Probaj onda tam kod burze...taj dućan je malo veći...maddjuro wrote:onaj tisak u importanama nema prowlera, kao ni kiosci tiska u blizini
Nova DVD izdanja na kioscima
- Dragonrage
- DEXTER
- john_constantine
- HorrorHR
- Site Admin
u glavi mi nesto da je kod nas bio kao "Rosemary's Killer" na boxu. možda se varam,par puta pijan nabasao na pumpi na dvdjohn_constantine wrote:mislim da je bio originala naziv prowler... pitaj maddjuroa, njemu sam poslao original.DEXTER wrote:Jel' zna netko kako su kod nas preveli The Prowlera ??? Baš bi si ga htio naručit ako još imaju
- DEXTER
Ništa od toga. Vidjeh sad na netu da su ga nazvali "Povratak Ubojice". Distribucija je Pa-Dora. Sad ih trebam nazvat da vidim imaju li još koji primjerak za meneHorrorHR wrote:u glavi mi nesto da je kod nas bio kao "Rosemary's Killer" na boxu. možda se varam,par puta pijan nabasao na pumpi na dvdjohn_constantine wrote:mislim da je bio originala naziv prowler... pitaj maddjuroa, njemu sam poslao original.DEXTER wrote:Jel' zna netko kako su kod nas preveli The Prowlera ??? Baš bi si ga htio naručit ako još imaju
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
[i][b]America's favorite serial killer.[/b][/i]
- DEXTER
I što si pobogu radio pijan na pumpi ???HorrorHR wrote:u glavi mi nesto da je kod nas bio kao "Rosemary's Killer" na boxu. možda se varam,par puta pijan nabasao na pumpi na dvdjohn_constantine wrote:mislim da je bio originala naziv prowler... pitaj maddjuroa, njemu sam poslao original.DEXTER wrote:Jel' zna netko kako su kod nas preveli The Prowlera ??? Baš bi si ga htio naručit ako još imaju
[img]http://i34.tinypic.com/szd35x.png[/img]
- DEXTER