Ma ne sekiram se previše, i to mi je dobar savjet od drugih.
Što mi je maknulo smješak danas?
- john_constantine
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
da, nešto 70 % od plaće na godinu dana. A mislim da su uveli zakon da će se taj postotak s vremenom smanjivati, ali neka. Ma više me brine nagluhost, trebalo mi je vremena da se prilagodim drugima. Ali to je najmanji problem, ionako ću raditi što nađem makar se preselio u Istru, he.
Michel puši karu.
- Asfodel
Ajme Cons, užasno mi je žao
Samo se drži, već je pozitivno što govoriš ovo da će nać bilo šta makar se morao seliti u Istru, to je dobar znak i fino da imaš volju.
Samo se drži, već je pozitivno što govoriš ovo da će nać bilo šta makar se morao seliti u Istru, to je dobar znak i fino da imaš volju.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- callac
profesor Paraga sa radio studenta me upravo nazvao da otkaže svirku u petak jer emisije neće ni biti, sva ekipa putuje u sarajevo...je se ispričavao sto puta i govorio da se čujemo sljedeći tjedan, al meni se usta samo razvukla prema dolje jer sam se jako veselila tome...
i žao mi je šta se consu događa, drži se prijatelju, naći ćeš već nešto i ovaj put nadam se sa boljim kolegama koji te neće sustavno maltretirat!
i žao mi je šta se consu događa, drži se prijatelju, naći ćeš već nešto i ovaj put nadam se sa boljim kolegama koji te neće sustavno maltretirat!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- john_constantine
hvala svima na potpori.
A s nekoliko njih ću ostati u kontaktu. Još ću znači pet i pol mjeseci raditi, pa i dalje samo normalno, bez nekih prigovora ili svađa. Neka vide kakvog su vrijednog radnika izgubili. 
Michel puši karu.
- Sammy
john_constantine wrote:hvala svima na potpori.A s nekoliko njih ću ostati u kontaktu. Još ću znači pet i pol mjeseci raditi, pa i dalje samo normalno, bez nekih prigovora ili svađa. Neka vide kakvog su vrijednog radnika izgubili.
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- metallicat
- Ašow
A ja sam na putu rješavanja problema
vratio je 20gb
jos 60.
vratio je 20gb
jos 60.
- Andrej
Veruj mi da jakoooo dobro znam kako se osećaš.....Ašow wrote:Sestra mi obrisala 80gb podataka.
Slike, videe, knjige, tekstove koje sam prepisivao, projekte na kojima sam radio itd.
Sve. Sve je ošlo u nepovrat jebem ti led.
Slična stvar mi se desila, samo u je u pitanju bio animirani dokumentarac, rađen u 3dmax-u godinu dana, po 6 sati dnevno.
Kad se tad nisam roknuo, nikad neću.
We're all mad here...
- Ašow
ma, sranje jeebeno.
i jos mi vrati samo scrapove
sve slike i tekstove treba nekim nepostojećim dekoderom dekodirati i picke jebene matere radit s njima.
postoji file i opis, otvoris ga al ti ga ne ocita.
vuhu
et, 4sata vraćanja za ništ.
Fuck yeah.
stvarno ubit nest
i jos mi vrati samo scrapove
sve slike i tekstove treba nekim nepostojećim dekoderom dekodirati i picke jebene matere radit s njima.
postoji file i opis, otvoris ga al ti ga ne ocita.
vuhu
et, 4sata vraćanja za ništ.
Fuck yeah.
stvarno ubit nest
- cactus
Ima program koji direktno vraća sve zadnje podatke,ne znam ime ali možeš guglati ili daš nekoj kompjuterskoj tvrtki koja to možda radi,ali treba platiti naravno.Ašow wrote:A ja sam na putu rješavanja problema
vratio je 20gb
jos 60.
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
- Ašow
Da, znam.cactus wrote:Ima program koji direktno vraća sve zadnje podatke,ne znam ime ali možeš guglati ili daš nekoj kompjuterskoj tvrtki koja to možda radi,ali treba platiti naravno.Ašow wrote:A ja sam na putu rješavanja problema
vratio je 20gb
jos 60.
A jebiga, nema veze, vraćeno je od 80GB 38. Za ovo dalje mi trea $$. Jebiga.
- Jane Doe
- Bub
Blago tebi, kad bi se meni to desiloJane Doe wrote:crko mi pc na poslu, baš veselo
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Jane Doe
da, baš blago, i onda gledam pred sebe 8 sati i radim ručno ono što mogu i čekam me sve to provjerit u dokumentima kad mi kanta stigne s popravka....Bub wrote:Blago tebi, kad bi se meni to desiloJane Doe wrote:crko mi pc na poslu, baš veselo
bilo bi mi blago kad bi mogla bit doma dok mi to ne poprave, a da mi se ne skida od slobodnih dana

- Bub
A jbg sranjeJane Doe wrote:da, baš blago, i onda gledam pred sebe 8 sati i radim ručno ono što mogu i čekam me sve to provjerit u dokumentima kad mi kanta stigne s popravka....Bub wrote:Blago tebi, kad bi se meni to desiloJane Doe wrote:crko mi pc na poslu, baš veselo
bilo bi mi blago kad bi mogla bit doma dok mi to ne poprave, a da mi se ne skida od slobodnih dana
Kod mene bi vjerojatno prošlo kao što sam boldao ili bi morao ići po novi hardware ili ako je do software-a morao bih sam rješavati.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series