Sport

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
John_Ryder

Re: Sport

Post by John_Ryder » 09 Mar 2026, 16:29

Michel wrote:
09 Mar 2026, 14:45
Obožavam tuljane, vrhunske životinje. Mogu roniti duboko bez zraka te su super plivači i jako inteligentne životinje a da ne pričam kako su važni za morski ekosustav. I uz sve to, preslatki su. Hvala ti!
Bobo smrade! :P
"Im gonna touch you now." :P

John_Ryder

Post by John_Ryder » 14 Mar 2026, 19:19

Moj Dinamooooo kako moćan siiiii aleee aleeeeee!!!
Još jedna titula se sprema, ko plitak potok!
NEMA VEĆEG KLUBA OD DINAMA !!!!

Michel

Post by Michel » 19 Mar 2026, 22:55

Tako jeeee, Rijekaaaaaa!!! Iako smo ispali, obranili smo čast Hrvatskog nogometa gdje smo se odlično držili protiv vrhunskog protivnika, skupljeg protivnika i bili čak i bolji i na kraju ispali sa sveukupnim rezultatom 3:2, a ne kao popišanci iz zagreba gdje su se osramotili protiv triput lošijeg protivnika. Rijeka je obranila čast našeg nogometa i dogurala dalje nego itko. :supz:
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

John_Ryder

Post by John_Ryder » 19 Mar 2026, 23:30

Michel wrote:
19 Mar 2026, 22:55
Tako jeeee, Rijekaaaaaa!!! Iako smo ispali, obranili smo čast Hrvatskog nogometa gdje smo se odlično držili protiv vrhunskog protivnika, skupljeg protivnika i bili čak i bolji i na kraju ispali sa sveukupnim rezultatom 3:2, a ne kao popišanci iz zagreba gdje su se osramotili protiv triput lošijeg protivnika. Rijeka je obranila čast našeg nogometa i dogurala dalje nego itko. :supz:
https://ofenziva.hr/komentar/debakl-haj ... ar/579212/

BAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

Michel

Post by Michel » 19 Mar 2026, 23:47

Ne kužim, kakve ima Hajduk veze sa problemima popišanaca :P

John_Ryder

Post by John_Ryder » 19 Mar 2026, 23:57

Michel wrote:
19 Mar 2026, 23:47
Ne kužim, kakve ima Hajduk veze sa problemima popišanaca :P
tvoj gajduk je najveći popišanac ikada, ne osvajaju titule, ispadaju u pretkolima europe,i ti se nađeš srat po Dinamu, sram te bilo

Michel

Post by Michel » 20 Mar 2026, 01:39

Druže, tvoji popišanci imaju sudce i mafiju na svojoj strani, imaju para više nego najbolji klub s ovih prostora Hajduk. Nikad krađe za nas dok ste vi pokrali 20 prvenstava i dalje vam mafija vlada klubom. Sramotite ligu najviše po europi, rekordi ste po primljenim golovima tako da šššš :wink:

John_Ryder

Post by John_Ryder » 20 Mar 2026, 03:58

Michel wrote:
20 Mar 2026, 01:39
Druže, tvoji popišanci imaju sudce i mafiju na svojoj strani, imaju para više nego najbolji klub s ovih prostora Hajduk. Nikad krađe za nas dok ste vi pokrali 20 prvenstava i dalje vam mafija vlada klubom. Sramotite ligu najviše po europi, rekordi ste po primljenim golovima tako da šššš :wink:
bahahahahahahah opet živiš u iluziji, suce i mafiju??? frende moj, zašto taj tvoj klub u europi ne odigra 2-3 dobre akcije u utakmici i zabije gol i pobjedi...zašto u domaćem prvenstvu ne odigra 2-3 dobre akcije i zabije 2-3 gola i pobijedi moćne klubove poput gorice,slaven belupa,istre,varaždina,itd.Ajde ne jebi,naporan si više s tim sudcima,koliko se puta navlačilo za ajduk i sviralo penala i nije se davalo žutih i crvenih kartona....kakvi kurčevi suci, nema tih sudaca na svijetu ako tvoja momčad igra dobro i zabija akcije iz golova,a europa?? jesu i tu suci...jebali te suci da te jebali

Michel

Post by Michel » 20 Mar 2026, 04:49

Gledaj, Hajduk je klub s dušom i identitetom drugim riječima klub naroda. Emocija i dišpet.

