Tattoo & Piercing

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
metallicat

Re: Tattoo & Piercing

Post by metallicat » 19 Feb 2011, 13:35

evo ih napokon, mada mi nisu slike baš dobre, puno bolje izgleda uživo i s jačom crnom.
SpoilerShow
Image
Image
Image
Image
Image
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Feb 2011, 13:39

ne znam zašto mi ova slika asocira na riječi "Raging Phoenix". :mrgreen: :)

he, baš da se ovako namjestiš i fotkaš kao Gary Daniels s tom tetovažom. :mrgreen: :rock:

Image
Michel puši karu.

metallicat

Post by metallicat » 19 Feb 2011, 19:42

lol, promako mi je ovaj post :lol:
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 19 Feb 2011, 19:50

ajde, baš bi bilo fora. :mrgreen: :supz:
Michel puši karu.

Ašow

Post by Ašow » 19 Feb 2011, 19:56

super ova zadnja izgleda :)
--------
Last.fm

Jane Doe

Post by Jane Doe » 20 Feb 2011, 10:46

ovak, fala cat na noramlnoj slici, iščekivala sam ju. ono O mi se najviše sviđa s onim mušicama i tankim linijama, zbilja posebno izgleda. za ružicu sam mislila da će bit malo drugačija, ali lijepa je i ovako. sve u svemu jako lijepo i ženstveno, možeš bit samo ponosna
Image

metallicat

Post by metallicat » 20 Feb 2011, 10:54

:mrgreen: hvala
za ružu nisam znala jer sam rekla da napravi kako oće, pa je ok. ostalo je super :D
e, par pitanja :lol: ti se bar malo gulila u početku tetov.? meni je na većini već ravna s kožom, al na 2-3 mjesta je još malo grbavo.
dok si se tetov., jel išlo gdje krvi?
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 20 Feb 2011, 10:59

kak misliš gulila na početku?? meni se cijela tetovaža na nadlaktici ogulila za 4-5 dana, to mjesto najbrže zacijeli, u odnosu na ova ostala di imam tetovaže. i naravno da krvari do se tetoviraš, pogotovo ak se ide više puta po jednom mjestu tipa ono, prvo sjene, pa po tome boja i tak
Image

metallicat

Post by metallicat » 20 Feb 2011, 13:24

pa mislim, onako malo ogulila, u biti to što si i napisala :D sreća, pa mi ovo crvenilo nestalo skoro u potpunosti..fiju
i daj nabaci sličku novu :mrgreen:
Image

Jane Doe

Post by Jane Doe » 20 Feb 2011, 13:30

a budem. neki dan smo slikali cijelu tu potkoljenicu okolo naokolo. al mi je zbog nekog čudnog svjetla u sobi ispalo sve nekak bledunjavo, tak da je to još na mobitelu. trbam ponovno probat dok je dana :zubifale:
pa koliko je već ptošlo od kad si se tetovirala, 5 dana, kolko se sjećam, to je od prilike i neko vrijeme kad bi se već moglo počet gulit. a izgleda da je ruka sva brzocjeljujuća (koja rijeć :zubifale: :facepalm: ), i nadlaktica i podlaktica, što je zbilja krasno.
potkoljenica je užas, 2 tjedna je trebalo da se kompletno oguli sve, ono, većina je gotova za nekih 7-10 dana, onda neki komadički se drže još skoro toliko :facepalm: al jebiga, nadam se da će s bedrom bit bolje, zbilja se nadam
i super za crvenilo, možda se nekaj sitno iziritiralo, niš strašno ni neobično
Image

metallicat

Post by metallicat » 20 Feb 2011, 15:05

da, 5 dana je prošlo. ipak koliko je bolilo, možda i treba više da zacijeli. baš jučer i danas se više počelo gulit, pa možda neće još dugo. eventualno još je na 2,3 mjesta mala grbavo.
e i to te htjela pitat, kako se kasnije briju noge po tetovaži :lol:? mene bi bilo strah proć ičim po nogama il di god :lol:
Image

Wendigo

Post by Wendigo » 20 Feb 2011, 15:07

lijep tattoo.
jedan moj sad već bivši frend ima jako sličnu, samo što je gitara u pitanju.
također na podlaktici.

Andrej

Post by Andrej » 20 Feb 2011, 15:17

metallicat wrote:evo ih napokon, mada mi nisu slike baš dobre, puno bolje izgleda uživo i s jačom crnom.
SpoilerShow
Image
Image
Image
Image
Image
Lep tet na super mestu. Obično ne volim istetovirane ruke kod žena, ali ovaj je totalno sexy.
We're all mad here...

Jane Doe

Post by Jane Doe » 20 Feb 2011, 15:57

metallicat wrote:da, 5 dana je prošlo. ipak koliko je bolilo, možda i treba više da zacijeli. baš jučer i danas se više počelo gulit, pa možda neće još dugo. eventualno još je na 2,3 mjesta mala grbavo.
e i to te htjela pitat, kako se kasnije briju noge po tetovaži :lol:? mene bi bilo strah proć ičim po nogama il di god :lol:
kad se tetovaža oguli cijela, onda ju možeš prestat mackat bepanthenom i prijeđi na neko hidratantno mlijeko koje i onak koristiš za njegu kože, jer će ti to mjesto bit malo jače suho, pa da pomogneš koži da se prije dobi. pretpostavljam da to znaš, al kad si već dajemo tipove o njezi i brizi, nije na odmet spomenut :wink:
a kaj se brijanja tiće, nakon kaj tetovaža zacijeli, tj. oguli se, mj. dana ništa ne diram, tj. nema brijanja 3 tjedan do mj. dana. nakon toga se može lagano britvicom obrijat bez beda. a nakon 3 mjeseca se može normalno depilirat s ćim već: epilator, vosak i sl. bez straha da će kaj bit. moja lasta je samnom od ljeta 2009. i sve je super s njom, a koristim epilator.
Image

metallicat

Post by metallicat » 20 Feb 2011, 16:23

hvala dingo i andrej :D
Jane Doe wrote: prijeđi na neko hidratantno mlijeko koje i onak koristiš za njegu kože
hmm, nope :lol: ali budem kupila već nešto, hvala :mrgreen:
Image

Post Reply