Nagradna igra za forumaše!
- HorrorHR
- Site Admin
Nagradna igra za forumaše!
Znači situacija je slijedeća, želim dignuti nagrdnu igru za forumaše. Može biti čak i dva kruga jer imam viška nagrada Nagrade su dobre
Neznam kakav tip igre da nabavim - cilj mi je da nagradu dobije netko tko je radi xy stvari zasluži.
Dali možda napraviti da startamo tipa neke "pametne" teme gdje bi se debatiralo o tipa "Zašto volite ili mrzite slashere", "remakeovi da ili ne" itd. Poanta je da se posšješi kvaliteta postova i diskusije na forumu. Nakon toga, svi koji su sudjelovali u debatama, biraju pobjednika? Ili nešto slično?
Ukratko, predložite nešto u čemu bite sa guštom sudjelovali. Ono prije sa slikama iz horrora je doslovno biolo zaimljivo samo za 6-7 ljudi i ipak je bilo malo teže za one sa manje pogledanim filmovima ili za one koji nemaju konjsko pamćenje kao dr_gonzo
Recite što vam je na pameti - ja vam stvarmo želim dati nagrade ! Uskoro nam je i 100,000 post pa ono, vrijeme je da krenemo sa kvalitetnom nagradnom.
Neznam kakav tip igre da nabavim - cilj mi je da nagradu dobije netko tko je radi xy stvari zasluži.
Dali možda napraviti da startamo tipa neke "pametne" teme gdje bi se debatiralo o tipa "Zašto volite ili mrzite slashere", "remakeovi da ili ne" itd. Poanta je da se posšješi kvaliteta postova i diskusije na forumu. Nakon toga, svi koji su sudjelovali u debatama, biraju pobjednika? Ili nešto slično?
Ukratko, predložite nešto u čemu bite sa guštom sudjelovali. Ono prije sa slikama iz horrora je doslovno biolo zaimljivo samo za 6-7 ljudi i ipak je bilo malo teže za one sa manje pogledanim filmovima ili za one koji nemaju konjsko pamćenje kao dr_gonzo
Recite što vam je na pameti - ja vam stvarmo želim dati nagrade ! Uskoro nam je i 100,000 post pa ono, vrijeme je da krenemo sa kvalitetnom nagradnom.
- Asfodel
- A$H
ma to sa slikom je bar bilo ok..i zasluzeno..a ne kad se izvlaci netko nasumicno..to mi je bezveze..zato sam i odustao od nagradnih igri na blogu..svaki krelac koji pogleda 1 horror godisnje moze dobit kartu je je napisao 3 rijeci o filmu..radije cu je sam kupit i pogledat film u kinu, nego da sudjelujem u necem di ce ispast takav podjednik..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Asfodel
- elrania
- HorrorHR
- Site Admin
za takve idu DVDi "sa strane"A$H wrote:evo, neka nagradu dobije onaj tko je najvise topica danas otvorio.. lol
pa dobro bilo bi mi drago da i ti sudjelujes, potrošiš minutu vremena...A$H wrote:ma to sa slikom je bar bilo ok..i zasluzeno..a ne kad se izvlaci netko nasumicno..to mi je bezveze..zato sam i odustao od nagradnih igri na blogu..svaki krelac koji pogleda 1 horror godisnje moze dobit kartu je je napisao 3 rijeci o filmu..radije cu je sam kupit i pogledat film u kinu, nego da sudjelujem u necem di ce ispast takav podjednik..
Ajd nek se javi ostatak trusta mozgova da dođemo do nekog koncepta kojin će svima (većini) biti zanimljiv
-
-
za igru bi bio definitivno zainteresiran
trebalo bi smisliti nešto što je svima podjednako o.k. zato što svi nemaju isti ukus i ne vole iste stvari
neka svatko baci neku ideju, pa nakon toga izaberemo tri najbolje ideje i napravimo igru od tri kruga, a svaki traje po recimo tjedan, ili tako nešto
obzirom da sam na poslu, kreativnost mi je na nuli
ako smislim nešto dobro, stavim post
trebalo bi smisliti nešto što je svima podjednako o.k. zato što svi nemaju isti ukus i ne vole iste stvari
neka svatko baci neku ideju, pa nakon toga izaberemo tri najbolje ideje i napravimo igru od tri kruga, a svaki traje po recimo tjedan, ili tako nešto
obzirom da sam na poslu, kreativnost mi je na nuli
ako smislim nešto dobro, stavim post
- Scarface
- Mamoorlook
- dr_gonzo
Meni su pitalice u obliku kviza uvijek bile odlične, ali uvijek sam za nešto novo...
Možda nagradnjača u obliku da netko napiše horor priču pa da se glasuje za nju ili tako nešto slično...
Možda nagradnjača u obliku da netko napiše horor priču pa da se glasuje za nju ili tako nešto slično...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- sandi
e da to bi bila jebenica!!!svatko da napise horror pricu!mozda da se otvori posebni dio za te price...kao za trailere ili nesto slicno!pa onda ljudi glasuju za pricu i najbolji kreativac pobjedi!a na kraju skupimo sve price i izdamo zbirku horror pricica i zgrnemo ogromne pare i podjelimo medusobno mi gubitnici.
-
Re: Nagradna igra za forumaše!
Sandi super ti je ovaj prijedlog....trebalo bi to malo detaljno razmotriti.