jel to zato sto ste u rodu???elrania wrote:tnx!
@jane: baš je lijepa
Promijenite avatar za boljitak turbofolka
- Decadentor
Re: Promijenite avatar za boljitak turbofolka

- Jane Doe
da, definitivno, sad smo se otkrile zakaj si sve lajkamo i podilazimoDecadentor wrote:jel to zato sto ste u rodu???elrania wrote:tnx!
@jane: baš je lijepa![]()
@elri fala, baš me neš puklo na kukce, za početak ovaj stršljen, a dalje ćemo vidjet kuda će me odvest. ja nekak nemam dara za nalazit ovak lijepe avatare na foru tabe i asfi, pa ono, vrijeme je da nađem svoj put

- elrania
samo ti niži te kukce, predivni znaju biti 
i kloni se paukova!!
i kloni se paukova!!
- Jane Doe
zakaj ne njih, pa i oni su lijepi, onako strašno lijepi (mislim na to da su strašni i lijepi istodobno) , al istina, pauk je ipak za tetovažu (paukiCAelrania wrote:samo ti niži te kukce, predivni znaju biti
i kloni se paukova!!
al dobro, nisu mi sad baš u planu, treba prvo obić sve moguće crve, gliste i gusjenice

- Andrej
Jane Doe wrote:zakaj ne njih, pa i oni su lijepi, onako strašno lijepi (mislim na to da su strašni i lijepi istodobno) , al istina, pauk je ipak za tetovažu (paukiCAelrania wrote:samo ti niži te kukce, predivni znaju biti
i kloni se paukova!!, jendog dana, možda da ju brane nacrta, al to je sad za drugi topic...)
al dobro, nisu mi sad baš u planu, treba prvo obić sve moguće crve, gliste i gusjenice![]()
SpoilerShow

We're all mad here...
- elrania
imaju eleganciju koju dobar dio kukaca nema, al ne mogu ih tolerirati kompletno, bez obzira koliko mi dugo jedan sjedi na vratu. prečesto su prejezivi; jebiga, uvjetovan mi je strah od njih kad sam još bila mini i nikako da ga se riješim.
samo daj kukce
samo daj kukce
- john_constantine
a i metallicat ima fobiju na pauke, ako se ne varam.elrania wrote:samo ti niži te kukce, predivni znaju biti
i kloni se paukova!!
Michel puši karu.
- Andrej
elrania wrote:imaju eleganciju koju dobar dio kukaca nema, al ne mogu ih tolerirati kompletno, bez obzira koliko mi dugo jedan sjedi na vratu. prečesto su prejezivi; jebiga, uvjetovan mi je strah od njih kad sam još bila mini i nikako da ga se riješim.![]()
samo daj kukce
SpoilerShow

We're all mad here...
- metallicat
ne varaš, i moooolim te ne njihjohn_constantine wrote:a i metallicat ima fobiju na pauke, ako se ne varam.elrania wrote:samo ti niži te kukce, predivni znaju biti
i kloni se paukova!!

- Jane Doe
a baš sam to htjela napisat da neću njih stavljat jer će me @cat banat s foruma
ja isto imam ogromni strah od njih i neke žašće primjerke mi je bed i na slici vidjet, mada na ove što je @andrej stavio sam navikla jer sam ih već vidjela više puta, e da, fala @andrej, budu već poslužile te slike na neš, makar za desktop
a da jesu fora, jesu, i baš kaj je @elri rekla, totalno se prefora kreću, pogotovo oni mrcinski, kao na hidrauliku
meni su npr. i ose i stršljenovi ful lijepi i elegantni kukci, a bumbar mi je nekako ko neki mili bucmasti dečec
, budu svi došli na red
ja isto imam ogromni strah od njih i neke žašće primjerke mi je bed i na slici vidjet, mada na ove što je @andrej stavio sam navikla jer sam ih već vidjela više puta, e da, fala @andrej, budu već poslužile te slike na neš, makar za desktop
a da jesu fora, jesu, i baš kaj je @elri rekla, totalno se prefora kreću, pogotovo oni mrcinski, kao na hidrauliku
meni su npr. i ose i stršljenovi ful lijepi i elegantni kukci, a bumbar mi je nekako ko neki mili bucmasti dečec

- Andrej
callac - najlepši avatar na svetu 
We're all mad here...
- callac
lol, a tražila sam neku žensku da podsjeća na mene pa nema. i stavila onda sebe.
a tvoj mi svakim čitanjem tvog posta dodatno izmami smiješak
Jane, podržavam stavljanje kukaca! elri, asf, cat, standardno odlični. i zadrov!
a tvoj mi svakim čitanjem tvog posta dodatno izmami smiješak
Jane, podržavam stavljanje kukaca! elri, asf, cat, standardno odlični. i zadrov!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Andrej
- callac
mislim da nitko neće plakati zbog toga
SpoilerShow
ali hvaalaa 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- elrania
i?john_constantine wrote:a i metallicat ima fobiju na pauke, ako se ne varam.elrania wrote:samo ti niži te kukce, predivni znaju biti
i kloni se paukova!!