+ pimpek u guzi
Mother! (2017)
-
- john_constantine
- HorrorHR
- Site Admin
Re: Mother! (2017)
budući da jos nije izasao (ako se ne varam), ocito nitko nije bio vani gdje je bio u kinima
- john_constantine
Da, vidim da je u kino gaju tek 20 i 21. 10 - toga. Nisam siguran da li to mislim na isti film. Mislim da sam čitao kratku recenziju u jutarnjem.
Ma i zbunjuje me opet spominjanje hipstera....
P.S. Čitam na imbd komentare. Hm, spominje se religija i takve cake. Zvuči baš kao oni konfuzni filmovi s nasiljem tipa antichrist i slično.
Ma i zbunjuje me opet spominjanje hipstera....
P.S. Čitam na imbd komentare. Hm, spominje se religija i takve cake. Zvuči baš kao oni konfuzni filmovi s nasiljem tipa antichrist i slično.
Michel puši karu.
- Asfodel
Krasno je sto je film alegorija koja nema minute da ne obiluje nekim simbolom. Poanta bi se skuzila i da se gleda za vrijeme alkoholnog otrovanja, sve je nacrtano i nema nicega prepustenog masti ili razmisljanju.
Povremeno sam imala osjecaj da ovo spada na daske, a ne na film (iako ne znam kako bi onda prstala tolika krv po kazalistu ali ajde).
I tako, sve se kuzi, sve je tu. Krasno da je to sve dobro izvedeno.
Jedino sto ja to nisam morala gledati, jer sam uludo potrosila vrijeme na film. Zbilja, da se ja iz buducnosti vratim sebi prije gledanja filma prva i osnovna stvar koju bih si porucila ne bi bilo nesto iz mog zivota, nego "nemoj gledat mother, nije potrebno, samo procitaj malo o filmu i bok".
6/10
Povremeno sam imala osjecaj da ovo spada na daske, a ne na film (iako ne znam kako bi onda prstala tolika krv po kazalistu ali ajde).
I tako, sve se kuzi, sve je tu. Krasno da je to sve dobro izvedeno.
Jedino sto ja to nisam morala gledati, jer sam uludo potrosila vrijeme na film. Zbilja, da se ja iz buducnosti vratim sebi prije gledanja filma prva i osnovna stvar koju bih si porucila ne bi bilo nesto iz mog zivota, nego "nemoj gledat mother, nije potrebno, samo procitaj malo o filmu i bok".
6/10
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
-
- HorrorHR
- Site Admin
- Asfodel
Tako je, jubito i slike
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out