A vi popišanci s druge strane imate trofeje, ali često bez te iste autentične težine. Desetljećima vam sudci pomažu iz godine u godinu. Hoćete pod Tuđmanom koji je navijao za Croatiu, hoćete pod Mamićem koji je bio povezan sa Bandićem i podzemljem ili hoćete sada sa Tomaševićem koji vam pomaže i ima prste u svemu tome jer je odličan sa Bobanom. To su činjenice od kojih se ne možeš sakriti. Konstantno imate pomoć sudaca, menađeri su vam povezani sa mafijom, čak i sami igrači. Mene bi evo iskreno bilo sram navijati za takav klub gdje ništa nikad nije pošteno, ali doslovno. U prilog tome ide i da imate manje članova od nas, i da vas na utakmicama prati manje gledatelja. Dakle, nešto tu ne štima, a ne štima ovo što sam rekao. Kada prestane mafija kod vas, kada vam sudci prestanu pomagati, i kada priznate sve svoje trofeje da ste osvojili krađom, onda možemo sjest za stol i normalno popričati kako i što dalje.

A Europa? Tu se često vidi prava slika. Vi popišanci ste doživjeli najveća sramićenja, 1:7 od Lyona, 0:7 od Bayerna i tako dalje. S druge strane pogledaj Rijeku kako je odigrala, a vas jedan genk izbaci sa lakoćom. Čim nema sudaca da vam pomognu jer ipak u Europi su veće ribe, odmah se vidi da vam ne ide.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 20 Mar 2026, 09:33

Gledaj, napuši se kurca.Vi govna tovarska ste gubili od gzire,debrecena,tobol,ružomberok,shelbourne,dnamo city,dila gora....Jesu li njima pomagali suci ???

I ti ćeš to uspoređivat sa Lyonom u prime-u i Bayernom.Common sense djećko,guglaj si šta to znači.

Dinamo:Arsenal 2:1
Dinamo:Atalanta 4:0
Dinano:Milan 2:1
Dinamo:Chelsea 1:0
Dinamo:Salzburg 2:0
Dinamo:Tottenham 3:0
Dinamo:Fenerbahce 4:1
Dinamo:Villareal 2:0
Dinamo:Viktoria Plzen 3:0
Dinamo:Benfica 1:0
Ferencvaroš:Dinamo 0:4
Dinamo:Fenerbahče 2:1
Club Brugge:Dinamo 0:2
Dinamo:Malmo 4:1
Dinamo:Ludogorec 3:2
itd. jer mi se neda više pisat...
Suci a?

Možeš samo zahvalit Dinamu šta drži koeficijent u UEFI inače bi nam prvak igrao četvrto pretkolo konferencijske lige.

A tek SVJETSKI igrači koje je Dinamo napravio i plasirao u sam vrh?

Ma nabijem i tebe i dišpet, delusional ajduk navijač...

Popišanac si doma mami i tati koji te hrane i oblače kaži.

I baš se pitam zašto je na forumu troje osoba samo ostalo.
Đuro koji je flegma i boli ga kita za sve.
Jer uz ovakvog jazavaca poput tebe koji je toliko jebeno iritantan ne može nitko ostat....zapitaj se malo zašto nema nikog na forumu.

Michel

Post by Michel » 20 Mar 2026, 14:01

Hajduk je kroz povijest imao kikseva, to nitko ne negira Gzira i ostali su sramote koje će navijači prvi priznati. Ali razlika je u tome što Hajduk nikad nije glumio europskog velikana na temelju par rezultata, nego se uvijek živio kroz identitet i podršku što vi nikad niste imali jer ste fake.

A kad već spominješ “common sense”, onda pogledaj i drugu stranu priče.

