Što mi je maknulo smješak danas?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
elrania

Re: Što mi je maknulo smješak danas?

Post by elrania » 23 Nov 2010, 21:49

prežderanost :roll:

John_Ryder

Post by John_Ryder » 24 Nov 2010, 12:34

Zadro wrote:Druga iz matematike.
Možda se ne vidimo na par tjedana :lol:
petica? :lol:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

elrania

Post by elrania » 24 Nov 2010, 16:02

nemogućnost korištenja iksice sljedeće skoro 3 godine.

filmofil

Post by filmofil » 24 Nov 2010, 16:36

elrania wrote:nemogućnost korištenja iksice sljedeće skoro 3 godine.
pa kak?? to dolazi pod studentska prava...osim ak se ne prebacuješ na vanredno?
This is the Zodiac speaking.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 24 Nov 2010, 16:41

elrania wrote:nemogućnost korištenja iksice sljedeće skoro 3 godine.
U bokte!! :shock:
Gief moar info! :shock:
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Nov 2010, 16:48

činjenica da sam i ja tehnološki višak na poslu... Radim još nekoliko mjeseci i burza...
Michel puši karu.

filmofil

Post by filmofil » 24 Nov 2010, 17:03

john_constantine wrote:činjenica da sam i ja tehnološki višak na poslu... Radim još nekoliko mjeseci i burza...
:shock: ono, for fuck sake...imaš kaj u planu?
This is the Zodiac speaking.

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Nov 2010, 17:11

filmofil wrote:
john_constantine wrote:činjenica da sam i ja tehnološki višak na poslu... Radim još nekoliko mjeseci i burza...
ma ništa. Nisam niti očekivao to jer bi bilo logično da otpuštaju bitange i starije radnike, ali po njihovim kriterijama - mlad, malo staža, nisam oženjen i slično, a to što sam najviše marljiv i poslušan radnik, to ništa ne znači. U pet mjeseci se može valjda nešto promijeniti, ali sumnjam. Država je ionako u kurcu, a tvrtka u dugovima, pa nikakve šanse. Jedino da netko umre na radnom mjestu i slično. Ostaje mi samo tražiti novi posao. Kažu da radim još do petog mjeseca i onda burza.
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 24 Nov 2010, 17:32

@filmofil&drugs: ne idem na vanredno, nema tog na mom faksu, redovni sam student 2. godine psih na ffzg i sada se vodim preko studomata, a prije sam bila 3 god na studijima na istom faksu i tada nisam bila preko isvua, no sistem me ubrojio pri upisu novog studija i automatski mi pribrojio te 3 godine od prije i po pravilima bolonje, smiješ tokom preddiplomskog studija koristiti prava na prehranu 4 godine i neš sitno mjeseci. meni je, iako sam novi studij, računato to sve zajedno i nemam više ta prava. :?
bilo je zaista lijepo to saznati SADA, dolaziti u menzu zadnjih tj dana i čut da imam subvencije, al mi je dnevni limit na 0kn i tak.
ostaju mi sva ostala studentska prava, al mi ne daju da jedem.
žene u menzama su mi rekle da su već kod dosta ljudi vidjele istu situaciju i mislila sam do danas da je neka tehnička greška dok mi ovi u referadi nisu to predivno objasnili.

Bub

Post by Bub » 24 Nov 2010, 17:55

john_constantine wrote:
filmofil wrote:
ma ništa. Nisam niti očekivao to jer bi bilo logično da otpuštaju bitange i starije radnike, ali po njihovim kriterijama - mlad, malo staža, nisam oženjen i slično, a to što sam najviše marljiv i poslušan radnik, to ništa ne znači. U pet mjeseci se može valjda nešto promijeniti, ali sumnjam. Država je ionako u kurcu, a tvrtka u dugovima, pa nikakve šanse. Jedino da netko umre na radnom mjestu i slično. Ostaje mi samo tražiti novi posao. Kažu da radim još do petog mjeseca i onda burza.
A jebote strašno, kad čujem ovako što baš mi tlak skoči. Jel si dugo radio tamo, si za stalno? Mislim ne mogu ti tek tako dati otkaz.

