captain obviousAšow wrote:Planiras svoju smrt?
Rađe planiraj život.
Život je dobar, bez njega bio bi mrtav.
ne brini, I got it all covered
captain obviousAšow wrote:Planiras svoju smrt?
Rađe planiraj život.
Život je dobar, bez njega bio bi mrtav.
Decadentor wrote:Nikako ne želim život poslje ovog, najradje bi das sam mrtav i nema me, najvjerovatnije će tako i bit. A ova vječna stanja me plase vise od bilo čega, samo si probajte pojmit vječnost....callac wrote:Želim da bude brzo i bezbolno i da postoji neki oblik života nakon smrti. Svaki drugačiji scenarij je meni najgori!
kapetan obvijoza uvijek najbolji.filmofil wrote:captain obviousAšow wrote:Planiras svoju smrt?
Rađe planiraj život.
Život je dobar, bez njega bio bi mrtav.![]()
ne brini, I got it all covered
je je amumuHec wrote:Decadentor wrote:Nikako ne želim život poslje ovog, najradje bi das sam mrtav i nema me, najvjerovatnije će tako i bit. A ova vječna stanja me plase vise od bilo čega, samo si probajte pojmit vječnost....callac wrote:Želim da bude brzo i bezbolno i da postoji neki oblik života nakon smrti. Svaki drugačiji scenarij je meni najgori!
jel to na slici Ammu iz lola? hahahahahahaha![]()
-----------------
OT:
hmm o najboljoj ne razmisljam, ali najgora mi je iznenada: recimo hodam putem samo nesto padne na mene ili pregazen autom, ili hodas pokraj zgrade odjednom bomba ili bilo sta slicno...jednostavno grozno, sve ono sto ti je na umu, htio si postic, nisi dovrsio nista, bilo sta.... to mi je ko neki game over

je, znam iz vlastitog iskustva... Ah, ionako sam se pokušao ugušiti plastičnom vrećicom, ma katastrofa. Presporo traje, pojave se crne točkice među očima ili nešto, i taj bolni pritisak... Zato i ljudi piju tablete da ih omami, uf.Andrej wrote:Ako ne računamo sudbinu koju dožive žrtve psihopata i manijakalnih mučitelja -
Tri ubedljivo najgora načina da se umre -
- Biti živ zakopan -
Ljude koje su greškom žive sahranili, posle su nalazili iskopanih očiju, oguljenog lica do kostiju, pregriženog jezika i u užasnim riga/mortis položajima.
Takođe, sve do jedne osobe su nađene bez noktiju jer su pokušavali da ogule poklopac groba prstima.
- Nabijen na kolac -
Čak je i naučno dokazano da su ljudi ostajali živi po 12 sati i uglavnom umirali usled šoka od bolova koje su trpeli.
Da ne pričamo o o samom postupku probijanja ljudskog tela od anusa pa sve do donje vilice.
- Spaljen na lomači -
Gledao sam dokumetarac u kome su utvrdili da u zavisnosti od tipa lomače čovek može živ i svestan goreti do 30 minuta.
Što je najgore, taj tip lomače na kojoj se najduže ostaje živ je najčešće korišćena.
Počasno četvrto mesto je pad sa velike visine. Takođe tvrde da obično srce stane usled šoka i neverovatne količine straha čak i pre nego što ljudi padnu na zemlju.
Tako da pretpostavljam da uopšte nije prijatno doživeti strah od koga se umire.
(Inače, devojka mi je radila u urgentnom centru i pričala mi je naknadne reakcije utopljenika nakon što su ih vraćali u život. Kaže da se ne sećaju nikakvog preteranog bola od prodora vode u pluća.
Samo se vrlo brzo onesveste, tako da mi to deluje poprilično humano. Gori su oni momenti u kojima se boriš da zadržiš vazduh)

ma je, krajem prošle godine na poslu. Nije prvi pokušaj, ali je bio najbliži - sada najveća glupost koju sam pokušavao u životu.sandi wrote:ček ček ček...Cons je pokušao suicid ili sam ja nesto krivo shvatio?
ma bez brige, nećeš ostati bez svog fana Nasty Nancysandi wrote:A budale!...I ti bi sam tak otišao s ovog foruma...I to bez POZDRAVA?!
Nemoj vise takve pizdarije ni zamisljat...Ponašaš se k'o neki EMO!
Uf, stvarno gadna stvar, ali me uvijek zanimalo kako to ide... mislim, probadanje. Ali nije mi jasno kako su mogli preživjeti to s kolcom? Pa moralo je prolaziti kroz sve one organe i to, zar ljudi ne bi umrli od šoka ili unutarnjeg krvarenja?Andrej wrote: - Nabijen na kolac -
Čak je i naučno dokazano da su ljudi ostajali živi po 12 sati i uglavnom umirali usled šoka od bolova koje su trpeli.
Da ne pričamo o o samom postupku probijanja ljudskog tela od anusa pa sve do donje vilice.
da, nisam se toga sjetio.sandi wrote:JA mislim da je to nabijanje na kolac mit (dobro barem ovaj dio da ostanes ziv nakon toga)...mislim kako se ne ugusis kad ti prode kolac kroz dušnik?...ma i da prođe pokraj dušnika, pritisnuo bi ga uz vratnu kraljeznicu i opet bi se ugusio...

da, smislim se klinca iz vž koji se polio benzinom i zapalio radi neostvarene ljubavi... Preživio je iako jedva, a bar su mu obnovili lice i kožu, ali do kraja života će pišati na cjevčicu.GreenHornet wrote:uzasno zvuci metoda kojom nazalost dan danas razni diktatori i teroristi ubijaju po africi...gumu od automobila stave covjeku oko vrata,poliju katranom i zapale...![]()
![]()
takoder,u ovom zadnjem nesretnom ratu je na svim stranama bilo slucajeva da ljude zive okrecu na raznju...![]()