrziti debile jer im je potreban netko naspram koga će se osjećati nadmoćni.
Puk je glup i osjeća se dobro kada vidi da je netko gluplji od njega.
Kladim se da makar polovica birača ne zna niti osnove politike, većina tih ljudi su starci koji briju na bonton, gledaju HRT i glasaju za HDZ jer vide Plenkovića kao staloženog lika, a Pernar je netko koga su uhvatili za ruke noge i izbacili sa sjednice poput vreće smeća...
Najpametnija stvar koju je on rekao jest ovo kako se HRT nikad nije odlučio politički educirati stanovnike hrvatske, jer da jesu kako bi onda na njih forsirali svoje pristrane stavove?
I've seen enough horror movies to know that any weirdo wearing a mask is never friendly.
- john_constantine
Michel, e u tome je problem, što ljudi ne glasuju. Kad glasam na izborima, ne gledam koja stranka. Gledam popis ljudi koji su u toj stranki i po tome procjenjujem.
Hdz, na stranu to što su većinom lopovi, ali je tako jer su svjesni i zato ih ima puno u stranki. Sdp, nakon što je milanović otišao, se raspada. Ne vjerujem u ljevicu, desnicu, liberale. Vjerujem u uređenu državu gdje sve fukcionira, gdje ljudi daju državi i dobivaju od države.
Reiner je išao onim službenim vozilom preko reda na skijanje. Zašto? Zato jer može. Plenković je jednostavno primitivac od premijera. Iako vidljivo pokušava kontrolirati ministre, svejedno nema pravu funkciju. Na njemu se sve više vidi da je arogatni moćnik koji živi u iluziji.
Kujundžić je nesposobni ministar. Marić je još dobar usprkos mrljama u karijeri. Medved ili bilo koji ministar branitelja, normalno da će forsirati da branitelji dobiju svoja prava. Ali za to vuče i negativnu atmosferu.
Meni više smeta što već nekoliko godina se ništa ne radi, poduzima, provode reforme. Baš ništa. A ovo za odbijanje amandmana od oporbe pokazuje da smo u kurcu. Nitko to ne govori, ali ne možemo više sve pokrivati. Oduzimaju se mnoga prava, povećavaju se porezi, a niškoristi se obogaćuju.
Ne vjerujem u državu, meni je samo bitno da mi je meni dobro. Da imam gdje raditi, zarađivati i plaćati račune. Jebe mi se za nacionalnost. Da mogu, odjebao bi negdje drugdje kao većina i živio svoj život.
A narod, puk i sve to, jednostavna je činjenica da smo frustrirani negativni narod kojemu paše čuti istinu, ali ne i poduzeti nešto. I većinom neobrazovani, glupi, naučeni na gluposti. Tko je naučen biti parazit, biti će parazit.
U vezi Pernara, ovo je tema o Pernaru i jednostavno, on nije samo klaun. On je jedna vrsta ljudi koje ne mogu smisliti. Za živi zid sam pročitao program i jednostavno hrpa nebuloza. Sinčić nije nikakav vođa, to je problem. A ja nemam namjeru niti volje čekati sljedeće izbore. Da ljudi na vlasti žele nešto napraviti, htjeli bi. Ali idu zaobilaznim putem.
Nemamo radnike u hrvatskoj? Uvoziti ćemo bosance jer kod njih su manje plaće, pa će biti zadovoljni našim plaćama. A oni koji mogu, otići će dalje gdje ih cijene i gdje su bolje plaće.
Osim toga, ne trebam pratiti Pernara da bi analizirao. On sam sve piše, objavljuje, komentira poput blogerice Elle Dvornik.
Ne volim crkvu, to je moja stvar, ima ljudi koji vole i podržavaju. Ali moraju se držati svog reda i biti kuš. Kao molitelji u varaždinskim bolnicama. Nabijem ih na kurac. Tvoj stav o pobačaju, ali ne trebaš srati u tuđe dvorište. Neka si posvoje tu djecu, neka ih hrane, odgajaju i naprave od njih ljude. Ali lako je srati, držati tablu, slikati se i moliti za "izgubljene" duše.
Ako hoćeš nešto napraviti, onda napravi. Za amandmane, ako hoćeš da prođe, skupi više od 70 glasova protiv i ne jebi me sranjima, nisu htjeli prihvatiti, svi su protiv nas, nije pošteno. Ili prihvatiš i budeš kuš ili sljedeći put se bolje organiziraš.
