Što mi je izmamilo smješak danas?
- Michel
Re: Što mi je izmamilo smješak danas?
Brate, da si stvarno to sve, ne bi morao uvjeravat mene. Uostalom, visina i čeljust ne popravljaju to što si pozer, ali dobar pokušaj. 
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- John_Ryder
Nije uvjeravanje, nego si ti iskompleksiran,imaš osjećaj manje vrijednosti,pa kad god ja nešto tako postam, tipa na moru sam,kupio sam ovo,ono, ti moraš kontrirat jer si....luzer
"Im gonna touch you now." 
- Michel
Brate, nije stvar u parama ni tenisicama. Fora je što ti svaka druga rečenica zvuči kao dokazivanje nečega. Ljudi koji stvarno imaju i vrijede ne moraju to naglašavat na glas svima oko sebe. Ovako više djeluje kao da pokušavaš uvjerit sebe nego mene. Najglasniji si oko stvari koje normalni ljudi ne moraju naglašavat. 
- John_Ryder
bokte jebo napisao sam samo pod temom šta ste zadnje kupili tenisice,i to je to, nikakvo hvalisanje, ali tebe peče pa si pitao koje, i samo sam odgovorio, jel ti vidiš koliko si iskompleksiran?Michel wrote: ↑03 Apr 2026, 03:22Brate, nije stvar u parama ni tenisicama. Fora je što ti svaka druga rečenica zvuči kao dokazivanje nečega. Ljudi koji stvarno imaju i vrijede ne moraju to naglašavat na glas svima oko sebe. Ovako više djeluje kao da pokušavaš uvjerit sebe nego mene. Najglasniji si oko stvari koje normalni ljudi ne moraju naglašavat.![]()
- Michel
Hhahahahaha, provjeram gdje ti je granica. Nema iskompleksiranosti. U ovim lažnim "svađama" rastemo zajedno. Najveći si alfa!
i samo kupuj
- John_Ryder
Tako je!!!! osvajam ženke samo tako jer sam vođa čopora, sve žele da ih ispunim sjemenom
- John_Ryder
I evo gaaaa, stigao petak, stigao još jedan.....ma joj,pa kog boli kurac,ja sam na godišnjem

- Michel
Proveli smo odličan vikend u Sloveniji, posjetili slavno jezero, bili na finom ručku i uživali u krajoliku i lijepom sunčanom danu