ahaaaaAsfodel wrote:Htjela sam nabrojat hrpu stvari kao mješavinu pa sam skratila da ne davim previšeJohn_Ryder wrote:e s ovim nisam upoznatAsfodel wrote:I da se ogradim još od nekih, ne volim ni one emo indie, ni normalne![]()
Emo/plačipičkasti indie bend/quratz/palac -> po načinu oblačenja
Djevojke i mladići...
-
John_Ryder
Re: Djevojke i mladići...
- Wendigo
uh, hipster...
boli duša..
boli duša..
- callac
hehe, kako sam se lijepo nasmijala sad u ovom topicu, čitala otpočetka uz jutarnju kavicu!
Ja sam tatina ćerka, naučila sam živjeti sa određenim nedostatcima koji me smetaju, ostatak rješavam (pre)čestim promjenama frizure. I samo jedno znam, a to je da nikad neću izgledati kao "tetka" - pri tome mislim na većinu šminkerica koje hodaju po ovom gradu od ranog jutra napirlitane i krene već sa trinaest godina pa ne znaš uopće koliko je cura stara odnosno mlada....
Ja sam tatina ćerka, naučila sam živjeti sa određenim nedostatcima koji me smetaju, ostatak rješavam (pre)čestim promjenama frizure. I samo jedno znam, a to je da nikad neću izgledati kao "tetka" - pri tome mislim na većinu šminkerica koje hodaju po ovom gradu od ranog jutra napirlitane i krene već sa trinaest godina pa ne znaš uopće koliko je cura stara odnosno mlada....
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- A$H
e ozbiljno nema nis gore od cure sa kilom sminke na faci..pa kad kod duzeg izlaska vani joj jos pocne zbuka sa face padat i pucat..ne mozes je niti poljubit normalno ili zagrlit..a jos kad je vidis dan kasnije na jutarnjem suncu izgleda sasvim drugacije..i to nikad na bolji nacin..sam se cudis tko je ovo cudo i kaj je sa curom od sinoc napravilo..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
John_Ryder
nice fake tan...you carrot ! 
- elrania
evo, moram komentirati, što te više vidim ovak uživo il po slikama, sve mi bolje izgledaš. (ne sad u smislu da mi nisi valjala pa se popravljaš, neg pričam o nekom općem dojmucallac wrote:naučila sam živjeti sa određenim nedostatcima koji me smetaju, ostatak rješavam (pre)čestim promjenama frizure.
a ja se pak još učim živjeti sa svojim minusićima
- Asfodel
John_Ryder wrote:nice fake tan...you carrot !
To jedino za specijalne prilike, vjenčanje, dodjelu Oscara...
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Selene
Baš..još po ljeti kad im se cijedi po licu sve toA$H wrote:e ozbiljno nema nis gore od cure sa kilom sminke na faci..pa kad kod duzeg izlaska vani joj jos pocne zbuka sa face padat i pucat..ne mozes je niti poljubit normalno ili zagrlit..a jos kad je vidis dan kasnije na jutarnjem suncu izgleda sasvim drugacije..i to nikad na bolji nacin..sam se cudis tko je ovo cudo i kaj je sa curom od sinoc napravilo..
Ja zato izbjegavam puder kolko god mogu,a ni sa šminkom ne pretjerujem..prirodno je ipak najljepše
- elrania
Asfodel wrote:John_Ryder wrote:nice fake tan...you carrot !Čemu uopće nosit puder??
a ono, možda netko ima loš ten pa ne može i ne želi drugačije.
- Asfodel
Pa podrazumijeva se da ne mislim na nekog kom je to potrebno zbog stvarno lošeg tenaelrania wrote:Asfodel wrote:John_Ryder wrote:nice fake tan...you carrot !Čemu uopće nosit puder??
a ono, možda netko ima loš ten pa ne može i ne želi drugačije.
- elrania
pa i nije se baš dalo zaključiti iz posta, zato sam upala s komentarom.
meni je iskreno užasan, al spašava me preko zime kad mi koža podivlja od crvenila i pucanja i tak to.
jedini bed je što nisam nigdje pronašla nijansu taman blijedu da mi paše uz ten
meni je iskreno užasan, al spašava me preko zime kad mi koža podivlja od crvenila i pucanja i tak to.
- Asfodel
Mislila sam da se to podrazumijeva. Npr. nikad se ne bi rugala bolesnima ili sl.elrania wrote:pa i nije se baš dalo zaključiti iz posta, zato sam upala s komentarom.
Inače je to moje mišljenje, ubrajam ga u heavy makeup...
- elrania
pa to je normalno zdravo mišljenje, al ti sad pričaš o velikim problemima s kožom, dok sam ja mislila i na neke manje za koje se može, al i ne mora koristiti.
znam cure koje ga koriste sam zbog suzbijanja sjaja kože. više manje nepotrebno, al ak se tak osjećaju bolje...
al uglavnom, ok, u globalu se slažemo.
znam cure koje ga koriste sam zbog suzbijanja sjaja kože. više manje nepotrebno, al ak se tak osjećaju bolje...
al uglavnom, ok, u globalu se slažemo.
-
Absynthia
Baby face

Mali je cakani
Zaboravila sam još jedan tip... Native Americans! Obožavam ih, tamne... s dugom kosicom

<3

Mali je cakani
Zaboravila sam još jedan tip... Native Americans! Obožavam ih, tamne... s dugom kosicom

<3
-
John_Ryder
dobro,kakve ti ne obožavaš?