Hdz, na stranu to što su većinom lopovi, ali je tako jer su svjesni i zato ih ima puno u stranki. Sdp, nakon što je milanović otišao, se raspada. Ne vjerujem u ljevicu, desnicu, liberale. Vjerujem u uređenu državu gdje sve fukcionira, gdje ljudi daju državi i dobivaju od države.
Reiner je išao onim službenim vozilom preko reda na skijanje. Zašto? Zato jer može. Plenković je jednostavno primitivac od premijera. Iako vidljivo pokušava kontrolirati ministre, svejedno nema pravu funkciju. Na njemu se sve više vidi da je arogatni moćnik koji živi u iluziji.
Kujundžić je nesposobni ministar. Marić je još dobar usprkos mrljama u karijeri. Medved ili bilo koji ministar branitelja, normalno da će forsirati da branitelji dobiju svoja prava. Ali za to vuče i negativnu atmosferu.
Meni više smeta što već nekoliko godina se ništa ne radi, poduzima, provode reforme. Baš ništa. A ovo za odbijanje amandmana od oporbe pokazuje da smo u kurcu. Nitko to ne govori, ali ne možemo više sve pokrivati. Oduzimaju se mnoga prava, povećavaju se porezi, a niškoristi se obogaćuju.
Ne vjerujem u državu, meni je samo bitno da mi je meni dobro. Da imam gdje raditi, zarađivati i plaćati račune. Jebe mi se za nacionalnost. Da mogu, odjebao bi negdje drugdje kao većina i živio svoj život.
A narod, puk i sve to, jednostavna je činjenica da smo frustrirani negativni narod kojemu paše čuti istinu, ali ne i poduzeti nešto. I većinom neobrazovani, glupi, naučeni na gluposti. Tko je naučen biti parazit, biti će parazit.
U vezi Pernara, ovo je tema o Pernaru i jednostavno, on nije samo klaun. On je jedna vrsta ljudi koje ne mogu smisliti. Za živi zid sam pročitao program i jednostavno hrpa nebuloza. Sinčić nije nikakav vođa, to je problem. A ja nemam namjeru niti volje čekati sljedeće izbore. Da ljudi na vlasti žele nešto napraviti, htjeli bi. Ali idu zaobilaznim putem.
Nemamo radnike u hrvatskoj? Uvoziti ćemo bosance jer kod njih su manje plaće, pa će biti zadovoljni našim plaćama. A oni koji mogu, otići će dalje gdje ih cijene i gdje su bolje plaće.
Osim toga, ne trebam pratiti Pernara da bi analizirao. On sam sve piše, objavljuje, komentira poput blogerice Elle Dvornik.
Ne volim crkvu, to je moja stvar, ima ljudi koji vole i podržavaju. Ali moraju se držati svog reda i biti kuš. Kao molitelji u varaždinskim bolnicama. Nabijem ih na kurac. Tvoj stav o pobačaju, ali ne trebaš srati u tuđe dvorište. Neka si posvoje tu djecu, neka ih hrane, odgajaju i naprave od njih ljude. Ali lako je srati, držati tablu, slikati se i moliti za "izgubljene" duše.
Ako hoćeš nešto napraviti, onda napravi. Za amandmane, ako hoćeš da prođe, skupi više od 70 glasova protiv i ne jebi me sranjima, nisu htjeli prihvatiti, svi su protiv nas, nije pošteno. Ili prihvatiš i budeš kuš ili sljedeći put se bolje organiziraš.
Michel puši karu.
- lemonzoo
Kakav fejker. Jedva ga dirnuli, počeo kmečati. Odvratan lik, ide skupljati bodove na ovakva mjesta.
https://www.facebook.com/pernari/videos ... 786661228/
https://www.facebook.com/pernari/videos ... 786661228/
- hitman_4
- Michel
Šteta ljudi. Svaka čast Pernaru na ovome. Za razliku od nekih pokazao se tamo i to je veća hrabrost nego sjediti doma. Neka rađe radi ovakve stvari, a manje govori.
- lemonzoo
Nemam ni ja protiv da radi ovo, ali neka se potrudi da izgleda manje izvještačeno. Barem kad ga snimaju.