Cangrizavi starac ili mladi bez osnova kulture?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Scarface

Post by Scarface » 25 Feb 2008, 22:45

E da se takvi mulci nađu u kinu ka i u Argentovim Demonima, ono, sprdaju se, remete mir, kad odjednom navale čudovišta na njih. :twisted:

A inače san se na to navika, jedanput mi se prijatelj tija ić tuć s nekim osmašima, pa san ga mora smirivat, samo mi fale i takvi skandali. :lol:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Boby

Post by Boby » 26 Feb 2008, 00:11

Gosp. wrote:Nekultura.
U kinima bi trebali postojati čuvari koji bi udaljili takve iz dvorane.
Inače ih i ima

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 26 Feb 2008, 00:46

Sjećam se na prikazivanju "Blade II" filma u kinu "Šibenik" da sam se pomakljao sa nekom ekipom i to krvavo... nisu mogli začepit proklete gubice...
I na kraju se projekcija prekinula i ja nisam vidio pola filma, jer su na kraju mene izbacili mamu im ja njihovu...
Nema mi ništa gore nego kada mi neko usere čar filma preglasnom pričom ili razgovorom mobitelom dok film traje...onda totalno poludim i spreman sam razne pizdarije napraviti da to smirim...

Ma treba uvesti ne čuvare nego Američkog Vukodlaka, pa kad netko i kihne da mu ovaj skoči i otkine zubima glavu... :lol:
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Dragonrage

Post by Dragonrage » 26 Feb 2008, 09:29

Jaka mi ona reklama šta su ju neko vrijeme puštali u kinima ispred filma za gašenje moba, kada se lik tijekom filma javi na mob. a s platna dolete tri strijele koje ga pogode i još mu neki čiča iz rad iza skine skalp hahaha... :lol: :lol: :lol:

Wendigo

Post by Wendigo » 26 Feb 2008, 10:59

naletio mnogo puta na nekulturu u kinu, šta češ.. mi smo balkanske sirovine (čast izuzecima ofkors..) i nema tu lijeka.. inače, najgore su mi glupače koje idu gledati filmove poput npr. lotr ili nešto drugo a da je fikcija, pa seru retardirane komentare poput: "joj kako je to moguće", "to ne postoji" i da ne nabrajam kakve sam sve bisere čuo.. :roll: :roll:

FilmTV

Post by FilmTV » 26 Feb 2008, 16:41

@Evil Xander - nisi čangrizav, treba ih sve polit benzinom i zapalit, smeća jedna nekulturna :twisted: Jedan od razloga zašto sam prije Cinestara užasno rijetko išao u kino a sada biram što ranije predstave da takve debile ne sretnem.
john_constantine wrote:uf, mrzim to, kada sam gledao lords of rings, neka baka je pričala svom unuku koji niti ne zna čitati radnju filma (titlove)... A mali svaki čas ispituje zašto je taj patuljak ono, zašto je ovaj ono, zašto ono... :roll:
Takvi su najgori. Nedavno kada sam gledao The Golden Compass neki je retard svojoj kćeri od cca 2 godine prepričavao čitav film. Kada sam mu rekao da začepi onda me gledao kao da sam lud, jer jelte, mala ne kuži šta se događa. Pa onda ju nemoj voditi u kino, neka gleda Teletubbiese!! Takvi idioti s djecom su najgori, zato jer njih djeca tlače svi mi ostali moramo trpit.

Vorador

Post by Vorador » 26 Feb 2008, 16:54

Ma mrzim takve kretene. Nedavno, kada sam gledao 28 Weeks Later, taman ispred mene sjedio neki šminkerski glavonja s curom i cjelo vrijeme (doslovno od početka do kraja) se nešto naginjao i komentirao s njom, tipa "kakvo sranje od filma, madajjj, pa kako ovo, kako ono" i remetio mi koncentraciju i gušt u filmu.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 26 Feb 2008, 17:36

U zadnje vrijeme ima brdo pričljivaca u Rijeci, a posebno na horrorima. Prošli put na "One Missed Call" bilo valjda krdo od 50-60 pre-pubertetlija koji su se konstantno izderavali, smijali, "svađali" - katastrofa kao par krda majmuna na istom životnom prostoru.

Imam filing da su redatri bili aktivni jer je pol sata prije kraja sve "misteriozno" zašutjelo...

jigsaw

Post by jigsaw » 26 Feb 2008, 17:52

Kad sam ja bio u kinu na ''Die Hard 4'' na popodnevnom terminu bilo nas je 10-ak u kinu i neki tamo iz prvih redova su se derali: Bruce Willisssssss!!!

:D :D :D

elrania

Post by elrania » 26 Feb 2008, 22:09

FilmTV wrote:Takvi idioti s djecom su najgori, zato jer njih djeca tlače svi mi ostali moramo trpit.

bas sam danas provela 4 sata iza blagajne u cinestaru i cula kojekakve price o ljudima koji dolaze i ima scena kad se pojavi par sa sedmomjesecnom bebom koju vode u kino
toliko o zdravom razumu; prvo glede toga sto je to dijete koje ce sigurno zaplakati i stvarati buku, a drugo, to dijete je premlado da bi se izlagalo svoj onoj buci u kinu i nije eticki od roditelja da svjesno dopusta svom djetetu da ostecuje sluh koji mu je jos praticki u fazi razvijanja
bila sam neki dan na sweeneyu i uletile su u dvoranu neke dve mlade amerikalne, mozda kojih 13-14 god i usred prikazuvanja su pretrcavale preko dvorane, isle van unutra i suskale sa strane, a meni lijevo su 3 klinca od mozda 10 god napravili svinjac s kokicama i cipsom te se to protezalo uzduz 4 sjedala
za takvo nesto se ima potpuno pravo istjerati doticne van iz dvorane, ali ne prolazi svaka budala lose i obicno nitko ne mari za to ako netko sapuce, prica ili blica s mobitelom.
cula sam i za slucaj kad je lik isao palit cigaretu u dvorani, no srecom je zaustavljen jer bi im sigurno bilo jako veselo kad bi detektori nanjusili dim

a i ovo sto je jigsaw spomenuo mi je stupidno. ok ako je netko odusevljen nekom scenom, ali masovno pljeskanje i urlikanje jer je ovaj osamario ovoga je stupidno. dozivjeh to sad i na sweeneyu i na planet terror prije...

Gosp.

Post by Gosp. » 26 Feb 2008, 22:14

Iskreno, svejedno mi je.
Kada gledam film, ne obračam pažnju na ostatak "publike".
Ukoliko vas gađaju kokicama, uzvratite istom mjerom. :lol:
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

sikeone

Post by sikeone » 29 Feb 2008, 21:15

ja sam lud kada netko neprestano melje u kinu rado bih mu raznio glavu sa kalibrom 44

just me

Post by just me » 01 Mar 2008, 18:02

Ja gledam ono što skinem s torrenta, a od javnih priredba idem samo na utakmice, držim se ostalih navijača kluba i ponašamo se u stiu "mi smo borg" :lol:
I have no name, because the cats do not need names to tell each other apart.

Gosp.

Post by Gosp. » 02 Mar 2008, 12:52

Boby wrote:
Gosp. wrote:Nekultura.
U kinima bi trebali postojati čuvari koji bi udaljili takve iz dvorane.
Inače ih i ima
Ti ničemu ne služe.
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

Post Reply