jako smiješno
Članovi foruma: predstavite se
- jigsaw
Ime: Bruno
Rođen: 20.8.1992. u Osijeku.
Hobi: Nogomet, sviranje i gledanje filmova.
Film: Die Hard serijal, Saw, Halloween, ma ima ih previše za nabrojati, uglavnom tu je većina horrora...
Glumci: Bruce Willis, Tobin Bell, Jack Nicholson, Christopher Lambert, Brad Loree, Gerard Butler
Glumice: Lucy Liu, Sigourney Weaver, Cameron Diaz, Jenna Dewan, Shawnee Smith
Serija: Only Fools and Horses, Oz, The X-files, 24
Glazba: Uglavnom domaće stvari, Marka Perkovića Thompsona, Miroslava Škoru, Gorana Karana, Darka Rundeka i stare hrvatske bendove: Haustor, Bijelo Dugme, Azra, Film, Prljavo Kazalište, Crvena Jabuka, Plavi orkestar, Daleka Obala, od tamburaške glazbe Zlatne Dukate, Slavonske lole, Gazde.Klape su mi uže područje.
Najdraži band: Najbolji hrvatski tamburaši, Haustor, Darko Rundek & Cargo Orkestar
Najdraži stripovi: Dylan Dog, Zagor, Alan Ford, Miki Maus
Najdraži horror villain: Michael Myers
Najstrašnije stvorenje iz horrora: serijske ubojice, slashere.
Najdraža PC igra: Thief 1,2,3, Silent Hill, GTA San Andreas, Hitman 2,3,4.
Najdraža knjiga: IT od Stephena Kinga.
Najdraža boja: Crna.
Rođen: 20.8.1992. u Osijeku.
Hobi: Nogomet, sviranje i gledanje filmova.
Film: Die Hard serijal, Saw, Halloween, ma ima ih previše za nabrojati, uglavnom tu je većina horrora...
Glumci: Bruce Willis, Tobin Bell, Jack Nicholson, Christopher Lambert, Brad Loree, Gerard Butler
Glumice: Lucy Liu, Sigourney Weaver, Cameron Diaz, Jenna Dewan, Shawnee Smith
Serija: Only Fools and Horses, Oz, The X-files, 24
Glazba: Uglavnom domaće stvari, Marka Perkovića Thompsona, Miroslava Škoru, Gorana Karana, Darka Rundeka i stare hrvatske bendove: Haustor, Bijelo Dugme, Azra, Film, Prljavo Kazalište, Crvena Jabuka, Plavi orkestar, Daleka Obala, od tamburaške glazbe Zlatne Dukate, Slavonske lole, Gazde.Klape su mi uže područje.
Najdraži band: Najbolji hrvatski tamburaši, Haustor, Darko Rundek & Cargo Orkestar
Najdraži stripovi: Dylan Dog, Zagor, Alan Ford, Miki Maus
Najdraži horror villain: Michael Myers
Najstrašnije stvorenje iz horrora: serijske ubojice, slashere.
Najdraža PC igra: Thief 1,2,3, Silent Hill, GTA San Andreas, Hitman 2,3,4.
Najdraža knjiga: IT od Stephena Kinga.
Najdraža boja: Crna.
- Bad taste
Ime: Nikola
Škola/Zanimanje: Studij filozofije i religiologije
Godište: 88
Najdraži horor: Evil dead 1-3, deadalive, bad taste, Dawn of the dead, Dog soldiers, nosferatu,egzorcist
Najdraži film općenito: One flew over cuckoos nest, fear and loathing in Las Vegas, Metropolis
Najdraža serija: Twilight zone (stara), masters of horror
Najdraži redatelj: Fritz Lang
Najdraži glumac: Benicio del Torro, Boris Karloff
Najdraža glumica:
Zbog čega si ovdje (na forumu):
Najdraži strip: transmetropolitan (Ellis-Robertson)
Najdraži horor villain: Sestra Ratched (Let iznad kukavicjeg gnijezda)
Najdraži horor pozitivac: Nemam ga, mozda Ash
Najstrašnije stvorenje iz horora: Klaun iz IT-a Stephena Kinga
Škola/Zanimanje: Studij filozofije i religiologije
Godište: 88
Najdraži horor: Evil dead 1-3, deadalive, bad taste, Dawn of the dead, Dog soldiers, nosferatu,egzorcist
Najdraži film općenito: One flew over cuckoos nest, fear and loathing in Las Vegas, Metropolis
Najdraža serija: Twilight zone (stara), masters of horror
Najdraži redatelj: Fritz Lang
Najdraži glumac: Benicio del Torro, Boris Karloff
Najdraža glumica:
Zbog čega si ovdje (na forumu):
Najdraži strip: transmetropolitan (Ellis-Robertson)
Najdraži horor villain: Sestra Ratched (Let iznad kukavicjeg gnijezda)
Najdraži horor pozitivac: Nemam ga, mozda Ash
Najstrašnije stvorenje iz horora: Klaun iz IT-a Stephena Kinga
-
John_Ryder
Ime:Domagoj
Rođen:8.12.1988. u Zagrebu
Hobi:Gledanje filmova,glazba,igranje igrica,sportovi(nogomet,košarka),vožnja biciklom,itd.
