Last Post Wins !!!11one
- Decadentor
Re: Last Post Wins !!!11one
ne zelim ni otvarat klipove, nije da sam gadlji no ako nesto nemogu gledat to je umiranje ljudi..

- lemonzoo
I ja sam gadljiv, ali sam pogledao. Jebi ga, znatiželja.
Kopirao s druge stranice, netko objavio. Bit će sigurno još ovakvog materijala.John_Ryder wrote:od kud izvlačiš to, ovaj drugi video![]()
![]()
![]()
- john_constantine
Mene više jebe što su radi turske prebacili goodfellas u 22:35. A baš sam mislio guštati.
Michel puši karu.
- Michel
Kakav god da je taj kojeg su htjeli smaknuti, vojska gazi ljude, puca po civilima. Gori su!!!!!!! Nema dalje. Neka ga smaknu na normalniji nacin, ja sigurno takve stvari necu podrzavat.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- lemonzoo
Kako sam čitao tekstove, valjda se turska oporba koja je za sekularizam ogradila od svega ovoga dok je to još počinjalo, tako da se ovdje vjerojatno radi o nekom generalu koji je pokušao doći na vlast. Ali najjače je bilo kako je Erdogan pokušavao kliznuti iz domovine. Prvo je tražio azil u Njemačkoj pa su ga odbili. Još je nešto pokušavao kasnije. Bilo je svakakvih vijesti, ali mislim da je ovo za Nijemce točno.
Sigurno ćemo saznati više idućih dana.
Sigurno ćemo saznati više idućih dana.
- hitman_4
ne treba vjerovati CNN-ulemonzoo wrote: Ali najjače je bilo kako je Erdogan pokušavao kliznuti iz domovine. Prvo je tražio azil u Njemačkoj pa su ga odbili. Još je nešto pokušavao kasnije. Bilo je svakakvih vijesti, ali mislim da je ovo za Nijemce točno.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/hrva ... 06651.aspxZnači, ovo je vojni udar, tj. vojska preuzima vlast. I to se ovdje dogodi svaki put kad država krene putem previše suprotnim od Atatürka, sekularizma i demokracije. Kažu da im je jedini cilj srušit vladu i u biti to jedino rade - privode sve koji imaju ikakve veze s vlasti. Civili se ne diraju, ali zato imaš taj curfew, da ne bi došlo do pucnjave izmedu vojske i policije.
Roditelji mog dečka kažu da se nemamo čega bojati, samo smo neko vrijeme sad stvarno doma u pritvoru, a isto tako se i sve ostalo zatvara, znači nitko i ništa ne radi i ne ide nikuda dok vojska ne objavi da je gotovo", kazala je u razgovoru za Index.
Ispričala je i da ljudi bježe doma plješćući vojnicima, a kada je objavljan policijski sat ljudi su masovno trčali na bankomate i u trgovine.
"U biti ljudi se ne boje jer već znaju da je to sve samo protiv Vlade. Dakle boje se samo NJEGOVİ (Erdoganovi, op.a.). A ima ih, ima... barem 50 posto", zaključuje.
"Ispred naše zgrade voze automobili i trube, to su ovi koji slave, stvarno puno ljudi zapravo šalje čestitke jer se nadaju da je ovo kraj Erdoganu", dodaje.
index se brutalno osramotio

- Michel
Al koja je to propaganda strasno.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- john_constantine
Hm, ne znam da li to samo mediji, ali sve više vijesti da su ljudi muslimanskog podrijetla počeli ubijati ljude. Prvo ovaj u Nicu, pa u Njemačkoj u vlaku i sad ovaj iz Maroka. Je li to sve povezano ili samo novinari namjerno objavljuju posebno te vijesti radi podrijetla?
Bez obzira na to, ja mislim da je najbolje bilo da su sve izbjeglice vratili natrag i zabranili pristup, a dali azil samo djeci.
Bez obzira na to, ja mislim da je najbolje bilo da su sve izbjeglice vratili natrag i zabranili pristup, a dali azil samo djeci.
Michel puši karu.
-
John_Ryder
john_constantine wrote:Hm, ne znam da li to samo mediji, ali sve više vijesti da su ljudi muslimanskog podrijetla počeli ubijati ljude. Prvo ovaj u Nicu, pa u Njemačkoj u vlaku i sad ovaj iz Maroka. Je li to sve povezano ili samo novinari namjerno objavljuju posebno te vijesti radi podrijetla?
ali do 10 godina max, ovaj u vlaku je imao 17...
- Inferno

Jučer mi je bio rođendan, pa je proslavljeno sa slasher cake. Sada živimo u strahu od Jasonove odmazde.
- HorrorHR
- Site Admin
Jason, šlag na kraju 
- Inferno
- hitman_4