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Nov 2010, 18:43

Ma 4 godine. Počeo sam na tri mjeseca, pa sam dobio stalan posao i tako četiri godine. A sada, na kraju danas ispadnem tehnološki višak. Ma otkazni rok mi je 3 mjeseca, ali nadrkavaju... Počinje tek idućeg mjeseca nešto da se složi i krene taj rok, pa onda nekakve pizdarije i kažu da ću raditi do petog mjeseca. Jedino što sada mogu napraviti je poslati molbu za Boxmark, oni još uvijek traže radnike ili Branka. A samo sam čekao tih par godina da presele pogon, pa bi bio bliže poslu, a ovako kurac...

Kako kažu, po novom zakonu i tim kriterijama. Ma valjda ono sranje od proračuna što su kritizirali neki dan, nešto da će državnim radnicima štititi guzice, a radnici u privatnim tvrtkama najebu.
Michel puši karu.

Scarface

Post by Scarface » 24 Nov 2010, 18:48

@john- jbg stari, stvarno sjebano, samo ne gubi živce i pokušaj u ovih par miseci izvuć najbolje iz situacije. :wink:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

john_constantine

Post by john_constantine » 24 Nov 2010, 19:06

Scarface wrote:@john- jbg stari, stvarno sjebano, samo ne gubi živce i pokušaj u ovih par miseci izvuć najbolje iz situacije. :wink:
Je, ma normalno ću raditi kao što sam uvijek, kao da nije ništa bilo. A zadnji dan se poserem najiritatnijem liku u njegove cipele. :zubifale: :supz:
Michel puši karu.

Ašow

Post by Ašow » 24 Nov 2010, 19:37

Sestra mi obrisala 80gb podataka.
Slike, videe, knjige, tekstove koje sam prepisivao, projekte na kojima sam radio itd.
Sve. Sve je ošlo u nepovrat jebem ti led.
Pokušavao sam vratiti nazad, ali je magnetski zapis preslab (nije formatiran, pa sam imo sansu) a i uz to je supersexy sto je za to sve bila rezervirana samo jedna particija.

Osli mjeseci rada i priprema i sve.
Što nije obrisala particiju sa filmovima i glazbom jebem joj?
--------
Last.fm

Bub

Post by Bub » 24 Nov 2010, 20:29

john_constantine wrote:Ma 4 godine. Počeo sam na tri mjeseca, pa sam dobio stalan posao i tako četiri godine. A sada, na kraju danas ispadnem tehnološki višak. Ma otkazni rok mi je 3 mjeseca, ali nadrkavaju... Počinje tek idućeg mjeseca nešto da se složi i krene taj rok, pa onda nekakve pizdarije i kažu da ću raditi do petog mjeseca. Jedino što sada mogu napraviti je poslati molbu za Boxmark, oni još uvijek traže radnike ili Branka. A samo sam čekao tih par godina da presele pogon, pa bi bio bliže poslu, a ovako kurac...

Kako kažu, po novom zakonu i tim kriterijama. Ma valjda ono sranje od proračuna što su kritizirali neki dan, nešto da će državnim radnicima štititi guzice, a radnici u privatnim tvrtkama najebu.
Cons ma sranje baš mi je žao, a i znam kako ti je. Ja sam prošao tako doduše u jednoj firmi sam dao otkaz u jednoj dobio iz sličnog razloga, pa nisam radio jedno vrijeme i nisam mogao zamrznit kredite, pa sam fino fasovao s kamatama. Ništa drži se, jedina dobra stvar da ćeš dobivat s biroa novce pošto su ti oni dali otkaz, a do tad ćeš valjda naći neki posao, koji btw će možda biti bliže tebi pa nećeš morati toliko da putuješ.

Post Reply