Film:Texasa Chainsaw massacre,Hitcher,Halloween,Jeepers Creepers,Cube,Hostel 2,Wrong turn 2,hills have eyes,Carrie, od komedija američka pita(svi nastavci),sve komedije od ( A.Sandler,Owen Wilson,Ben Stiller,Dax Shepard,Jim Carrey),od akcija su mi dobri Die Hard 4,Kingdom,Deja vu,Half past dead,itd.
Glumci: Shia LaBeouf,Justin Long,Rowan Atkinson,Seann William Scott,A.Sandler,Owen Wilson,Ben Stiller,Dax Shepard,Jim Carrey.
Glumice:Jessica Biel,Emma Watson,Jessica Alba,Alison Lohman.
Serija:South Park,Smalville,Futurama,OZ,Lude 70te.
Glazba:SOAD,Ramones.
Najdraži bend:SOAD(system of a down).
Najdraži stripovi:Alan Ford,Dylan Dog,Zagor,Tex,Nathan Never.
Najdraži horror villain: Thomas Hewitt.
Najstrašnije stvorenje iz horrora:Creeper.
Najdraža PC igra:Call od duty 2,Diablo 2:LOD,Nox,Fifa 2008,PES 6.
Najdraža knjiga:Stephen King (Carrie).
Najdraža boja:Plava
Rođen:8.12.1988. u Zagrebu
Hobi:Gledanje filmova,glazba,igranje igrica,sportovi(nogomet,košarka),vožnja biciklom,itd.
Film:Texasa Chainsaw massacre,Hitcher,Halloween,Jeepers Creepers,Cube,Hostel 2,Wrong turn 2,hills have eyes,Carrie, od komedija američka pita(svi nastavci),sve komedije od ( A.Sandler,Owen Wilson,Ben Stiller,Dax Shepard,Jim Carrey),od akcija su mi dobri Die Hard 4,Kingdom,Deja vu,Half past dead,itd.
Glumci: Shia LaBeouf,Justin Long,Rowan Atkinson,Seann William Scott,A.Sandler,Owen Wilson,Ben Stiller,Dax Shepard,Jim Carrey.
Glumice:Jessica Biel,Emma Watson,Jessica Alba,Alison Lohman.
Serija:South Park,Smalville,Futurama,OZ,Lude 70te.
Glazba:SOAD,Ramones.
Najdraži bend:SOAD(system of a down).
Najdraži stripovi:Alan Ford,Dylan Dog,Zagor,Tex,Nathan Never.
Najdraži horror villain: Thomas Hewitt.
Najstrašnije stvorenje iz horrora:Creeper.
Najdraža PC igra:Call od duty 2,Diablo 2:LOD,Nox,Fifa 2008,PES 6.
Najdraža knjiga:Stephen King (Carrie).
