također. jučer sam platio polog za školovanje/tečaj i sad sam suh do 15.4.Sammy wrote:bankrotirano..
počet ću prodavati stvari, i guess...
također. jučer sam platio polog za školovanje/tečaj i sad sam suh do 15.4.Sammy wrote:bankrotirano..
ovaj 3. mjesec je stvarno bio koban, svi smo nasukaniWendigo wrote:također. jučer sam platio polog za školovanje/tečaj i sad sam suh do 15.4.Sammy wrote:bankrotirano..

da, valjda. a i ja ne znam baratati novcima (ponekad kupim stvari koje mi ne trabaju) plus što je ta jebena hrana sve skuplja iz dana u dan, a ja volim fino skuhati i pojesti...Jane Doe wrote:ovaj 3. mjesec je stvarno bio koban, svi smo nasukaniWendigo wrote:također. jučer sam platio polog za školovanje/tečaj i sad sam suh do 15.4.Sammy wrote:bankrotirano..

Jane Doe wrote:ovaj 3. mjesec je stvarno bio koban, svi smo nasukaniWendigo wrote:također. jučer sam platio polog za školovanje/tečaj i sad sam suh do 15.4.Sammy wrote:bankrotirano..
john_constantine wrote:Kronika XX stoljeća: događaji i ličnosti. 560 stranica. Ima isto sjajnih slika, uz manje tekstove bitnih događaja u toj godini + kronologija.Ašow wrote:Koju točno imaš?
Ja imam onu od skoro 2.000 stranica i piše sve što se koji dan dogodilo od 1.1.1900 do 31.12.1999.
sve detaljno sa slikama & co.
baš me zanima da li ima ta s 2000 stranica u knjižnici, makar mislim da se takve knjige ne mogu posuđivati, ne znam...
Poslije ovoga ću preći na jednu kolekciju knjiga o Drugom Svjetskom Ratu, koja obuhvaća i najsitnije detalje, četiri debele knjige, jedva čekam. A poslije ću tražiti u povijesti nešto 1440 godini. Ono, Borgia, Machievelli i slični. A i nešto od Freuda i Junga, vidio sam nekoliko knjiga od njih.
Asfodel wrote:ont: trudno
awww, sve najbolje tebi i budućem ocu povodom neplaniranog djeteta.Asfodel wrote:ont: trudno