Najgora i najbolja smrt

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
filmofil

Re: Najgora i najbolja smrt

Post by filmofil » 09 May 2011, 16:47

Ašow wrote:Planiras svoju smrt?
Rađe planiraj život.
Život je dobar, bez njega bio bi mrtav.
captain obvious :)

ne brini, I got it all covered
This is the Zodiac speaking.

Hec

Post by Hec » 09 May 2011, 17:12

Decadentor wrote:
callac wrote:Želim da bude brzo i bezbolno i da postoji neki oblik života nakon smrti. Svaki drugačiji scenarij je meni najgori! :mrgreen:
Nikako ne želim život poslje ovog, najradje bi das sam mrtav i nema me, najvjerovatnije će tako i bit. A ova vječna stanja me plase vise od bilo čega, samo si probajte pojmit vječnost....

jel to na slici Ammu iz lola? hahahahahahaha :supz:

-----------------

OT:

hmm o najboljoj ne razmisljam, ali najgora mi je iznenada: recimo hodam putem samo nesto padne na mene ili pregazen autom, ili hodas pokraj zgrade odjednom bomba ili bilo sta slicno...jednostavno grozno, sve ono sto ti je na umu, htio si postic, nisi dovrsio nista, bilo sta.... to mi je ko neki game over
"Six strings to cover fear..."

Ašow

Post by Ašow » 09 May 2011, 17:20

filmofil wrote:
Ašow wrote:Planiras svoju smrt?
Rađe planiraj život.
Život je dobar, bez njega bio bi mrtav.
captain obvious :)

ne brini, I got it all covered
kapetan obvijoza uvijek najbolji.
--------
Last.fm

Decadentor

Post by Decadentor » 09 May 2011, 17:30

Hec wrote:
Decadentor wrote:
callac wrote:Želim da bude brzo i bezbolno i da postoji neki oblik života nakon smrti. Svaki drugačiji scenarij je meni najgori! :mrgreen:
Nikako ne želim život poslje ovog, najradje bi das sam mrtav i nema me, najvjerovatnije će tako i bit. A ova vječna stanja me plase vise od bilo čega, samo si probajte pojmit vječnost....

jel to na slici Ammu iz lola? hahahahahahaha :supz:

-----------------

OT:

hmm o najboljoj ne razmisljam, ali najgora mi je iznenada: recimo hodam putem samo nesto padne na mene ili pregazen autom, ili hodas pokraj zgrade odjednom bomba ili bilo sta slicno...jednostavno grozno, sve ono sto ti je na umu, htio si postic, nisi dovrsio nista, bilo sta.... to mi je ko neki game over
je je amumu :D

OT najgora smrt je definitivno ziv zakopan ili vegetirat nekiliko godina i bit svjestan svega

Najbolja hm predoziranje necim, herojska smrt tj suicide (tipa uletis medju hrpu zombia sa macetom da spasis ostale) :zubifale: i naravno solucija sa viagrom :supz:
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 09 May 2011, 17:39

Andrej wrote:Ako ne računamo sudbinu koju dožive žrtve psihopata i manijakalnih mučitelja -
Tri ubedljivo najgora načina da se umre -

- Biti živ zakopan -
Ljude koje su greškom žive sahranili, posle su nalazili iskopanih očiju, oguljenog lica do kostiju, pregriženog jezika i u užasnim riga/mortis položajima.
Takođe, sve do jedne osobe su nađene bez noktiju jer su pokušavali da ogule poklopac groba prstima.

- Nabijen na kolac -
Čak je i naučno dokazano da su ljudi ostajali živi po 12 sati i uglavnom umirali usled šoka od bolova koje su trpeli.
Da ne pričamo o o samom postupku probijanja ljudskog tela od anusa pa sve do donje vilice.

- Spaljen na lomači -
Gledao sam dokumetarac u kome su utvrdili da u zavisnosti od tipa lomače čovek može živ i svestan goreti do 30 minuta.
Što je najgore, taj tip lomače na kojoj se najduže ostaje živ je najčešće korišćena.

Počasno četvrto mesto je pad sa velike visine. Takođe tvrde da obično srce stane usled šoka i neverovatne količine straha čak i pre nego što ljudi padnu na zemlju.
Tako da pretpostavljam da uopšte nije prijatno doživeti strah od koga se umire.

(Inače, devojka mi je radila u urgentnom centru i pričala mi je naknadne reakcije utopljenika nakon što su ih vraćali u život. Kaže da se ne sećaju nikakvog preteranog bola od prodora vode u pluća.
Samo se vrlo brzo onesveste, tako da mi to deluje poprilično humano. Gori su oni momenti u kojima se boriš da zadržiš vazduh)
je, znam iz vlastitog iskustva... Ah, ionako sam se pokušao ugušiti plastičnom vrećicom, ma katastrofa. Presporo traje, pojave se crne točkice među očima ili nešto, i taj bolni pritisak... Zato i ljudi piju tablete da ih omami, uf.

