Kako se osjecate @ the moment? :o)

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Asfodel

Re: Kako se osjecate @ the moment? :o)

Post by Asfodel » 17 Jan 2011, 15:00

Bub wrote:
Asfodel wrote:Bzvz sam se počešljala i obukla grudnjak
Kraljice, baš me znaš nasmijati. :prayer: :zubifale:
Nije to ništa neobično za reći, moraš se više družiti s damama :lol:
Nema ništa gore, nego kad si doma i moraš obući grudnjak...To ti je to.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Ašow

Post by Ašow » 17 Jan 2011, 15:03

:lol:
moram ti priznat i mene si nasmijala.
--------
Last.fm

elrania

Post by elrania » 17 Jan 2011, 15:17

Asfodel wrote: Nema ništa gore, nego kad si doma i moraš obući grudnjak...To ti je to.
skoro.
ima kad dečkov brat pozove nenadano 3-4 muška frenda u pol noći, a ti u gaćama i majici (bez grudnjaka) sjediš u kuhinji i svi onda uđu unutra i idu te upoznavat. vjerujem da takav prizor ostavlja impresivan prvi dojam.

Bub

Post by Bub » 17 Jan 2011, 15:18

Asfodel wrote:
Bub wrote:
Asfodel wrote:Bzvz sam se počešljala i obukla grudnjak
Kraljice, baš me znaš nasmijati. :prayer: :zubifale:
Nije to ništa neobično za reći, moraš se više družiti s damama :lol:
Nema ništa gore, nego kad si doma i moraš obući grudnjak...To ti je to.
Ma no, jasno mi je sve, ali je ipak smiješno bilo to za pročitat. :mrgreen:

Asfodel

Post by Asfodel » 17 Jan 2011, 15:19

elrania wrote:
Asfodel wrote: Nema ništa gore, nego kad si doma i moraš obući grudnjak...To ti je to.
skoro.
ima kad dečkov brat pozove nenadano 3-4 muška frenda u pol noći, a ti u gaćama i majici (bez grudnjaka) sjediš u kuhinji i svi onda uđu unutra i idu te upoznavat. vjerujem da takav prizor ostavlja impresivan prvi dojam.
Odvratno!!

Ašow

Post by Ašow » 17 Jan 2011, 15:21

Zašto odvratno?
Pa cek samo malo... idete li vi ikad na jezero/bajer/more/rijeku/bazen il nest sl na kupanje?
--------
Last.fm

elrania

Post by elrania » 17 Jan 2011, 15:25

količina golotinje pokazane s moje strane u doktorskim i pirserskim uredima me dosta okrenula na stranu da mi nije bed takvog nečeg, al ašowe shvati da ipak za ženu nije skroz isto jesi li na plaži s hrpom ostalih polugolih žena il si jedino žensko u stanu kojoj bradavice vire ispod majice i imaš 5 frajera koji nenadano banu u sobu. :P

Asfodel

Post by Asfodel » 17 Jan 2011, 15:27

@Ašow - u kući si, KUĆI. :lol: Zdrava doza bontona, razuma itd..kad si u kući s nekim nepoznatim, a ne na plaži. Kad malo razmisliš, po tvom tom principu, gdje bismo sve mogli ići i biti u gaćama.. nepresušne ideje :lol:

remike2

Post by remike2 » 17 Jan 2011, 15:38

Umorno.
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

Ašow

Post by Ašow » 17 Jan 2011, 15:40

No, shvaćam. Kao ono, doma si pa nece doci nitko nepoznat.
Pa qe, dok sam imo cimericu, meni recimo nije smetalo sto se ona šepuri po stanu bez grudnjaka, a i aj bez majice kad hodam, nije joj smetalo.
A i nije mi smetalo kad dofura svoje frendice u stan, a ja razvaljen ko konj, bez majice spavam na krevetu pokriven znakom i tak... nema beda.
A i te vaše sise su precjenjene. Jao, vidiće mi bradavicu kroz majicu.
Šta furaš usku ili prozirnu majicu onda' XD
Mislim, nije da ne volim (cimerica je imala malo veće) al ono... wtf?

