Diablo III

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
elrania

Post by elrania » 06 Jul 2008, 19:26

ja sam jedino dvojku igrala i to s amazonkom... mislim da sam ko unreal stala u 3. gradu, al sam prestala tada zbog nekih problema s komp.
planirala sam to vec jednom prec, al izgubih volju.

Wendigo

Post by Wendigo » 06 Jul 2008, 20:01

Djuro21 wrote:
Wendigo wrote:mene je dvojka isprovocirala.. igrao sam sa necromancerom, došao do zadnjeg nivoa, pokačio se s diablom himself, ubio me i kad sam se htio respawnati nije bilo mog corpsea i nisam se nikako mogao oživjeti pa je tu moje igranje stalo.. :roll:
s necromancerom je tak lako za igrat. nakantaš jedno 10x onog skila iron maiden i bloodgolema.
castaš taj ironmaiden na enemie i pošalješ blood golema. tako ce kad damegaju jega automatki zadavat sebi jedan dobar postotak damiga koji bi davali sebi. a tako automatski pune health tog blood golema i tebe.
ja sam svog nekrića specijalizirao u bone magicu (bone spear ftw). to čudo funkcionira kao railgun u quakeu, samo prolazi kroz ekipu.. :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Jul 2008, 20:11

ma meni je corpse eksplosion prejaka stvar. :D Ali sam odustao od necromancera u drugoj težini u trećem levelu radi onih prokletih beštija koji crpe manu.

E kakav je taj multiplayer? mogao bi kupiti originalni diablo 2 i igrati to u multiplayeru, ali kakve su tamo mogućnosti?
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 06 Jul 2008, 20:56

john_constantine wrote:ma meni je corpse eksplosion prejaka stvar. :D Ali sam odustao od necromancera u drugoj težini u trećem levelu radi onih prokletih beštija koji crpe manu.

E kakav je taj multiplayer? mogao bi kupiti originalni diablo 2 i igrati to u multiplayeru, ali kakve su tamo mogućnosti?
kolko se sjećam, s likom kojeg imaš, igraš zajedno s drugim ljudima prek neta, istoe misije koje i solo moreš igrat
I may be an idiot, but i am no fool.

A$H

Post by A$H » 05 Aug 2008, 21:52

eto prije 2 sata instalirao Diablo 2...da i ja vidim u cem je to gust..i eto nisam se odljepio od monitora sve do sad kad sam poginuo...i ostao bez oruzija i opreme koju sam imao na sebi... :roll:
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Clayman

Post by Clayman » 06 Aug 2008, 10:49

Fan sam Diabla, još od kad sam probao demo verziju jedinice na Bug CD-u 1997 :D . A fora je što nijedan nastavak još nisam završio ma koliko ih dobro znam. Evo primjer je dvojka, već sam valjda sto puta počeo igrati ispočetka, najčešće sa barbarianom ili paladinom i uvijek dođem tamo negdje na sredinu trećeg chaptera. I uvijek mi se na tom mjestu zgadi đungla, svo to ubijanje i igra :lol: . A save fileovi uvijek odu s windowsima. Ali igra ima baš taj ludi replay value koji te tjera da joj opet dođeš, iako misliš da ti se prethodno zgadila. Sad me opet hvata neka nostalgija i igra mi se.

A trojku jedva čekam. Jer ono što sam vidio mi izgleda prekrasno. Fizika, svo ono razbijanje, likovi. I drago mi je da će se sad baš svaki komad opreme vidjeti na liku, jer sucker sam na izgled opreme oduvijek :lol: . A neznam što ljudi onako prigovaraju na pomalo cartoonish boje. Ono groblje na kraju izgleda sasvim ok po standardima Diabla. A povremeno šarenilo će sasvim dobro doći protiv razbijana monotonije.

A$H

Post by A$H » 06 Aug 2008, 12:43

eto jucer igaro do 4 ujutro. :lol:

i popizdio kad me je na blesavu foru ubio onaj seronja od demona SMITH..a inace mi se ne zuri dvije mape sam otkrio i prije nego sam dobio miseje za njih tak da sam u naprijed znao gdje je sta...fora mi istrazivanje..

Clayman

Post by Clayman » 14 Aug 2008, 20:31

Pogledao upravo Blizzovu prezentaciju, dakle dok se još ništa nije znalo o igri http://www.youtube.com/watch?v=QYaT55zW ... re=related

Predobra prezentacija, na prvi zvuk onih akustara sam osjetio jebene trnce :prayer:

A$H

Post by A$H » 14 Aug 2008, 20:35

vidio, bila su 3 filmica na PCPlay DVD-u...medju kojima i ovaj...

Wendigo

Post by Wendigo » 14 Aug 2008, 20:41

ja bi sad ponovo igrao diabla sa druidom ili barbarom.. druid je jeben kad se može kasnije u medvjeda pretvarat. 8)

Clayman

Post by Clayman » 14 Aug 2008, 20:45

A$H wrote:vidio, bila su 3 filmica na PCPlay DVD-u...medju kojima i ovaj...
Za trailere znam od kada su izašli, ali ovo mi je novo... jbg. Prejebena atmosfera

@Wendigo - E da druid u bearformi je neuništiv, samo da je brži malo :D

Post Reply