Last Post Wins !!!11one

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
hitman_4

Re: Last Post Wins !!!11one

Post by hitman_4 » 07 Jul 2016, 01:12

Image

Image

Image

Decadentor

Post by Decadentor » 07 Jul 2016, 02:15

Mogao bih dati puno komantara na sotonizam... no nikad se nisam susreo s "pravim" sotonistom iliti clanom neke organizacije, pa neznam kako to ide i koji su im ciljevi, inace nisam pobornik nikakvih orgnizacija, pogotovo vjerskih, no znam kako je osjecati se izgubljeno i izolirano od strane mase, pa mi je jasno da traze pripadnost negdje, no s druge strane nije mi jasno zasto bi itko postao "sotonistom" u udruzi gdje im je cilj da se ubijes? Zasto bi im itko prisao? Koja je poanta toga uopce? (nisam pogledao klipove iznad)
Image

Asfodel

Post by Asfodel » 07 Jul 2016, 09:16

Poznajem bivsu clanicu Crne ruze, koja se isclanila ne zato sto su imali te cudne mise s preseravanjem zivotinjskim kostima i slkcno (iako joj je i to bilo wtf), nego zato sto se sve svodi zapravo na to da se moras seksati s tim starijim creepy 'svecenicima'. To je cijela poanta.
Uglavnom, kod ovog ogranka to nije bilo nista ozbiljno sa samoubojstvima niti icim po cemu je ruza ozloglasena, nego cisto preseravanje na koje su na tren uspijevali uvuci male blek metalce pa ih ubrzo izgubiti.

Ta cura je u tome kratko bila s tlinajct. Danas vise ni traga nema grobarskom looku, nego veselo slusa stvari a la Kenjo West i Rihanna te puci usne za fb/tviter n shit.
Prica je sretno zavrsila :lol:
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Inferno

Post by Inferno » 07 Jul 2016, 11:33

@Michel možda ti ovo bude pomoglo

http://www.znaksagite.com/knjizara/inde ... er=product

a ovo za sotonizam, dok god ima maloumnih budala tu će biti i ljudi da ih iskoriste. U mjestu u kojem ja živim ta scena je bila dosta aktivna prije nekih 10 godina, sad već jedno 5-6 godina nisam ni riječi čuo o tome. Sad je li još postoje ili se drže u sjeni ili nešto potpuno drugačije, ja stvarno ne znam.

olio

Post by olio » 07 Jul 2016, 17:41

Michel wrote:
john_constantine wrote:Na engleskom ili srpskom?
Ma na srpskom ono izdanje koje je preveo Dejan. Nigdje, doslovno sam pogledao sve i svugdje pise rasprodato. Jedino sam naisao na Kupindo (aukcije) u srbiji, ali ne zelim to jer imam osjecaj da ce me prevarit. Da bar ima negdje u knjizari ili nekom ducanu. N shvacam kako nema.
bila je tema ovdje na forumu kada je knjiga tek izlazila, znam da je ekipa ovdje našla u Profil knjižari, a sad ima li još...

Michel

Post by Michel » 08 Jul 2016, 00:38

Inferno wrote:@Michel možda ti ovo bude pomoglo

http://www.znaksagite.com/knjizara/inde ... er=product

a ovo za sotonizam, dok god ima maloumnih budala tu će biti i ljudi da ih iskoriste. U mjestu u kojem ja živim ta scena je bila dosta aktivna prije nekih 10 godina, sad već jedno 5-6 godina nisam ni riječi čuo o tome. Sad je li još postoje ili se drže u sjeni ili nešto potpuno drugačije, ja stvarno ne znam.
Hvala, ali ne salju u Hrvatsku :( koja zalost. Pa jebote, narucivao sam tamo s alnari, delfi i uredno salju i kako sad ovi ne salju. Registrirao sam se, napisem ulicu, broj i ono, ne moze se izabrati drzava osim Srbija. Bas me nece. Prejebeno izgleda ovo drugo dopunjeno izdanje.

A nista, otisao na fibru i narucio si ovo
Image

Razmisljao sam dal da narucim zivi mrtvaci posto nece biti bas iznenadenja posto sam gledao seriju pa vecinu tih preokreta i tko ce umrijeti znam, ali svejedno prva knjiga je 48 volumena. Cijena je malo skupa, al opet. I bas sam potrefio kad su imali za vecinu toga 25% popusta. Mislim da jos traje pa uzmite. I naravno, odmah sam si uzeo Swamp Thing prva dva dijela, a treci i cetvrti uzimam iduci mjesec i onda se nadam da ce do kraja godine prevesti peti i sesti. Slikam kad mi dode jer me bas zanima kako izgleda. Inace bi Nekronomikon kupio to drugo izdanje. Drugi put nadam se.