I elrania, mogla si otic u drugu sobu il ih oterat? :D

Govorim da opcenito to uopce nije odvratno toliko.
--------
Last.fm

Asfodel

Post by Asfodel » 17 Jan 2011, 15:47

SpoilerShow
Argument za usporedbu ti ne može biti muškarac bez majice, jednostavno ne možee :lol:
Al dobro, nećemo off, svatko to drukčije doživljava i bok. Meni bi bilo bed da prvi put nekog upoznajem u gaćama.
Plus, bradavice se vide kroz 90% odjeće, ne samo kroz ovo što si ti napisao (tko još fura prozirno?! :lol:
ont: malo me nešto razvedrilo što će biti poslije

elrania

Post by elrania » 17 Jan 2011, 15:51

Ašow wrote: I elrania, mogla si otic u drugu sobu il ih oterat? :D
nisam. druga soba je bratova, a kuhinja je spojena sa sobom gdje smo ja i bf.

i ašowe, meni nije bed ni pred njegovim bratom prošetat tak, jer i on paradira po stanu u boksericama i bez majice i tak se izvaljuje po kauču dok gleda tv, al drugo je ipak ovo što sam navela.
i jaka stvar vidjet tipa bez majice uuuuu :lol:

a i tak je predivno slušat mušku osobu kako priča ženi kako bi se trebala osjećati zbog svog tijela :lol:

Ašow

Post by Ašow » 17 Jan 2011, 15:55

Muskarac bez majice je uvijek dobar odgovor za sve ženske probleme.
:butthead:
--------
Last.fm

callac

Post by callac » 17 Jan 2011, 20:00

Meni je općenito nepristojno paradirati polugol po stanu ako nisi sam ili sa osobom s kojom se ugodno osjećaš i koja te je vidjela golu... recimo, npr. bratova cura je vječito hodala bez grudnjaka sa sisama koje su velike i vise i meni je neugodno to gledati, a pogotovo da ju netko drugi gleda... to mi onako baš vulgarno izgleda. U potpunosti razumijem elranijinu nelagodu i u mojim očima je to veliki plus što ju je osjećala neg da je rekla boli me k..
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Ašow

Post by Ašow » 17 Jan 2011, 20:20

Eo, latinica koja trenutno igra na tvu je za sve koji se tak osjećaju stidljivo.

Opća nesigurnost življenja, svakodnevna napetost i pomanjkanje kontrole nad vlastitim životom plodno su tlo za bujanje nasilja u svim sferama života. Uz to, odrasli, pa onda djeca i mladi uglavnom ne poznaju nenasilne načine rješavanja sukoba, teškoća i problema. Nasilno ponašanje ne sankcionira se odgovarajuće, a ponekad jedino to dovodi do cilja. Od 2003. do 2009. godine u Hrvatskoj je ubijeno 198 žena, a pokušaj ubojstva zabilježen je u 179 slučajeva. U prošloj godini ubijena je 21 žena. Mnogi misle da uzroci povećanom nasilju nad ženama leže u nastojanju sustava da izjednači nasilnika i žrtvu. Mediji svakodnevno izvještavaju o nasilju među mladima i mladih nad starijima. Dopuštajući djeci da rastu u društvu bez pravila i granica, otvorili smo prostor da se spirala nasilja nesmetano razvija. Raskorak između proklamiranih vrijednosti i načina življenja, nepostojanje modela za identifikaciju, nepoticanje poželjnog ponašanja, nedosljedno provođenje pravila ponašanja, loša komunikacija između djece i učitelja i roditelja, prihvaćanje ocjena kao jedinog mjerila vrijednosti djeteta, neučenje odgovornosti, poštenju, toleranciji, altruizmu i strpljivosti, te nametanje onoga čime se dijete mora baviti - samo su neki od razloga povećanju nasilja na svim razinama.
--------
Last.fm

Post Reply