Najdraža boja:Plava
- Freddy
ime-Alen,ali svi me zovu ačo
rođen-21.10.83
hobi-vikend partiji,tekma,nogomet...prije sam 4 god trenirao hrvanje i razbijanje glave nekom u gradu ili u nekom drugom
kvartu i naravno horori
film-nightmare on elm street,evil dead serijal,scarface,shining,IT
glumci-Robert Englund,Jack Nickolson,Bruce Willis,Kurt Rusell,Johny Dep
glumice-Sigourney Weaver,Jenna Dewan,Sharon Stone
serija-X-files,OZ,Fawlty Towers
glazba-Rock-Pank,Gangsta-Rap
bendovi-pjevači-offspring,hladno pivo,2pac,onixy,neki i stole,tram11,crvena jabuka,parni valjak,trae,
najdraži stripovi-Zagor
njadraži horor villian-FREDDY
najstrašnije stvorenje iz horora-IT
najdraža igra-forbiden siren 2,scarface,25 to life
najdraža kniga-IT,Drakula Bram Stoker
najdraža boja-plava i crna
rođen-21.10.83
hobi-vikend partiji,tekma,nogomet...prije sam 4 god trenirao hrvanje i razbijanje glave nekom u gradu ili u nekom drugom
kvartu i naravno horori
film-nightmare on elm street,evil dead serijal,scarface,shining,IT
glumci-Robert Englund,Jack Nickolson,Bruce Willis,Kurt Rusell,Johny Dep
glumice-Sigourney Weaver,Jenna Dewan,Sharon Stone
serija-X-files,OZ,Fawlty Towers
glazba-Rock-Pank,Gangsta-Rap
bendovi-pjevači-offspring,hladno pivo,2pac,onixy,neki i stole,tram11,crvena jabuka,parni valjak,trae,
najdraži stripovi-Zagor
njadraži horor villian-FREDDY
najstrašnije stvorenje iz horora-IT
najdraža igra-forbiden siren 2,scarface,25 to life
najdraža kniga-IT,Drakula Bram Stoker
najdraža boja-plava i crna
You can kill a rapper, but not his music.
You can kill an actor but not his work.
You can kill a poet but not his poetry.
You can kill a Tupac but he'll live in our hearts forever.
Rest In Peace, PAC, Thug love 4 you...
-
GreenHornet
-
GreenHornet
Ime:Jasmin
Rođen:31.12.1985 u Dubrovniku
Hobi:Teretana,boxačka vreca,partyanje
Film:Iskupljenje u shawshanku,Vrtlog života,Noć vještica,Petak 13,Američki psiho...
Glumci:Kevin Spacey,Christian Bale,Brad Pitt,Mel Gibson...
Serije:Seinfild,Oz,X-FILES
Glazba:Techno,trance,HC
Bendovi/Dj:koRn,SOAD,Carl Cox,Marco Bailey,Dj Rush,Sven Vath,Bob Marley...
Najdraži strip-Zagor,Kapetan Mark,
Najdraži horror lik-Michael Myers
Najdraža knjiga-Dracula Brama Stokera
Najdraža igra-Football manager,PES...
Rođen:31.12.1985 u Dubrovniku
Hobi:Teretana,boxačka vreca,partyanje
Film:Iskupljenje u shawshanku,Vrtlog života,Noć vještica,Petak 13,Američki psiho...
Glumci:Kevin Spacey,Christian Bale,Brad Pitt,Mel Gibson...
Serije:Seinfild,Oz,X-FILES
Glazba:Techno,trance,HC
Bendovi/Dj:koRn,SOAD,Carl Cox,Marco Bailey,Dj Rush,Sven Vath,Bob Marley...
Najdraži strip-Zagor,Kapetan Mark,
Najdraži horror lik-Michael Myers
Najdraža knjiga-Dracula Brama Stokera
Najdraža igra-Football manager,PES...
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- b0rg1xx
Ime: b0rg1xx
Vrsta: cyborg
Rođen:rekli su da je negdje u sarajevu
Hobi:zahebavanje, web-design i ostale zdarije vezane za h4rdw3r i s0ftw@r3
Film: FF : Advent Children
Glumci: ima ih više
Serije: Oz, Lost
Glazba: Metal, Rock i u suštini sve osim njaka
Najdraža knjiga- bilo koja iz kolekcije Forgotten Realms-a
Najdraža igra- Call Of Dutty bilo koji

Hobi:zahebavanje, web-design i ostale zdarije vezane za h4rdw3r i s0ftw@r3
Last edited by b0rg1xx on 20 Dec 2007, 19:50, edited 1 time in total.
