yep. total.Asfodel wrote:Koji kameleon!
Definitivno crna kaciga ti je najbolja...
@Cons - ali metallicat nema kovrčavu kosu, tak da imaš samo izgovor na mijenjanje s vremenom
Objavi svoju sliku
- Asfodel
- Freddy
idem..več sam si rezerviro upad..onda se vidimo tam,sačuvaj jedan ples za meneNancy wrote:u bakagi sam svaki vikend,a u piranhi tu i tam...ako si često u bakagi onda sam te vjerojatno vidjela,ideš u iduću subotu na Big Party?možda se vidimoFreddy wrote:Nancy:tebe stalno viđam u bakagi i Piranhi,znamo se iz viđenja...dobra slika
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
- elrania
ja sam pak imala fazu kad sam svaki dan frkala kosu. dakle, 30 min stavljanja viklera, 30-50 min nosenja i onda sve skidat i sredit friz do kraja. drzalo me koja 3 mjcallac wrote:Sad imam bob crni. Al pošto sam prirodno kovrčava plavuša, takvu sam kosu najčešće i nosila, i kratku ful kosu. A bilo je i irekoza ružišastih, vatreno crvena duga... Sad sam zadovoljna sa ovim pa neću skoro mjenjati, malo me muči svakodnevno peglanje i farbanje jednom mjesečno...
- Asfodel
Bolje i to, nego štetit joj više peglanjem.elrania wrote:ja sam pak imala fazu kad sam svaki dan frkala kosu. dakle, 30 min stavljanja viklera, 30-50 min nosenja i onda sve skidat i sredit friz do kraja. drzalo me koja 3 mjcallac wrote:Sad imam bob crni. Al pošto sam prirodno kovrčava plavuša, takvu sam kosu najčešće i nosila, i kratku ful kosu. A bilo je i irekoza ružišastih, vatreno crvena duga... Sad sam zadovoljna sa ovim pa neću skoro mjenjati, malo me muči svakodnevno peglanje i farbanje jednom mjesečno...
Ergo, najbolje je imat ravnu kosu...svaki dan možeš promjenit bez da jače oštećuješ
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Nancy
obaveznoFreddy wrote:idem..več sam si rezerviro upad..onda se vidimo tam,sačuvaj jedan ples za meneNancy wrote:u bakagi sam svaki vikend,a u piranhi tu i tam...ako si često u bakagi onda sam te vjerojatno vidjela,ideš u iduću subotu na Big Party?možda se vidimoFreddy wrote:Nancy:tebe stalno viđam u bakagi i Piranhi,znamo se iz viđenja...dobra slika
- angelsshadow
- Asfodel
- elrania
- Donnie Darko
A$H wrote:perverzni user..ne brini..brzo ce te kontaktirat..Nancy wrote:tko je Cons?ako se smije znat
ahahahahaha, e ja se lomim , makar ne izgleda smjesno, pre epic nesto
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”
-
John_Ryder
- callac
"grass is always greener on the other side" situacija...Asfodel wrote:Bolje i to, nego štetit joj više peglanjem.elrania wrote:ja sam pak imala fazu kad sam svaki dan frkala kosu. dakle, 30 min stavljanja viklera, 30-50 min nosenja i onda sve skidat i sredit friz do kraja. drzalo me koja 3 mjcallac wrote:Sad imam bob crni. Al pošto sam prirodno kovrčava plavuša, takvu sam kosu najčešće i nosila, i kratku ful kosu. A bilo je i irekoza ružišastih, vatreno crvena duga... Sad sam zadovoljna sa ovim pa neću skoro mjenjati, malo me muči svakodnevno peglanje i farbanje jednom mjesečno...
Ergo, najbolje je imat ravnu kosu...svaki dan možeš promjenit bez da jače oštećuješ
Oštećenja riješavam šišanjem svaka tri tjedna po cent-dva. Kosa mi raste munjevitom brzinom, zato se i usudim toliko eksperimentirati. A i čvrsta je, u osnovnoj su me zajebavali da nosim periku jer sam imala neproporcionalno gustu kosu spram figure. Trauma!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Asfodel
-
Ghrall