A sto se tice sotonizma. Kako kaze Dec, ima dvije vrste. Oni koji se preserevaju uglavnom klinci i koje ne kuze nista i onda postoje oni koji zbilja vjeruju u sotonizam. Oni zbilja vjeruju u to i ja uvijek kazem na to da ja vjerujem da oni vjeruju u to sto pricaju ako me kuzite :D oni su uvjereni u taj okultizam, da sve to postoji. To je najbolje istrazivati po hollywoodu i kad vidim sve te vec sad starije ljude, celebrity od glumaca do pjevaca koji vjeruju u to. Al opet, onda netko moze i meni reci za neke stvari posto ja vjerujem u duhove recimo :zubifale: zbilja vjerujem i vjerujem da sam iskusio neke cudne situacije u vezi duhova. Naravno, fizicki dokaz nemam niti cu ikad imati, ali eto, sto posto vjerujem da oni postoje. Tako ovi za sotonizam koji su bas u tome. To su ljudi koji vjeruju u tu crnu magiju, sotonu i slicno.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Inferno

Post by Inferno » 08 Jul 2016, 01:30

Baš šteta za knjigu. I meni se sviđa ovo drugo izdanje još više od prvoga iako mi je možda malčice preskupo. Ali vjerujem da to ne bi mislio da imam knjigu u rukama :D
S TWD stripom ne možeš promašiti, meni je u ovom slučaju strip malo bolji od serije. Sam je izdanje malo masovno i morat ćeš biti maštovit oko načina na koji ćeš ga čitat.

Kakva su to tvoja paranormalna iskustva? Ja ih želim doživiti, ali me uvijek nekako zaobiđu :lol:

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 08 Jul 2016, 09:12

Michel wrote:Razmisljao sam dal da narucim zivi mrtvaci posto nece biti bas iznenadenja posto sam gledao seriju pa vecinu tih preokreta i tko ce umrijeti znam.
baš suprotno, u stripu su (bar do prvih 100 koliko sam pročitao itekako izmijenjeni likovi prema onome u seriji... puno bolji je strip od serije i preporučam...

maddjuro

Post by maddjuro » 08 Jul 2016, 16:11

HorrorHR wrote:
Michel wrote:Razmisljao sam dal da narucim zivi mrtvaci posto nece biti bas iznenadenja posto sam gledao seriju pa vecinu tih preokreta i tko ce umrijeti znam.
baš suprotno, u stripu su (bar do prvih 100 koliko sam pročitao itekako izmijenjeni likovi prema onome u seriji... puno bolji je strip od serije i preporučam...

potpis, strip je DALEKO bolji, i podosta drugačiji
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 09 Jul 2016, 17:52

O, ma serija je kamilica u usporedbi s stripom. Za likove nemaš brige. To što si gledao seriju, ne znači previše...

Baš opet čitam žive mrtvace dok čekam spagethi brothers integral. Brutalna scena s gradonačelnikom u krupnom kadru
SpoilerShow
Daj tati pusu. :zubifale:
Michel puši karu.

Michel

Post by Michel » 11 Jul 2016, 01:13

Inferno wrote:Baš šteta za knjigu. I meni se sviđa ovo drugo izdanje još više od prvoga iako mi je možda malčice preskupo. Ali vjerujem da to ne bi mislio da imam knjigu u rukama :D
S TWD stripom ne možeš promašiti, meni je u ovom slučaju strip malo bolji od serije. Sam je izdanje malo masovno i morat ćeš biti maštovit oko načina na koji ćeš ga čitat.
Inferno wrote:

Kakva su to tvoja paranormalna iskustva? Ja ih želim doživiti, ali me uvijek nekako zaobiđu :lol:
[/quote]

Bas sam vidio kako izgleda. Zbilja je debelo :zubifale: kako mislis mastovit? Znam da su prvih 48 brojeva unutra. Valjda pise za svaki novi volumen jer ako je sve spojeno onda da, mora se biti mastovit.

sjenke i pauci. Za sjenke to jest shadow man si vjerojatno cuo, ali ne znam jesi li cuo za astralne pauke? E to je jezivo makar sam se sad navikao. Procitaj si ovaj kratak tekst http://astral-psychic.com/2011/09/astra ... c-spiders/