[url=http://www.signaturebar.com/][img]http://www.signaturebar.com/uploads/images/8859.gif[/img][/url]
[url=http://img330.imageshack.us/][img]http://img330.imageshack.us/img330/8380/ubuntu6sc.png[/img][/url]
[url=http://img330.imageshack.us/][img]http://img330.imageshack.us/img330/8380/ubuntu6sc.png[/img][/url]
- metallicat
b0rg1xx wrote:Ime: b0rg1xx
Hobi:zahebavanje
i like it

- horkolerbus
Ime: Ratko
nadimak: Beli,Raca
rodjen: 07.05.1986
Mesto : srbija -pozarevac
visina:181cm
tezina: 75kg
boja ociju: mutirala je od zelenog u plavo,pa su cudne sada i unikatne
boja kose: plava
hobi: Streetball,teretana,kickbox,istrazivanje (kretanje po sumama,planinama,rekama) ,zenske -opterecen seksom od 7 razreda
,kolekcionar maceva nozeva...i ostalih prirucnih sredstava u borbi
film: prophecy,helraiser,28 days later,descent,children of the corn,return of the living dead....
glumci: Rutger hauer,bruce cambel,lance henriksen,robert de niro,...
glumice:michele rodriquez,mila jovovic,elisha cuthbert,angelina...
serije: x files,millenium
muzika : hardstyle,hardcore
dj : rotterdam terror corps,dj nosferatu,masters of hardcore team,stuned guys,ophidian...
najdraza igra : tomb raider , splinter cell,thief,comandoss,sillent hill,resident evil,cold fear...
najdrazi horror lik : pinhead,wishmaster,leprechaun...
boje: vojno zelena,crna
nadimak: Beli,Raca
rodjen: 07.05.1986
Mesto : srbija -pozarevac
visina:181cm
tezina: 75kg
boja ociju: mutirala je od zelenog u plavo,pa su cudne sada i unikatne
boja kose: plava
hobi: Streetball,teretana,kickbox,istrazivanje (kretanje po sumama,planinama,rekama) ,zenske -opterecen seksom od 7 razreda
film: prophecy,helraiser,28 days later,descent,children of the corn,return of the living dead....
glumci: Rutger hauer,bruce cambel,lance henriksen,robert de niro,...
glumice:michele rodriquez,mila jovovic,elisha cuthbert,angelina...
serije: x files,millenium
muzika : hardstyle,hardcore
dj : rotterdam terror corps,dj nosferatu,masters of hardcore team,stuned guys,ophidian...
najdraza igra : tomb raider , splinter cell,thief,comandoss,sillent hill,resident evil,cold fear...
najdrazi horror lik : pinhead,wishmaster,leprechaun...
boje: vojno zelena,crna
Istina postoji. Izmisljati se moze samo laz
- dodo
Ime: zovite me dodo
Rođenje,Godište:Rijeka 1978
Visina:189
Tezina: 95
Boja Ociju:između zelene i smeđe,po danu više zelena a po noći više smeđa
Boja Kose,frizura:crna,totalno kratko ošišan skoro na čelicu.
Tetovaže,Piercing:dvije jedna na zmaja a druga na bodljikavu žicu.naušnica i piercinga sveukupno sam imao 16 na svakom uhu po 7 jedna na nosu i jedna na obrvi samo što sam ih sve skinuo radi šljake ali još mi se izbliza raspoznaju rupice gdje sam ih nosio.
Hobi: Kolekcionarstvo(Upaljaći neobičnih oblika kao na martu,pištolj itd imam ih preko 250 razlićitih kom,sakupljanje svakakvih stvari iz egipatske kulture,Filmovi horror sf,fantasy,pustolovni,crtići, Muzika većinom metal,rock uglavnom sve osim narodnjaka u svim formatima divx VHS itd.Sport-košarka ,nogomet,pikado,stolni nogomet,biljar,Igrice,internet,putovanja.
Naj film: The Shawshank Redemption
Glumci: već sam pokušao prije napisat o glumcima itd pa mi nije stalo sve ovdje pa sam popizdio i nije mi se dalo napisti pa tako da neću niti jednog glumca staviti jer ih ima stvarno puno i nekako mi je teško izostavit kojeg glumca.
Glumice:Također se to odnosi i na glumice.
Naj Horror:pa I na horrore ima ih dosta nemogu se odlućiti
Serije: Također ima ih dosta.
