Objavi svoju sliku
- elrania
-
filmofil
ćoviće, odi gledat film ili nešto, ja neman intencije preko foruma prijetiti nekom da ću se potuć s njim...Ghostface wrote:Je, kako da ne, sad bi još na kraju napravija budalu od sviju. Lako je bit i ovakav i onakav iza monitora, sve šta se napiše može past u vodu, i zato ne triba trošit riči na suvišne stvari. Otvoreno ti kažen, filmophil, da u društvu čujen neku budalu koja se ovako ponaša, i koja nakon opominjanja nastavi bit bahata, ne bi mi bija problem potuć se s njim. Al kako se ode radi o ugodnom, toplom domu iz kojeg se ovakva sranja pišu, šta se može reć nego na kraju žalit šta se uvik upuštan u rasprave s idiotima.
This is the Zodiac speaking.
- elrania
vidis kak je fora koristiti 'akademske' termine i pravit se pametan.filmophil wrote:ćoviće, odi gledat film ili nešto, ja neman intencije preko foruma prijetiti nekom da ću se potuć s njim...Ghostface wrote:Je, kako da ne, sad bi još na kraju napravija budalu od sviju. Lako je bit i ovakav i onakav iza monitora, sve šta se napiše može past u vodu, i zato ne triba trošit riči na suvišne stvari. Otvoreno ti kažen, filmophil, da u društvu čujen neku budalu koja se ovako ponaša, i koja nakon opominjanja nastavi bit bahata, ne bi mi bija problem potuć se s njim. Al kako se ode radi o ugodnom, toplom domu iz kojeg se ovakva sranja pišu, šta se može reć nego na kraju žalit šta se uvik upuštan u rasprave s idiotima.
- Scarface
filmophil wrote:ćoviće, odi gledat film ili nešto, ja neman intencije preko foruma prijetiti nekom da ću se potuć s njim...Ghostface wrote:Je, kako da ne, sad bi još na kraju napravija budalu od sviju. Lako je bit i ovakav i onakav iza monitora, sve šta se napiše može past u vodu, i zato ne triba trošit riči na suvišne stvari. Otvoreno ti kažen, filmophil, da u društvu čujen neku budalu koja se ovako ponaša, i koja nakon opominjanja nastavi bit bahata, ne bi mi bija problem potuć se s njim. Al kako se ode radi o ugodnom, toplom domu iz kojeg se ovakva sranja pišu, šta se može reć nego na kraju žalit šta se uvik upuštan u rasprave s idiotima.
Stari, ovo bi ti ako išta tribala bit lipa pouka, ne znan jesi li ti ovakav inače ili samo ode, i radi li se o momentu isfrustriranosti ili ne, al činjenica je da ovo nije lipo ponašanje, i da ti se može dogodit da naiđeš na svašta zbog toga, pa ćeš kasnije žalit, a zašto da do toga uopće dolazi.
-
filmofil
a gle, fora je...nemrem reći da nije kad je...štoviše, zakon je!elrania wrote:vidis kak je fora koristiti 'akademske' termine i pravit se pametan.filmophil wrote:ćoviće, odi gledat film ili nešto, ja neman intencije preko foruma prijetiti nekom da ću se potuć s njim...Ghostface wrote:Je, kako da ne, sad bi još na kraju napravija budalu od sviju. Lako je bit i ovakav i onakav iza monitora, sve šta se napiše može past u vodu, i zato ne triba trošit riči na suvišne stvari. Otvoreno ti kažen, filmophil, da u društvu čujen neku budalu koja se ovako ponaša, i koja nakon opominjanja nastavi bit bahata, ne bi mi bija problem potuć se s njim. Al kako se ode radi o ugodnom, toplom domu iz kojeg se ovakva sranja pišu, šta se može reć nego na kraju žalit šta se uvik upuštan u rasprave s idiotima.
fora je i stavljat svoje slike u 3 ujutro zbog nesanice...moram to probat jednom
-
filmofil
da, i pitao sam se ja već zašto me tolko ljudi mrzi i zašto nemam prijatelja nijednog...Ghostface wrote:činjenica je da ovo nije lipo ponašanje, i da ti se može dogodit da naiđeš na svašta zbog toga, pa ćeš kasnije žalit, a zašto da do toga uopće dolazi.
moraš znat razlučit ružno ponašanje i podjebavanje
- elrania
-
filmofil
evo...ovo je, djeco, primjer lošeg podjebavanja i pokušaja da se na kulturan način nekoga degradira...elrania wrote:mico, podjebavanje je vrlina kada je zaista iskoristivo, dok je sipanje istoga u prazno, ni za koga i ni zbog cega samo degradacija vlastitog postovanja prema sebi, jer, priznajmo si svi, ispadas budala.
no postuju se predanost i trud.
mislim da sam u svemu uvijek najbitniji sam sebi pa mi je samim time i najbitnije da se ja zabavim, a moram priznat da se zabavljam kada vidim da se uvijek nađe neka budala koja me shvaća ozbiljno (u ovom slučaju ghostface) i onda mi je gušt ovakve "rasprave" voditi jer, priznajmo si svi, nema se ništa pametnije za radit u ovo doba noći...možda da stavljam slike na forum, al neda mi se
no, elrania, dobar pokušaj
- elrania
-
filmofil