RTL suckz :(

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Decadentor

Post by Decadentor » 29 May 2009, 00:54

maddjuro wrote:
elrania wrote:meni nisu cak bili ni sposobni poslat mi to... sklopila sam ugovor na 3 mjeseca, cekala 2 mjeseca, otisla do t-centra da vidim sta je bilo i ispalo je da ga je netko 'otkazao'.
ja bome nisam, a nitko ga nije ni mogao na moje ime. :roll:

a i bolje... tv ni ne stignem gledati. jedino sto me zanima je dnevnik na koji skroz zaboravim, a ostalo se poskida.
doduse, najveci plus tva su dokumentarne emisije, samo sto mi raspored ne dozvoljava da pogledam desetinu toga sto se nudi.
jos da i ima dokumentaraca, ja isto volim gledati dokumntarne eisije, ali da ih je bar više, natioal geographic im toga tonu, pa neka umjesto sapuica to puštaju

a sto se tiče pretplata, prevelike su, ali barem više nema radio pretplate koja se nekad davno morala plaćat

a za max tv, kolegi je taj max tv zeznuo internet vezu
vjerovatno zato sto idu preko istog routera
Image

maddjuro

Post by maddjuro » 29 May 2009, 01:03

Decadentor wrote:
maddjuro wrote:
elrania wrote:meni nisu cak bili ni sposobni poslat mi to... sklopila sam ugovor na 3 mjeseca, cekala 2 mjeseca, otisla do t-centra da vidim sta je bilo i ispalo je da ga je netko 'otkazao'.
ja bome nisam, a nitko ga nije ni mogao na moje ime. :roll:

a i bolje... tv ni ne stignem gledati. jedino sto me zanima je dnevnik na koji skroz zaboravim, a ostalo se poskida.
doduse, najveci plus tva su dokumentarne emisije, samo sto mi raspored ne dozvoljava da pogledam desetinu toga sto se nudi.
jos da i ima dokumentaraca, ja isto volim gledati dokumntarne eisije, ali da ih je bar više, natioal geographic im toga tonu, pa neka umjesto sapuica to puštaju

a sto se tiče pretplata, prevelike su, ali barem više nema radio pretplate koja se nekad davno morala plaćat

znam to, ali to kad mu je prosao onaj probni rok i kad je odustao od daljnjeg maxa-a kad su mu to uklonili zeznuse mu i vezu
I may be an idiot, but i am no fool.

Decadentor

Post by Decadentor » 29 May 2009, 01:06

maddjuro wrote:
Decadentor wrote:
maddjuro wrote: jos da i ima dokumentaraca, ja isto volim gledati dokumntarne eisije, ali da ih je bar više, natioal geographic im toga tonu, pa neka umjesto sapuica to puštaju

znam to, ali to kad mu je prosao onaj probni rok i kad je odustao od daljnjeg maxa-a kad su mu to uklonili zeznuse mu i vezu

Ma stoka, mojoj su staroj slali racune pola godine nakon isteka ugovora iako smo ga par puta raskidali, cak su nas zvali utjerivaci dugova :lol:
Image

maddjuro

Post by maddjuro » 29 May 2009, 02:31

ja kad sam presao na iskon stigao mi je racun za adsl za neku brzinu il sto vec, i kad sam zvao da vidim sto je to rekli su da moram otic osobno otići raskinut ugvor, i naravno racun platiti, kad sam otisao tamo žena mi veli da mi mora deda doci osobno tamo doc potpisat ugovor o raskidu(pošto mi je telefon an edino ime), iako kad sam htio otvorit racun nije trebao doc tamo, a pošto mi deda ima alzheimra nemre doć ni da hoće i to sam joj rekao, onda mi je pošela srat da u tom slučaju trebam donest potvrde o bolesti, punomoć itd. onda sam kad sam poceo goorit da kakve to gluposti izvodi ht, da mi nije trebao deda doć osobno potpisivat isl, onda je rekla nek sam napišem neku izjavu da cu za njega potpisati, valjda jer sam počeo scenu radit, i to je nareću bio kraj svega

a sto se tice max tva, od kolegice mi je otac isto htio to uzet na onaj probni rok, i kad se rasptivao kad bi to došli ugradit zena je rekla u roku mjesec,dva i kad je rekao da u tom slučaju nista da nece cekat nego uzet neku konkurentsku verziju tog maxtva, dosli su mu istog dana to ugradit
I may be an idiot, but i am no fool.

Decadentor

Post by Decadentor » 29 May 2009, 02:34

maddjuro wrote:ja kad sam presao na iskon stigao mi je racun za adsl za neku brzinu il sto vec, i kad sam zvao da vidim sto je to rekli su da moram otic osobno otići raskinut ugvor, i naravno racun platiti, kad sam otisao tamo žena mi veli da mi mora deda doci osobno tamo doc potpisat ugovor o raskidu(pošto mi je telefon an edino ime), iako kad sam htio otvorit racun nije trebao doc tamo, a pošto mi deda ima alzheimra nemre doć ni da hoće i to sam joj rekao, onda mi je pošela srat da u tom slučaju trebam donest potvrde o bolesti, punomoć itd. onda sam kad sam poceo goorit da kakve to gluposti izvodi ht, da mi nije trebao deda doć osobno potpisivat isl, onda je rekla nek sam napišem neku izjavu da cu za njega potpisati, valjda jer sam počeo scenu radit, i to je nareću bio kraj svega

a sto se tice max tva, od kolegice mi je otac isto htio to uzet na onaj probni rok, i kad se rasptivao kad bi to došli ugradit zena je rekla u roku mjesec,dva i kad je rekao da u tom slučaju nista da nece cekat nego uzet neku konkurentsku verziju tog maxtva, dosli su mu istog dana to ugradit

A svi koji su ih tuzili su ispusili, jer su pre jaka firma
Image

Sammy

Post by Sammy » 04 Jun 2009, 12:08

evo samo da prijavim da su reklame izmedju How I Met Your Mother trajale prek 7min., pojeo sam dorucak preko reklama.. :?
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Jandra

Post by Jandra » 04 Jun 2009, 12:28

Sammy wrote:evo samo da prijavim da su reklame izmedju How I Met Your Mother trajale prek 7min., pojeo sam dorucak preko reklama.. :?
Na RTL-u ili? Ja isto mrzim kad mi neko prekida How I Met Your Mother!!!

Sammy

Post by Sammy » 04 Jun 2009, 19:32

Jandra wrote:
Sammy wrote:evo samo da prijavim da su reklame izmedju How I Met Your Mother trajale prek 7min., pojeo sam dorucak preko reklama.. :?
Na RTL-u ili? Ja isto mrzim kad mi neko prekida How I Met Your Mother!!!
a lol..pa kaki je naslov topica..to moze samo rtl.. :?
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Post Reply