Naj Igra : The Legend Of Dragoon,Resident Evil ,uglavnom najviše volim RPG,Hack n Slash,Strategije.
Knjige:sve od J.R. Tolkien,J.K.Rowling,Stephen King,Terry Pratchet,uglavnom horrori i fantasyMitologiju,Egipatska,Grčka,Rimska,+ legende iz Staroslavenskih naroda.
Naj Stripovi:Zagor,Alan Ford,Dilan Dog itd mada ih već 12 godinama nisam ćitao, od svoje srednje škole.
Zanimanje:Konobar,+tečaj za kuhara i keramićara koji sam završio poslje srednje mada sam mogao nešto bolje jer sam završio osnovnu sa 4 ali mi se je u to vrijeme činilo da je ta opcija bolja,za naći posao i zaposliti se ali sam na kraju to zamrzio.Danas radim sasvim drugi posao postavljam sa frendom privatno klime,lokalno popravljam neke sitnice na kompjuterima a uskoro ću otvoriti svoju firmu za koju ćete već čuti o čemu se radi i gdje sam je otvorio.
Ja mislim da sam dosta o sebi napisao ima tu još ali rađe nebi a i nebi stalo ni na par stranica.
Tetovaže,Piercing:dvije jedna na zmaja a druga na bodljikavu žicu.naušnica i piercinga sveukupno sam imao 16 na svakom uhu po 7 jedna na nosu i jedna na obrvi samo što sam ih sve skinuo radi šljake ali još mi se izbliza raspoznaju rupice gdje sam ih nosio.
Hobi: Kolekcionarstvo(Upaljaći neobičnih oblika kao na martu,pištolj itd imam ih preko 250 razlićitih kom,sakupljanje svakakvih stvari iz egipatske kulture,Filmovi horror sf,fantasy,pustolovni,crtići, Muzika većinom metal,rock uglavnom sve osim narodnjaka u svim formatima divx VHS itd.Sport-košarka ,nogomet,pikado,stolni nogomet,biljar,Igrice,internet,putovanja.
Glumci: već sam pokušao prije napisat o glumcima itd pa mi nije stalo sve ovdje pa sam popizdio i nije mi se dalo napisti pa tako da neću niti jednog glumca staviti jer ih ima stvarno puno i nekako mi je teško izostavit kojeg glumca.
Naj Igra : The Legend Of Dragoon,Resident Evil ,uglavnom najviše volim RPG,Hack n Slash,Strategije.
Knjige:sve od J.R. Tolkien,J.K.Rowling,Stephen King,Terry Pratchet,uglavnom horrori i fantasyMitologiju,Egipatska,Grčka,Rimska,+ legende iz Staroslavenskih naroda.
Naj Stripovi:Zagor,Alan Ford,Dilan Dog itd mada ih već 12 godinama nisam ćitao, od svoje srednje škole.
Zanimanje:Konobar,+tečaj za kuhara i keramićara koji sam završio poslje srednje mada sam mogao nešto bolje jer sam završio osnovnu sa 4 ali mi se je u to vrijeme činilo da je ta opcija bolja,za naći posao i zaposliti se ali sam na kraju to zamrzio.Danas radim sasvim drugi posao postavljam sa frendom privatno klime,lokalno popravljam neke sitnice na kompjuterima a uskoro ću otvoriti svoju firmu za koju ćete već čuti o čemu se radi i gdje sam je otvorio.
Ja mislim da sam dosta o sebi napisao ima tu još ali rađe nebi a i nebi stalo ni na par stranica.
[url=http://userbars.org][img]http://img141.imageshack.us/img141/3151/wolfenrb5.gif[/img][/url]
- Freddy
kja si ti konobar?ili kuhar?ja sam završio za kuharadodo wrote:Ime: zovite me dodo
You can kill a rapper, but not his music.
- dodo
kao što vidiš za konobara srednju ali sam i završio tečaj za kuhara od 6 mjeseci isto tako i za keramičara.Freddy wrote:kja si ti konobar?ili kuhar?ja sam završio za kuharadodo wrote:Ime: zovite me dodo
[url=http://userbars.org][img]http://img141.imageshack.us/img141/3151/wolfenrb5.gif[/img][/url]