ČOKOLADA/FREDDY
-
GreenHornet
-
GreenHornet
- elrania
- cactus
Mislim da se Freddy pretvara u nešto poput onog monstera iz filma Thing i zauzima identitet jednog po jednog forumaša tako da će u nekom apokaliptičnom kraju ostati samo on sa tridesetak identiteta i pričaće sam sa sobom
Na ključno pitanje a tko je sad Freddy odgovor može biti: Možda onaj koji voli piti ili onaj kojeg neki članovi ne vole,možda je to studentica,možda je to sam A$h a možda i ja a da i ne znam
. A u stvarnosti me baš briga tko je onaj koji je dve to možda radio jer mu je bilo samo dosadno isto kao i članovima koji imaju paranoju od njega. Ja na čudne i sumnjive postove ne odgovaram i fućka mi se tko je Freddyi tamo zaključujem moj dio o tome. Nick tog čovjeka više neću izgovoriti na ovom forumu.
- maddjuro
ja mislim da je on ko onaj ventriloquist iz batmana dvije ili više ličnosti mu postoje u glavi a jedna nezna za drugu, nit sto druga mislicactus wrote:Mislim da se Freddy pretvara u nešto poput onog monstera iz filma Thing i zauzima identitet jednog po jednog forumaša tako da će u nekom apokaliptičnom kraju ostati samo on sa tridesetak identiteta i pričaće sam sa sobom![]()
Na ključno pitanje a tko je sad Freddy odgovor može biti: Možda onaj koji voli piti ili onaj kojeg neki članovi ne vole,možda je to studentica,možda je to sam A$h a možda i ja a da i ne znam
. A u stvarnosti me baš briga tko je onaj koji je dve to možda radio jer mu je bilo samo dosadno isto kao i članovima koji imaju paranoju od njega. Ja na čudne i sumnjive postove ne odgovaram i fućka mi se tko je Freddyi tamo zaključujem moj dio o tome. Nick tog čovjeka više neću izgovoriti na ovom forumu.
I may be an idiot, but i am no fool.
-
GreenHornet