The Wicker Man (1973.)
- El Ranchero
The Wicker Man (1973.)
Upravo ga skidam pa me zanima da li ga je netko gledao i da li se isplati pogledati? Čitao sam da je film odličan, a da je remake sa Nicholasom Cageom totalna katastrofa.
- Aryx
- dr_gonzo
Tako je film je odličan iako nije čistokrvni horor (iako spada u takvu skupinu) recimo isto kao "Don't Look Now" ili "Stanar"...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
-
- HorrorHR
- Site Admin
Slažem se sa dr_gonzom sa klasifikacijom Wicker Mana. Poseban filmić, stvarno malo drugačiji pogled na ljude i njihove običaje. Edward Woodward je kako se sjećam bio predobar u ulozi policajca.
Remake? Imam predosjećaj da je degeneričan, nadam se da ga neću nikada gledati, ali poznavajući sebe i neke sve češće manije da gledam stvari što znam da će biti mega loše čisto sumnjam
Remake? Imam predosjećaj da je degeneričan, nadam se da ga neću nikada gledati, ali poznavajući sebe i neke sve češće manije da gledam stvari što znam da će biti mega loše čisto sumnjam
- john_constantine
- dr_gonzo
A kad se sjetim da sam gledao Wickermana origin. još prije 20 jebenih godina i bogati nekih se scena vrlo dobro sjećam (to je kod mene veliki plus kaže mi cura...uvijek dobro pamtim filmove koji su mi bili odlični, a također i događaji )...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- Charlie surfs again
- HorrorHR
- Site Admin
Je stvarno se rijetko desi da neki remake propadne brutalno i na box officeu i među ljudima (mislim da mu je imdb oko 3.0/10). Baš znaš da je zadnje smeće, nabavih novi Wickerman na DVDu ali stvarno ću morati čekati "total eclipse of my brain" da to pogledam.Charlie surfs again wrote:Original je genijalan - rimejk se nisam ni usudio pogledati jer kapiram da nije to TO...
- Charlie surfs again
Ma brate sama chinjenica da je americhka produkcija i da Nikolas Kejdz igra puba dovoljna ti je pa da se smorish u startu
Bre original je keva, em shto se deshava u UK em shto je to taj fazon...kakva Amerika, kakvi bakarachi ?!
Bre original je keva, em shto se deshava u UK em shto je to taj fazon...kakva Amerika, kakvi bakarachi ?!
"AKO SI MI PRIJATELJ NE RAZGOVARAJ SA MNOM"
http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com
http://abraxas365dokumentarci.blogspot.com
-
- Zombiemachine