Ti skroz crni pauci su mi se poceli pojavljivati prije nekoliko godina i onda sam napisao u google da vidim jel kojim slucajem ima tako nesto i napisem nesto black spider, ali nista ne izbacuje osim samo slika tih zemaljskih pauka i onda sam pokusao formulirati pa sam napisao pauci halucinacije i onda mi je izbacilo to astral spiders i tu sam uletio u citava iskustava ljudi diljem svijeta. Prvo sam mislio da zbilja imam neke halucinacije, mozda blaga sizofrenija, ali normalan sam nemam takvih stvari. Oni ti se pojave ono kad zaspis, ali si nekako budan otvoris oci i nisi svjestan na trenutak nicega oko sebe. Prvi put ti lezim u krevetu i vidim ogromnog pauka na ormaru. Skroz crni, mene jeza prosla i onda je samo poceo blijediti i nestao je. Znaci, nije odjednom nestao vec samo kao slika u povratku u buducnost prvom dijelu kad polako nestaje.

Ja bi si to zbilja pripisao nekoj halucinaciji i eto, da mi je krivo nesto u mozgu :zubifale: ali jebes mi sve kada procitas ta ISTA iskustava od tisuce i tisuce ljudi diljem svijeta, onda tu nesto smrdi. Ima i tu ljudi koji idu na taj neki drugi level pa vide i neke entitete i slicno. Meni ovo dovoljno posto ih ne zelim vidjeti vec kad dode dode.

A sjenke, shadow man vidam od malena, ali nikad im nisam davao preveliku paznju. Ja ti uvijek imam osjecaj da me netko gleda kao i svatko naravno, ali kod mene je to nekakav ekstrem pa se zato i mozda volim uvjervati da imam duhova u kuci kad god idem gledati horor zbog bolje atmosfere. Istrazuj malo, imas svega https://www.google.hr/search?q=astral+s ... e&ie=UTF-8
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Inferno

Post by Inferno » 11 Jul 2016, 02:28

@Michel pod maštovit sam mislio način na koji ćeš čitat takvu knjižurinu a da ti se ona ne ošteti. Ja imam metodu da sjednem na krevet i onda ju stavim u krilo na dva jastuka.

Ovo za astralne paukove prvi glas. Definitivno ću ovo detaljnije istražiti. Ali moram priznat da mi se diže koža na glavi jer ja imam samo jednu fobiju - paukove :zubifale: nikad neću zaboravit tu noć kako mi je bilo teško zaspat kada sam kao mlađi prvi put pročitao Dylan Dog epizodu "Arkane". Koje su to bile doze iracionalnoga straha :lol: Sad je taj strah manji, ali znam da je još uvijek tu... Stvarno ne shvaćam što može biti oko simbola pauka da može toliko utjecati na ljudsku psihu.

Ovo za ljude sjene (i "medije") mi je oduvijek bilo sumnjivo vjerojatno zato jer tako što nikad nisam doživio pa mi nema logike. Opet čudno mi je baš da može biti slučajnost da toliki broj ljudi može imati baš taj "problem". Ali ostajem skeptik. Ima tu nešto više...a puno toga tu nema logike...npr. kada sam bio u aušvicu gdje je umrlo dosta ljudi bilo bi logično da nešta osjetim, ali baš ništa. Jedina stvar koja me je iole šokirala su one sobe s ljudskom kosom i odjećom od ljudske kože. Ili recimo bio sam malo istražio povijest svoga mjesta i u priči s bakom došao sam do šokantnog otkrića da su na mjestu gdje je danas moj vrt/voćnjak u ratu bili ubijani ustaše kada su se povlačili u šumu. Baka mi je pričala kako su im partizani naredili da u kola pokupe tijela. I ja godinama na tom mjestu nisam doživio ništa ni najmanje čudno. Ili je to sve samo u našoj glavi (kako kod koga) ili nešto peto....uh to ne bi ni Martin Mystere razaznao :D

John_Ryder

Post by John_Ryder » 14 Jul 2016, 15:21

Ekipo, tko igra Pokemon GO ?
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Decadentor

Post by Decadentor » 14 Jul 2016, 16:22

John_Ryder wrote:Ekipo, tko igra Pokemon GO ?
Nemam fakin smartphone :(
Image

olio

Post by olio » 14 Jul 2016, 16:37

Igram ja :supz:

Post Reply