Tko od vas puši?
- Asfodel
Re: Tko od vas puši?
Ne valja se s ljepilom zajebavat.
Ovo da nema smisla da imaš sjeban život zbog jointa je svima jasno i ne mora se legalizirati, nego dekriminalizirati, počinio si samo prekršaj i svi sretni.
Legalizacija je jedna od onih diskutabilnih stvari u kojoj se ne može reći da je jednoobrazna. Ja ju ne bih legalizirala nikad zbog loših stvari. Tko tvrdi da ne može zapaliti kad mu dođe - laže.
Ovo da nema smisla da imaš sjeban život zbog jointa je svima jasno i ne mora se legalizirati, nego dekriminalizirati, počinio si samo prekršaj i svi sretni.
Legalizacija je jedna od onih diskutabilnih stvari u kojoj se ne može reći da je jednoobrazna. Ja ju ne bih legalizirala nikad zbog loših stvari. Tko tvrdi da ne može zapaliti kad mu dođe - laže.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Andrej
Malo je zajebana tematika pošto se ljudi puknu po nosu i istripuju da su srednjovekovni vitezovi pa kolju sve oko sebe ko na beer-festu u Beogradu što je "Ričard Lavlje Srce" izbo nožem 18 ljudi.
A onda dođe advokat i objasni sudiji kako je čovek jelte bio neuračunjiv pa za 30 kila prosutih creva njegov klijent treba da dobije opomenu.
Travu bi opušteno legalizovao jer ljudi pijani rade 10 puta gora sranja nego naduvani.
Ustvari, nikada nisam video da neko napravi incident posle džointa.
a pijane sam gledao kako se ubijaju i prave neviđena sranja.
A onda dođe advokat i objasni sudiji kako je čovek jelte bio neuračunjiv pa za 30 kila prosutih creva njegov klijent treba da dobije opomenu.
Travu bi opušteno legalizovao jer ljudi pijani rade 10 puta gora sranja nego naduvani.
Ustvari, nikada nisam video da neko napravi incident posle džointa.
We're all mad here...
- sandi
po nekoj britanskoj studiji alkohol je gori od heroina...recimo rakija je najgore sranje u svemiru!
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- Asfodel
Alkohol će uvijek biti drugi par cipela i neće se spominjati u ovakvim temama, jer je to tako u interesu većini nažalost. Neće biti ilegalan iako je štetniji od trave (trave, ne heroina) što po fiz. i psih. ovisnosti što po uništenju organa.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- sandi
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- Info
Za alkohol se odavno zna da je štetniji od heroina...
A što je to sa medicinskom marihuanom? Malo objašnjenja?
A što je to sa medicinskom marihuanom? Malo objašnjenja?
"I saved your life Jesse... are you gonna save mine?"
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
http://www.youtube.com/watch?v=582TR2N_sPM
- Ašow
- Decadentor
-
jeba
on and off, trenutno sam off i nadam se da će tako i ostati... jedino je bed kad se popije koja, onda mi definitivno dođe da zapalim cigaru
- callac
Nisam spomenula da sam zadnja dva tjedna isključivo na duhanu, cigarete uopće više ne kupujem. Puši se Old Holborn, žuti. Jučer sam si za probu uzela od Mac Barena Original choice i prearomatiziran mi je. Zapravo, otkako mi je bilo onak loše, u glavi mi odzvanjaju riječi od elri da bi mi to moglo bit od tog duhana i nikako mi više ne paše.. šteta, novootvorena vrećica Cherry će izgleda propasti skupa sad sa Original choice, Black Devilom od prije 6mj. i još jednim, zaboravila sam kak se zove, a ne da mi se ustajat do ladice pogledat.
DEfinitivno neću više eksperimentirati sa kupovino duhana, osim ako ga ne probam prije, skup je to sport pogotovo ako uzmemo u obzir da sam na duhan prešla najvećim dijelom zbog financija. A Old Holborn mi je okusom najsličniji cigaretama koje sam inače pušila (Walter, Marlboro, Winston.)
DEfinitivno neću više eksperimentirati sa kupovino duhana, osim ako ga ne probam prije, skup je to sport pogotovo ako uzmemo u obzir da sam na duhan prešla najvećim dijelom zbog financija. A Old Holborn mi je okusom najsličniji cigaretama koje sam inače pušila (Walter, Marlboro, Winston.)
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- john_constantine
da, drugačije je zato jer nema ono tvorničkih sastojaka koje stvaraju ovisnost i slične tvari koje stavljaju unutra, nego baš pravi čisti duhan...
Michel puši karu.
- callac
kad bi to bar bilo istina..al na žalost, u duhanu su ista sranja kao u cigaretama.john_constantine wrote:da, drugačije je zato jer nema ono tvorničkih sastojaka koje stvaraju ovisnost i slične tvari koje stavljaju unutra, nego baš pravi čisti duhan...
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- john_constantine
a onda se to moji poznanici samo tješe kada tvrde da je zdravije pušiti duhan nego cigarete. 
Michel puši karu.
- Ašow
isti je to kurac.
trust me.
kupujem i duhan i cigarete i isti k.
kad prilika dozvoli, ubode se i cigara.
trust me.
kupujem i duhan i cigarete i isti k.
kad prilika dozvoli, ubode se i cigara.
- Andrej
Duvan je još gori od cigareta. Stavljaju trista kuraca u njega da se ne bi sušio, plus apolutno prolazi kroz isti proizvodni proces i nemaš filter koji makar mikro štiti.
Jedno vreme sam kupovao Samson, ali pošto duvanim ko stoka, stvarno nemam živaca da vrljavim pljugu na svakih pet minuta. Još kad se napiješ - katastrofa.
To su bile epski smotane cigarete
Jedno vreme sam kupovao Samson, ali pošto duvanim ko stoka, stvarno nemam živaca da vrljavim pljugu na svakih pet minuta. Još kad se napiješ - katastrofa.
To su bile epski smotane cigarete
We're all mad here...