Iritirajuće istinito čudo

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Hec

Iritirajuće istinito čudo

Post by Hec » 28 Feb 2010, 16:36

E ljudi, meni ona moja kornjaca narasla, i nisam vise imo mjesta za novi akvarij, a bome ni para za neki veci, i tako doslo ljepo vrijeme ovih dana da se odlucim i pustim ju u jezero maximirsko....
ali to nije sve....
Najsmesnije i cudnije je to sto sam ja jebeni oglas objavio jos prije 6-7 mjeseci, i da bi tek danas kad sam ju pustio, nakon filma, nakon sto upalih komp, provjerim mail, i dobijem mail od neke zenske da oce udomit kornjacu....prekasno :( :(

i sad zar to nije cudno, citavih 6 i pol mjeseci nitko nije sljivio ni 1% a sad odjednom kad sam ju pustio dobijem mail, bas na danasnji dan kad sam to vec ucinio :(

zar fakat ovo nije cudo?

sad se osjecam zgrozeno, mozda ce mi nedostajat ona spaljena faca malena, ali u drugu ruku sam sretan jer sam skuzio da svi ljudi tamo pustaju kornjace nakon sto vise nemaju mjesta za njih, ima crvi, pataka, ribica, imat ce sta jest, jezeroj e toplo xD sljedi proljece.... ali u ovo i dalje nevjerujem :( :(
"Six strings to cover fear..."

Sammy

Re: Iritirajuće istinito čudo

Post by Sammy » 28 Feb 2010, 17:06

lol, zivotna (ne)sreca :lol:
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Wendigo

Post by Wendigo » 28 Feb 2010, 17:13

bilo bi bilo bolje da si pitao za udomljavanje u nekom pet shopu, tak sam ja svoju udomio i sad je u improviziranom jezercu s otocima i u društvu 10tak istih kornjača..
njih se inače ne smije puštati u maksimirska jezera zbog toga što su ona krcata čančarama kojima je to prirodno stanište plus kaj su im sve pojedu i tako "sjebavaju" eko sistem. :lol:

GreenHornet

Post by GreenHornet » 28 Feb 2010, 17:59

koja slucajnost... :|
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

Hec

Post by Hec » 28 Feb 2010, 23:12

Wendigo wrote:bilo bi bilo bolje da si pitao za udomljavanje u nekom pet shopu, tak sam ja svoju udomio i sad je u improviziranom jezercu s otocima i u društvu 10tak istih kornjača..
njih se inače ne smije puštati u maksimirska jezera zbog toga što su ona krcata čančarama kojima je to prirodno stanište plus kaj su im sve pojedu i tako "sjebavaju" eko sistem. :lol:

zvao sam al su rekli da ne primaju osim ak nisu malene...
a to za unistavanje eko sistema, to sam cuo da vazi samo za tekuce vode, al za jezero nije velika stvar, mada mi je jedno 3-4 poznanika reklo da je tamo isto pustilo svoju kornjacu, pa se mozda nadju i naprave tulum pod vodom xD
"Six strings to cover fear..."

Post Reply