I da ne piješ, uvek će naći neki izgovor da ti zanoveta, tako da ako ikad odulučiš da baciš flašu - uradi to zbog sebe i bole te kurac.boyko wrote:Andrej wrote:Pa reci joj da ti okrene leđa i zažmuri.......boyko wrote:cura me ne želi stalno gledat mrtvog pijanog..to nije u redutak bum i završil
Muški kutak
- Andrej
Re: Muški kutak
We're all mad here...
- boyko
nikadAndrej wrote:I da ne piješ, uvek će naći neki izgovor da ti zanoveta, tako da ako ikad odulučiš da baciš flašu - uradi to zbog sebe i bole te kurac.
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Decadentor
boyko wrote:nikadAndrej wrote:I da ne piješ, uvek će naći neki izgovor da ti zanoveta, tako da ako ikad odulučiš da baciš flašu - uradi to zbog sebe i bole te kurac.

-
John_Ryder
mene moja isto ne voli vidit pijanog jer kasnije suckam u sexu
al jbg,to me ne spriječava 
- DrugsBunny
Opijanje je so overrated.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- john_constantine
- john_constantine
ma opijanje je gadna stvar. Jedan bračni par koji inače ima problema u braku, njihov maloljetni sin je došao malo pripit jer je posjetio susjede. A žena se izdere na muža, ali se ovaj ne želi svađati s njom. Pa nazove susjede na telefon i izvrijeđa ih.
A tek vic na tu temu alkohola
Američki poduzetnik piše sms poruku tvrtki
Posjetio sam rusku kompaniju. Napili su me alkoholom. Volio bi da sam tad umro...
Drugi dan isto piše sms poruku tvrtki
Posjetio sam Zagorje. Napili su me alkoholom. Volio bi da sam jučer umro...
A tek vic na tu temu alkohola
Američki poduzetnik piše sms poruku tvrtki
Posjetio sam rusku kompaniju. Napili su me alkoholom. Volio bi da sam tad umro...
Drugi dan isto piše sms poruku tvrtki
Posjetio sam Zagorje. Napili su me alkoholom. Volio bi da sam jučer umro...
Michel puši karu.
- alecto
- Ašow
Eo me za par danajohn_constantine wrote:jesi li u vž?Ašow wrote:Kad me vodiš na pivo?
- john_constantine
evo, opet ste zapostavili topic.
hm, samo da kažem da sam konačno našao savršeni dezodorans za svaki dan, a da mi ne nadražuje kožu. Kakve vi dezodoranse koristite?
I da li ima posljedica ako se redovito briješ, a ne koristiš losion poslije brijanja?
hm, samo da kažem da sam konačno našao savršeni dezodorans za svaki dan, a da mi ne nadražuje kožu. Kakve vi dezodoranse koristite?
I da li ima posljedica ako se redovito briješ, a ne koristiš losion poslije brijanja?
Michel puši karu.
- Bub
Nemam baš fetiš na parfeme, doduše parfemišem se samo kad idem negdje vanka ili kad je neko okupljanje, nemam potrebe za tim ako je običan dan, dezić i to je to.
Ustvari jel moramo pričati o tim stvarima kao i žene, liga prvaka je Luka zabio odličan gol ili još bolje da li ste vidjeli ovaj sport LINGERIE FOOTBALL LEAGUE
ne znam motori, auti, pivo...
Ustvari jel moramo pričati o tim stvarima kao i žene, liga prvaka je Luka zabio odličan gol ili još bolje da li ste vidjeli ovaj sport LINGERIE FOOTBALL LEAGUE
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- elrania
ovo sam sad prepričala nekim ljudima koliko mi je dobroBub wrote:Ustvari jel moramo pričati o tim stvarima kao i žene, liga prvaka je Luka zabio odličan gol ili još bolje da li ste vidjeli ovaj sport LINGERIE FOOTBALL LEAGUEne znam motori, auti, pivo...
- john_constantine
otkad je dezodorans parfem?Bub wrote:Nemam baš fetiš na parfeme, doduše parfemišem se samo kad idem negdje vanka ili kad je neko okupljanje, nemam potrebe za tim ako je običan dan, dezić i to je to.
Ustvari jel moramo pričati o tim stvarima kao i žene, liga prvaka je Luka zabio odličan gol ili još bolje da li ste vidjeli ovaj sport LINGERIE FOOTBALL LEAGUEne znam motori, auti, pivo...
eh da, shvatio sam da mi bolje leži voziti dizelaša nego benzinca. Mislim, vozim najčešće poslije KIA, sada Ford Fusion. Ok, trebam se malo naviknuti na mjenjač, ali uvijek me zajebava prijelaz brzine, a da mi ne cukne auto. Ali dizelaš... skoro da mi se to niti jedanput nije dogodilo. Ford Focus. Ali jaki je auto, ali ugodnije ga je voziti za razliku od Fusiona.
U jbt, kakva brutala taj football. Ma nikada nisam razumio taj američki šport. Previše me podsjeća na barbarstvo, nego na timsku igru.
Michel puši karu.
- boyko
fuck yea!Bub wrote:Ustvari jel moramo pričati o tim stvarima kao i žene, liga prvaka je Luka zabio odličan gol ili još bolje da li ste vidjeli ovaj sport LINGERIE FOOTBALL LEAGUEne znam motori, auti, pivo...
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- Ašow
ja koristim axe.
Po mogucnosti afriku.
I za tusiranje ga koristim
i za afteršejv takođe.
jeate
Po mogucnosti afriku.
I za tusiranje ga koristim
i za afteršejv takođe.
jeate