...Vicevi...
- DEXTER
sa dnevnik.hr
Naime, jedna žena je napisala kako ona i muž već dvije godine pokušavaju dobiti dijete te kako je prošli tjedan napokon ostala trudna, no nakon što je saznala da je umro njezin omiljeni pjevač, odlučila je pobaciti jer 'ne želi donositi dijete na svijet u kojemu više nema M. Jacksona'!?
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
- Decadentor
DEXTER wrote:sa dnevnik.hr
Naime, jedna žena je napisala kako ona i muž već dvije godine pokušavaju dobiti dijete te kako je prošli tjedan napokon ostala trudna, no nakon što je saznala da je umro njezin omiljeni pjevač, odlučila je pobaciti jer 'ne želi donositi dijete na svijet u kojemu više nema M. Jacksona'!?

- A$H
DEXTER wrote:sa dnevnik.hr
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- elrania
- cactus
Pa nije vic nego....
Nakon par dana bezuspješne borbe sa novim glupostima kompjutera dolazim kod majstora i ide razgovor:
Mastor zaokupljen nekim programom i ne diže glavu
Ja:Dobar dan,kompjuter mi se usporava i popušim cigaretu dok otvorim neku sliku,jel možete pomoći?
Majstor: Prestanite pušiti.
Nakon par dana bezuspješne borbe sa novim glupostima kompjutera dolazim kod majstora i ide razgovor:
Mastor zaokupljen nekim programom i ne diže glavu
Ja:Dobar dan,kompjuter mi se usporava i popušim cigaretu dok otvorim neku sliku,jel možete pomoći?
Majstor: Prestanite pušiti.
Taktika je kad znaš što da radiš kad nešto može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.
Strategija je kad znaš šta da radiš kad ništa ne može da se uradi.