Da, definitivno najgora smrt bi bila biti živ zakopan. Spora smrt, nemaš izlaza i to, a sporo umireš od dehidracije ili gladi... A ne možeš se niti ubiti, jedino da si pregrizeš jezik i progutaš ga. Sumnjam da je to laka stvar...

A najbolja smrt bi bila naravno u snu...
Michel puši karu.

Decadentor

Post by Decadentor » 09 May 2011, 17:43

nemozes se tek tako ubit zbog instinkta za prezivljavanje...jedino da si si svezo ruke iza ledja ali NE zar zasita mislis da je neko vrijedan toga??
Image

sandi

Post by sandi » 09 May 2011, 17:49

ček ček ček...Cons je pokušao suicid ili sam ja nesto krivo shvatio?
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...

john_constantine

Post by john_constantine » 09 May 2011, 17:59

sandi wrote:ček ček ček...Cons je pokušao suicid ili sam ja nesto krivo shvatio?
ma je, krajem prošle godine na poslu. Nije prvi pokušaj, ali je bio najbliži - sada najveća glupost koju sam pokušavao u životu.
Michel puši karu.

sandi

Post by sandi » 09 May 2011, 18:03

A budale!...I ti bi sam tak otišao s ovog foruma...I to bez POZDRAVA?!
Nemoj vise takve pizdarije ni zamisljat...Ponašaš se k'o neki EMO!

john_constantine

Post by john_constantine » 09 May 2011, 18:06

sandi wrote:A budale!...I ti bi sam tak otišao s ovog foruma...I to bez POZDRAVA?!
Nemoj vise takve pizdarije ni zamisljat...Ponašaš se k'o neki EMO!
ma bez brige, nećeš ostati bez svog fana Nasty Nancy :mrgreen:
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 09 May 2011, 18:08

Andrej wrote: - Nabijen na kolac -
Čak je i naučno dokazano da su ljudi ostajali živi po 12 sati i uglavnom umirali usled šoka od bolova koje su trpeli.
Da ne pričamo o o samom postupku probijanja ljudskog tela od anusa pa sve do donje vilice.
Uf, stvarno gadna stvar, ali me uvijek zanimalo kako to ide... mislim, probadanje. Ali nije mi jasno kako su mogli preživjeti to s kolcom? Pa moralo je prolaziti kroz sve one organe i to, zar ljudi ne bi umrli od šoka ili unutarnjeg krvarenja?

A tek kada se smislim metoda od Vlade Tepeša, tzv, Vlada nabijača koji je svoje zarobljenike nabijao na kolac u javnosti da bi otjerao neprijatelje...
Michel puši karu.

sandi

Post by sandi » 09 May 2011, 18:14

JA mislim da je to nabijanje na kolac mit (dobro barem ovaj dio da ostanes ziv nakon toga)...mislim kako se ne ugusis kad ti prode kolac kroz dušnik?...ma i da prođe pokraj dušnika, pritisnuo bi ga uz vratnu kraljeznicu i opet bi se ugusio...

GreenHornet

Post by GreenHornet » 09 May 2011, 18:16

uzasno zvuci metoda kojom nazalost dan danas razni diktatori i teroristi ubijaju po africi...gumu od automobila stave covjeku oko vrata,poliju katranom i zapale... :shock: :shock:
takoder,u ovom zadnjem nesretnom ratu je na svim stranama bilo slucajeva da ljude zive okrecu na raznju... :o :o
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

john_constantine

Post by john_constantine » 09 May 2011, 18:19

sandi wrote:JA mislim da je to nabijanje na kolac mit (dobro barem ovaj dio da ostanes ziv nakon toga)...mislim kako se ne ugusis kad ti prode kolac kroz dušnik?...ma i da prođe pokraj dušnika, pritisnuo bi ga uz vratnu kraljeznicu i opet bi se ugusio...
da, nisam se toga sjetio.

Image

Scena iz cannibal holocaust. Da, jednostavno mora biti mit, ako se izvodi na takav način... Jedino da se izbije kroz prsa i zabije u donju vilicu, kao u Hot fuzz...
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 09 May 2011, 18:20

GreenHornet wrote:uzasno zvuci metoda kojom nazalost dan danas razni diktatori i teroristi ubijaju po africi...gumu od automobila stave covjeku oko vrata,poliju katranom i zapale... :shock: :shock:
takoder,u ovom zadnjem nesretnom ratu je na svim stranama bilo slucajeva da ljude zive okrecu na raznju... :o :o
da, smislim se klinca iz vž koji se polio benzinom i zapalio radi neostvarene ljubavi... Preživio je iako jedva, a bar su mu obnovili lice i kožu, ali do kraja života će pišati na cjevčicu.
Michel puši karu.

Post Reply