ASH AND ELRANIA
- dragonheart
Ma meni je isto baš cool ta spika s njima dvoje.
Bilo je vrijeme da Ash nađe Lindu,samo pazi Ash,ovo je Hrvatska nemoj da ti vrhunac neke budućnosti bude posao u nekom (K-Martu)
Svi koji seru po normalnim stvarima kao što je vaša neka "ljubav",neka si nađu drugi forum.
Uostalom Ghostface isto ne piše nikad ni 3 čiste o nečem,nego samo pametuje svima ostalima.Kontam u biti da lik nema ni 20 godina još,tak da mu se mora i ta nedoprcanost oprostit,al opet šta je previše,previše je,a granica je prijeđena već nekoliko puta.
Bilo je vrijeme da Ash nađe Lindu,samo pazi Ash,ovo je Hrvatska nemoj da ti vrhunac neke budućnosti bude posao u nekom (K-Martu)
Svi koji seru po normalnim stvarima kao što je vaša neka "ljubav",neka si nađu drugi forum.
Uostalom Ghostface isto ne piše nikad ni 3 čiste o nečem,nego samo pametuje svima ostalima.Kontam u biti da lik nema ni 20 godina još,tak da mu se mora i ta nedoprcanost oprostit,al opet šta je previše,previše je,a granica je prijeđena već nekoliko puta.
It's not who I am underneath...
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
...but what I do that defines me.
http://dragonheart.blog.hr/
- john_constantine
-
GreenHornet
- john_constantine
ajde, sereš po njima zato jer nemaš djevojku, lol. A niti nisi uopće duhovit. Meni je to baš simpatično. Ako vam baš smeta što se dopisuju, ne morate ih čitati, forum je velik. A i tako ništa pametnoga sami ne pišete.GreenHornet wrote:Mislim da bi realnije bilo da se vas 3 prebacite na iskricu.dragonheart wrote:Ma meni je isto baš cool ta spika s njima dvoje.
.
Elrania bar napiše pravi pošteni komentar o filmu, a vi? Samo ono, loš, dobar, osrednji, kao da ste nepismeni, jbt... A nitko vas ne gnjavi zbog toga.
Michel puši karu.
-
filmofil
-
GreenHornet
bar se ne furam na nekog velikog jebača kao ti...ono,2 cure zaljubljene u tebe,svaku žensku komentiraš,imao povalit žensku iz ex razreda a tu otvaraš topic kad si trebao nešto kupiti curi za rođendan.svatko tko ima malo pojma o tim stvarima je skonto da ti je to prva ženska u životu....da nema krava po zagorju mislim da dotad pičke nebi vidio.john_constantine wrote:ajde, sereš po njima zato jer nemaš djevojku, lol..GreenHornet wrote:Mislim da bi realnije bilo da se vas 3 prebacite na iskricu.dragonheart wrote:Ma meni je isto baš cool ta spika s njima dvoje.
.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- elrania
- john_constantine
GreenHornet wrote:bar se ne furam na nekog velikog jebača kao ti...ono,2 cure zaljubljene u tebe,svaku žensku komentiraš,imao povalit žensku iz ex razreda a tu otvaraš topic kad si trebao nešto kupiti curi za rođendan.svatko tko ima malo pojma o tim stvarima je skonto da ti je to prva ženska u životu....da nema krava po zagorju mislim da dotad pičke nebi vidio.john_constantine wrote:ajde, sereš po njima zato jer nemaš djevojku, lol..GreenHornet wrote: Mislim da bi realnije bilo da se vas 3 prebacite na iskricu.
A bolje da sam zagorac nego takva seljačina kao ti.
Michel puši karu.
- Donnie Darko
uuuuu ovo je bilo niiiskooooGreenHornet wrote:bar se ne furam na nekog velikog jebača kao ti...ono,2 cure zaljubljene u tebe,svaku žensku komentiraš,imao povalit žensku iz ex razreda a tu otvaraš topic kad si trebao nešto kupiti curi za rođendan.svatko tko ima malo pojma o tim stvarima je skonto da ti je to prva ženska u životu....da nema krava po zagorju mislim da dotad pičke nebi vidio.john_constantine wrote:ajde, sereš po njima zato jer nemaš djevojku, lol..GreenHornet wrote: Mislim da bi realnije bilo da se vas 3 prebacite na iskricu.
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”
-
GreenHornet
- Asfodel
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena