Kako se osjecate @ the moment? :o)
- Asfodel
Re: Kako se osjecate @ the moment? :o)
Konačno malo bolje i ne više pospano, noć će biti duga
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Decadentor
- metallicat
odlično, napokon nakon toliko vremena nešto se i pomaklo na sudu. dobit ću jedan dijelić novca do 30.04
čak i da ne dobijem bi bilo super, jer onda slijedi zatvor
znači kako se god okrene, super

-
John_Ryder
a o čemu je riječ ako se smije znat,pardon ako je već negdje napisano,nisam vidiometallicat wrote:odlično, napokon nakon toliko vremena nešto se i pomaklo na sudu. dobit ću jedan dijelić novca do 30.04čak i da ne dobijem bi bilo super, jer onda slijedi zatvor
znači kako se god okrene, super
![]()
- metallicat
nisam mislim pisala. nije tajna, tako da može. tužila sam prije 5 godina ''tatu'' jer mi nikad nije platio alimentaciju niti ovako dao ikakve pare. i kako nije platio ništa ni kad je presuda donesena pred 2 god, predali smo zahtjev za kaznenu prijavu i odobrena je tek nakon god i nešto. danas je rekla ako određenu cifru ne plati do 30.04, + od svibnja mjesečno koliko treba, ponovno se provodi i ide u zatvor dok kompletan iznos ne plati. i još se usudio nju pitat preko tel da bi me htio kontaktirat, smeće.
previše napisala
previše napisala

- Decadentor
- elrania
čestitam na presudi!metallicat wrote:nisam mislim pisala. nije tajna, tako da može. tužila sam prije 5 godina ''tatu'' jer mi nikad nije platio alimentaciju niti ovako dao ikakve pare. i kako nije platio ništa ni kad je presuda donesena pred 2 god, predali smo zahtjev za kaznenu prijavu i odobrena je tek nakon god i nešto. danas je rekla ako određenu cifru ne plati do 30.04, + od svibnja mjesečno koliko treba, ponovno se provodi i ide u zatvor dok kompletan iznos ne plati. i još se usudio nju pitat preko tel da bi me htio kontaktirat, smeće.
previše napisala![]()
ja sam dobivala prvi put pred 3-4 god, not sure (nakon 5. godine života) kak se spada i to je trajalo god dana (čak se i našla jednom s njim, prvi i zadnji put) i onda je misteriozno prestao plaćati i opet ništa skoro 2 godine.
mogli bismo istu stvar napraviti i zatvor mu ne gine, ali zbog raznih stvari od jadnosti svega ga se štedi da se opet ne završi tamo i trudim se zametnuti svako saznanje o njemu i ostavit se svakih kontakata.
fora mu je slat poruke za rođendan i onda sam mu na jednu kiselo odgovorila i ne javlja se više ko što je rekao da bi inače htio.
- metallicat
dec, hvala, samo što je to jako komplicirano. službeno, na papiru smo ju već dobili pred skoro točno 2 god, ono baš baš gotovo, i opet ništa nije platio. zato je ovo uslijedilo. sad ćemo taj dijelić dobit, cca 1/10. kad ćemo vidit ovo ostalo, pitanje je..
el, ma svi su oni isti. meni je samo drago da smo ovo napravile tad jer je zaslužio da mu se uzme svaka kuna. nakon ove prijave, dalje mu samo ide ovrha nad pokretninom i nekretninom koje ima masu. čak bi mi malo bilo žao te njegove obitelji da nemaju para, al ovako uopće.
el, ma svi su oni isti. meni je samo drago da smo ovo napravile tad jer je zaslužio da mu se uzme svaka kuna. nakon ove prijave, dalje mu samo ide ovrha nad pokretninom i nekretninom koje ima masu. čak bi mi malo bilo žao te njegove obitelji da nemaju para, al ovako uopće.

- elrania
metallicat wrote:
ufff, znam da je kod nas jako veliki postotak očeva koji uopće ne plaćaju, al mučno mi je čut da netko ima para i ulaže u nešto okolno, a negira postojanje vlastitog djeteta.
kod mene je pak situacija takva da ima jedva za jest i toliko mi je jadno koliko je nisko pao zbog svega i svačega, a imao je pred sobom sve na dlanu (poslovno i obiteljski) i onda to šutnuo. osjećam žaljenje, ali i sram u isto vrijeme. došla sam toliko daleko da mi je teško izgovarati riječi poput otac, tata i sl.
nadam se da će sada tebi i mami biti puno lakše i da će postupno sve krenuti na bolje, jer ovo je veliki korak!
- Bub
sam se namazo ufff 
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Asfodel
Potpis na ovo! Čestitam od srcaelrania wrote:nadam se da će sada tebi i mami biti puno lakše i da će postupno sve krenuti na bolje, jer ovo je veliki korak!
Pogotovo super zbog hrabrosti za pokretanjem toga, jer iako je očito da dobivaš spor, pravda je kod nas spora, a novci koje ti pojedu do toga su enormni. Koliko samo jedna žalba košta, ma da ne pričam. To je skup sport i svaka čast ako se netko želi uopće upuštati u sve to.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Jane Doe
@cat, neznam što reć....mogu samo zamislit kako je to kad ti onaj, koji bi ti trebao bit najveća potpora u životu, okrene leđa i pravi se da ne postojiš
samo se drži i čestitam na ovom što si uspjela izborit do sada, svaka čast.

samo se drži i čestitam na ovom što si uspjela izborit do sada, svaka čast.

- Sammy
@cat, čestitam
ot: mučnina..
ot: mučnina..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- remike2
Naspavano.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- metallicat