Blog
- goonies
Blog
bok ljudi...evo radim svoj blog i imam par pitanja za one koji su napravili svoj blog,a vidim da vas ima
prvo me zanima kako da stavim pozadinu...logotip vec imam,ali htio bih pozadinu(znate na što mislim)
vec sam stavio smajlice za ocjene filmova i sada me zanima kada pišem o filmu kako da stavim sa strane naziv filma
znaci: The Fog(dole je opis filma i kažem što o njemu mislim)
The fog(a ovo me zanima kako da sa strane stavim)
to je to zasad...
hvala!!
prvo me zanima kako da stavim pozadinu...logotip vec imam,ali htio bih pozadinu(znate na što mislim)
vec sam stavio smajlice za ocjene filmova i sada me zanima kada pišem o filmu kako da stavim sa strane naziv filma
znaci: The Fog(dole je opis filma i kažem što o njemu mislim)
The fog(a ovo me zanima kako da sa strane stavim)
to je to zasad...
hvala!!
„This Is It“
- dr_gonzo
Meni je sve sredila ekipa iz igma dizajna
Možeš ih informirati na njihov mail
info@igma-dizajn.com
pa će ti oni adekvatnije odgovoriti na tvoja pitanja....a ako te to interesira mogu ti i oni napraviti to za tili čas
Možeš ih informirati na njihov mail
info@igma-dizajn.com
pa će ti oni adekvatnije odgovoriti na tvoja pitanja....a ako te to interesira mogu ti i oni napraviti to za tili čas
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- john_constantine
- HorrorHR
- Site Admin
nemoj stavljati nikakve pozadine, u 99% situacija blog pozadine su kao one na myspaceu - smeće i tjeraju ljude da ne posjete blog. ok na myspaceu ljudi očekuju takva "dizajnerska sranja", ali probaj ne za blog 
mislim background moze biti i fora, ali ako je doslovno jednostavan i nema nikakve slike koja je od 200x200 pixela rastegnuta na triljardupetsto pixela.
mislim background moze biti i fora, ali ako je doslovno jednostavan i nema nikakve slike koja je od 200x200 pixela rastegnuta na triljardupetsto pixela.
- dr_gonzo
HorrorHR wrote:nemoj stavljati nikakve pozadine, u 99% situacija blog pozadine su kao one na myspaceu - smeće i tjeraju ljude da ne posjete blog. ok na myspaceu ljudi očekuju takva "dizajnerska sranja", ali probaj ne za blog
Živa istina.
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- HorrorHR
- Site Admin