Najveće europske sramote Dinama (pogotovo Liga prvaka):
1:7 protiv Lyona
0:7 protiv Bayerna
0:6 protiv Lyona
1:6 protiv Real Madrida
0:5 protiv Juventusa
0:5 protiv Bayerna

Ne možeš cherry-pickat samo dobre rezultate, a ignorirat kad te netko razbije do temelja. Ljudi vam se s razlogom smiju cijelo ovo stoljeće. Mislim da objektivno ne postoji ismijavaniji klub od vas popišanaca. I to ne samo kod nas da vas se ismijava, doslovno gdje god dođeš u Europu, i onako upoznaš domaće ljude bilo to u Njemačkoj, Belgiji ili Moldaviji. Dakle, zemlje koje vole nogomet i koje prate. I čim se spomene nogomet, čim me pitaju ili bilo koga otkuda smo, kažemo Hrvatska i ljudi odmah počnu kroz smijeh pričati o dinamu i njegovim sramotama u Europi jer ne mogu vjerovati da se tako netko može sramotiti. Čak i znaju da vam sudci pomažu u HNL-u, eto koliko se loš glas čuje.

A ovo s forumom i ljudima, ljudi odu jer imaju život, posao i obaveze. Nisu svi tu 0–24. Netko radi, netko ima obitelj. Ja sam ovdje jer mogu biti jer radim za sebe, imam svoj biznis i raspolažem svojim vremenom kako hoću. S druge strane ti si ovdje jer nemaš ništa drugo i to je ok, ja ne sudim druge. Budi što jesi, uživaj i pokušaj smanjiti nervozu koju širiš.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 20 Mar 2026, 15:43

Lažeš, delulu si,i živiš u svijetu fantazija.
Osoba koja stalno mora pričat o svojim uspjesima,je obično osoba koja kurca nije uspjela.I to je dokazano, primjer ti je Bađunko, kralj laži.

Ti si ja ja i samo ja.
Opet ti pišem, djećko zapitaj se zašto nitko više ne piše, a tu je bilo cijelo društvo,hrpa i hrpa ljudi koji su svakodnevno pisali.
Da,svi imamo živote, ali danas kada svi drže mobitel u ruci i barem pol sata dnevno skrolaju po nekoj mreži,sigurno imaju 3-4 minute doć ovdje i napisat nešto.
Ali kako je zadnji Cons otjeran,tako su i svi prije njega otišli,svojom voljom.
Jer ovakvog zaprešićkog napuhanca ne može nitko trpit.Ja kad i pišem nešto to je čisto trolanje jer šta odgovorit lažovu i jazavcu poput tebe.

Dinamo se svi smiju?
1.Klub iz kojeg je ponikao Modrić, hajduku nije bio dobar.Jedan od naboljih veznjaka u povijesti ove igre.
Jedino tko tvrdi suprotno su srbi i vi ajdukovci, jer je vama u krvi ljubomora i mržnja.
2.Djećkiću jel čitaš šta sam napisao? znači klub koji godinama drži koeficijent za HNL,inače bi prvak igrao četvrto pretkolo konferencijske lige.
Sve zahvaljujući Dinamu.
Jer kad bi se tvoj ajduk gledao, a tu bi bilo smijanje.

I evo ti jedan info.
hajduk je 172. klub u Europi.
BAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA

