new yorker je i meni nekako... bofl. :/ većina mi je robe tamo grozna, ali zna se naći pokoji dobri komad... nađe se dobrih trapki i traper tajica. i one obične platnene balerinke za 80 kuna su im okej.callac wrote:pusti, istog tog neukusa ima i u skupljim dućanima, ali su "zapakirane" u ljepši ambijent i stoje same na polici dok deset reflektora blješći u tu gadost. No da me krivo ne shvatiš, nagledala sam se ja u NY stvari koje ne bih ni đžabe uzela, ali i kupila za sitnu lovu dosta kvalitetnih komada i nekako u mom stilu. Kad je Zara u pitanju, uvijek ćeš me nać na TRF odjelu jer klasična Zara je za mene ipak preklasična i hoh preseratorska. No to su sad sve ipak stvari ukusa.elrania wrote:meni je NY dosta gadan zbog te šarolikosti i sve više teži ka, grubo rečeno, neukusu. imam nekih komada robe iz njega i predobri su mi, al generalno gledajući suxa jako.
zaru volim baš zbog neutralnosti.
a zara, dosta mi je skupa. :/ ono ne dam za običnu majicu 150 kuna, jbg... na trfu se zna naći dobrih stvari, a i jefftiniji je od normalnog odjela...
neki dan sam kupila prvi put cipele tamo (ako izuzmemo jedne balerinke za 200 kuna od prave kože koje sam prošle godine upikla), i to na onom kao skupljem odjelu, ali su toliko savršene da sam ih morala kupiti (na rate
mislim da najbolji omjer kvalitete daju h&m i bershka. zara je stvarno u trenucima precijenjena.