Ma je, money orderi, lova uskrivena u knjizi, western union - ovo je sada napokon "the real shit"Ed Gein wrote:moglo se i prije, samo malo na tezi i kompliciraniji nacin
PayPal napokon u Hrvatskoj!
- HorrorHR
- Site Admin
Re: PayPal napokon u Hrvatskoj!
- Donnie Darko
- A$H
uvijek ti na kraju piše koliko ti dođe shipping i uračunaju ti u cijenu...horrorfan wrote:znači ja sad na ebayu , amazoni , dvd empire-u ostavim broj kreditne kratice i naručim nes u cijeni od 50 dollara i recimo da nema nikakve akcije sto se tiće shippinga....jel bi ja mogo to sve uzvuć za nekih 100 dollara(u biti reci mi kolko bi platio shipping)
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- HorrorHR
- Site Admin
Shipping ti ovsi o svakom shopu (amazon dvd empire...) ili prodavaču (eBay). Svaki shop ti ima FAQ ili Help sekciju, gdje potrazi International Shipping. Selleri na ebayu ili kazu koliko je intl shipping ili ih moras kontaktirati za to.
Ako narucujes DVDe, tehniku (ukratko sve osim knjiga, mislim i stripova/postera- nek mi netko ovo potvrdi) očekuj trošak na carini (cca 22% od cjelokupne vrijednosti sa shippingom, + cca 70 kn taksi)...
Ako narucujes DVDe, tehniku (ukratko sve osim knjiga, mislim i stripova/postera- nek mi netko ovo potvrdi) očekuj trošak na carini (cca 22% od cjelokupne vrijednosti sa shippingom, + cca 70 kn taksi)...
- dr mladjo
- HorrorHR
- Site Admin