Michel

Post by Michel » 20 Mar 2026, 17:47

John_Ryder wrote:
20 Mar 2026, 15:43
Lažeš, delulu si,i živiš u svijetu fantazija.
Osoba koja stalno mora pričat o svojim uspjesima,je obično osoba koja kurca nije uspjela.I to je dokazano, primjer ti je Bađunko, kralj laži.
Dakle, na temi smo sport i raspravljam o sportu. Dođeš ti i umjesto da fokusiraš svoje argumente na sport, ti vrijeđaš i ismijavaš sugovornika. Kada pričamo već o dokazima, dokazano je da kada to netko radi u raspravama gdje se više fokusira na sugovornika nego na samu temu, to je dokaz da ta osoba nema argumenata. Ti si prvi fokusirao se na mene, ne ja na tebe. Ja sam samo pričao o sportu što je i tema. A o ovim tvojim dokazima dude please nemoj jer toliko je lako pobiti. Muhamad Ali je bio glasan, veličao sebe i bio najbolji. Shaq u košarci isto. Cristiano Ronaldo u nogometu isto. Ima niz primjera. A ti si dao jedan jedini primjer sa nekim Bađunkom tko god da to je.
John_Ryder wrote:
Ti si ja ja i samo ja.
Opet ti pišem, djećko zapitaj se zašto nitko više ne piše, a tu je bilo cijelo društvo,hrpa i hrpa ljudi koji su svakodnevno pisali.
Da,svi imamo živote, ali danas kada svi drže mobitel u ruci i barem pol sata dnevno skrolaju po nekoj mreži,sigurno imaju 3-4 minute doć ovdje i napisat nešto.
Ali kako je zadnji Cons otjeran,tako su i svi prije njega otišli,svojom voljom.
Jer ovakvog zaprešićkog napuhanca ne može nitko trpit.Ja kad i pišem nešto to je čisto trolanje jer šta odgovorit lažovu i jazavcu poput tebe.
Zanimljivo kako sam ja kriv za sve, a ti sam kažeš da dolaziš “čisto trolat”. Pa se onda pitaš zašto ljudi ne pišu? Zapravo zbog tebe ne pišu. Nikad nisam vrijeđao nikad, ali taj Cons mi je spominjao obitelj i vrijeđao me. Kao i ti kad si mi spomenuo majku. To od mene nikad nećeš vidjeti da ću tako nešto nekome spomenuti jer to je svetinja. I to dovoljno govori o tebi kakva si osoba. Zapitaj se malo zbog koga ne pišu. Zbog mene, ili zbog tebe i tebi sličnih koji ste konstantno trolali, svakoga ismijavali, i vrijeđali. Pa stari moj ti si vrijeđao i Inferna i ostale drugu ekipu. Inferno otvori normalno temu da pita nešto, ti dođeš i odmah u glavu sa vrijeđanjem i ponižavanjem. I čovjek ti ne uzvrati već i dalje normalno pita i ti opet. I to radiš svima, ne samo meni, njemu već svima. Konstantno vrijeđaš i trolaš. I pritom ne pridonosiš nikakvoj raspravi niti temama o kojima se piše. I onda sam ja kriv koji ne vrijeđa, ne spominje obitelj a pritom pišem o temama i otvaram ih. Sureeee, pitam se baš tko je delulu.

Ti živiš u totalno nekom drugom vremenu. Forumi izumiru, pogotovo ovakvi manji i ljudi odlaze s foruma iz sto razloga. Život, posao, interes a ne zbog jedne osobe, koliko god si ti to pokušavao pojednostavit.
John_Ryder wrote:
Dinamo se svi smiju?
1.Klub iz kojeg je ponikao Modrić, hajduku nije bio dobar.Jedan od naboljih veznjaka u povijesti ove igre.
Jedino tko tvrdi suprotno su srbi i vi ajdukovci, jer je vama u krvi ljubomora i mržnja.
2.Djećkiću jel čitaš šta sam napisao? znači klub koji godinama drži koeficijent za HNL,inače bi prvak igrao četvrto pretkolo konferencijske lige.
Sve zahvaljujući Dinamu.
Jer kad bi se tvoj ajduk gledao, a tu bi bilo smijanje.

I evo ti jedan info.
hajduk je 172. klub u Europi.
BAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHA
1. Čuj ovo Modrić. Evo, opet si se osramotio. Modrić je rođen u Zadru i u popišani klub došao tek kad je postao punoljetan. On nije rođen u Zagrebu tako da vi nemate nikoga, Zadar i Dalmacija imaju. I uvijek su imali i najbolje košarkaše, nogometaše, rukometaše, vaterpoliste, pjevače, glumce. Znači, malo razmisli o tome koliko je Dalmacija talentiranija od Zagreba i to je ono što je meni nevjerojatno. A zašto? Zato što su ljudi u Dalmaciji radišni, veseli, jesu temperamentni, ali imaju dušu i taj dišpet koji iznimno cijenim. A popišansi iz "glavnog" grada to nemaju. I zato su svugdje ismijavani. Pa vi popišanci ste ljevičarski grad, crveni, komunisti, Titovci. O čemu pričamo više druže...

2. To ne briše 0:7, 1:7 i ostale europske raspade koje svi pamte. Malo “common sense”, jel. Najveća sramoćenja u povijesti ovih prostora upravo imaju popišanci iz "glavnog" grada. Malo se zapitaj kako to da popišanci osvajaju titule u HNL-u toliko puno, a ne mogu u Europi? Evo ja ću ti pomoć. Sudci i mafija.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 20 Mar 2026, 18:34

Kako bi ti s guštom zviznuo šamarčinu :P

Michel

Post by Michel » 20 Mar 2026, 18:40

Eto, ti si nasilan. Ja nisam :wink:

Post Reply