Kućni ljubimci - objavite slike
- metallicat
Re: Kućni ljubimci - objavite slike
je tko od vas probao životinje hranit sa TOTW (taste of the wild) hranom?
- Bub
Ja osobno nisam.metallicat wrote:je tko od vas probao životinje hranit sa TOTW (taste of the wild) hranom?
Moja eto toplije vrijeme i već krenula drama kao od prošle godine, alergija, već sad bili na 6 injekcija.
SpoilerShow
Jebeš pare, ali opet svaki tjedan na 5, 6 injekcija....zloooo, previše se muči
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- metallicat
jel dobije koje tablete za pit? koje i koliko na dan? si probao mijenjat hranu?
- metallicat
kako ovo može bit pravo http://www.lola.rs/vest/detalji/1328/Bo ... vetu_.html
- Decadentor
Obrijan je nije taki prirodan XDmetallicat wrote:kako ovo može bit pravo http://www.lola.rs/vest/detalji/1328/Bo ... vetu_.html
- metallicat
pa nema veze ako je obrijan, riječima neopisivo slatko ^^
- Bub
Promjenio sam hrane već ni sam ne znam koliko. Kod nas ti je nakon svakih dva tjedna injekcija, prelazimo na tablete i onda se kao malo smiri i onda opet po istom postupku. Ne znam, da ja moram primati injekcija kao ona već bi davno rekao zbogom. Ništa do pete godine i evo već druga godina problema samo takvih. Već sam domaći u vet stanici, čak mi više i ne naplate punu cijenu...ufff...što je nekako žalosno.metallicat wrote:jel dobije koje tablete za pit? koje i koliko na dan? si probao mijenjat hranu?
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Bub
- elrania
koje grebalice na capama
- Bub
Tu smo ih baš rezali nekih mjesec dana prije....ne voli rezat nokte, velika drama s njima, jer joj je kao maloj jedan nokat odrezan "slučajno" previše (zapamtio blento)!! Kud je ljenčina teška (ne trči puno po betonu) i samo crkava, ali nije tako strašno ne osjeti se kada skače po nekome/meni. Ma ufff ne bih je mejnjao za ništa, svinja moja debela!!
- Andrej
Hahahaha kakvo prase od kera
Priznaj da njoj daješ meso kad naručiš roštilj a ti klopaš koske i šta ostane
Priznaj da njoj daješ meso kad naručiš roštilj a ti klopaš koske i šta ostane
We're all mad here...
- Bub
Što je najgore, baš je tako...kad te pogleda milim očima, ma dao bih joj i kreditne kartice.
- metallicat
predivna slika!! ja bi sve to stiskala dan i noć ^^
ugl, možeš mi napisat imena tableta? tako mogu vidjet dal sam i ja te koristila, pa ti mogu predložit neke druge. koju marku ampule joj stavljaš?
inače, što bi dala da imam opet psa, toliko mi neopisivo fali neko čudo u kući, sve je tmurno, dosadno, tiho..
nažalost i ja sam bila više nego domaća. ako niš, bar nisam svaki put kad bi došla trebala objašnjavat zašto sam tu.. predzadnja 2 puta mi uopće nije naplatio inekcije i pregled, a zadnji dan kad smo bili je dobio oko 10-12 inekcija i infuziju skoro u šutu i ništa mi nije naplatio. bilo mi je neugodno, ali kad se sjetim koliko sam mu novaca ostavila tijekom godina, mislila sam da zaslužujemo bar to..Bub wrote:Promjenio sam hrane već ni sam ne znam koliko. Kod nas ti je nakon svakih dva tjedna injekcija, prelazimo na tablete i onda se kao malo smiri i onda opet po istom postupku. Ne znam, da ja moram primati injekcija kao ona već bi davno rekao zbogom. Ništa do pete godine i evo već druga godina problema samo takvih. Već sam domaći u vet stanici, čak mi više i ne naplate punu cijenu...ufff...što je nekako žalosno.metallicat wrote:jel dobije koje tablete za pit? koje i koliko na dan? si probao mijenjat hranu?
ugl, možeš mi napisat imena tableta? tako mogu vidjet dal sam i ja te koristila, pa ti mogu predložit neke druge. koju marku ampule joj stavljaš?
inače, što bi dala da imam opet psa, toliko mi neopisivo fali neko čudo u kući, sve je tmurno, dosadno, tiho..
- callac
cat, pa barem je psa lako "nabaviti" prepuni su azili tih divnih stvorenja da je veći problem odlučit se koga uzeti..
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- metallicat
ne ne, nije to. nemam novaca za psa, a zbilja želim da mu sve mogu pružit. mama mi i dalje ne radi, a moji poslovi zadovoljavaju samo za režije platit i tu i tamo koju sitnicu..